Napjaink egyre gyakoribb kórképe. A toxinok megkötése, az immunrendszer egyesúlyának helyreállítása és az immunsejtek tápanyag igényének a biztosítása vezethet el a gyógyuláshoz. Erre valók a javasolt szerek.

Fő szerek: CYTOVET, SKELEVET
További hasznos szerek: IMUNOVET, FYTOVET

További információk:

– Fertőzések

– Visszatérő viszketegség kezelése

8 Hozzászólás

 1. Tisztelt Doktor Úr!
  Évek óta használjuk az Önök által forgalmazott szereket, mindig remekül beváltak. Azonban most ismét kérdésem adódott. Van egy 5 éves ivartalanított nőstény yorkshire terrier kiskutyám, akinél sajnos 2 éve szárazszem betegséget diagnosztizált egy szem specialista orvos. Kaptunk egy ciklosporinos szemcseppet, melyet reggel és este kellett neki cseppenteni, valamint Hycare szemgélt ugye a hiányzó könny pótlására. Ezekkel a szerekkel nagyjából tünetmentes, bár nyáron érzéeknyebb oda kell figyelni a ventillátor használatára. A kérdésem az lenne, hogy nem lehet egyik szerrel sem esetleg visszafordítani ezt az autoimmun betegséget? Válaszát előre is köszönöm!

  • Kedves Dóra! A száraz szem betegség egy autoimmun kórkép melyet az immunrendszer áthangolódása előz meg, bizonyos környezeti allergénekre, amelyek a bélből szívódnak föl, az un. szivárgó bél szindróma következtében. Vagyis a bél ezen elváltozása ellen működő természetes anyagok segítik a betegség megnyugvását akár gyógyulását is. Melyek ezek? Az antioxidánsok a Multivit mega C komplex, a Probiotikumok és a tökéletes emésztést segítő enzimek, Emésztőenzimek & Probiotikumok komplex, az immunmodulánsok, omega 3 esszenciális zsírsavak, a Krill Omega 3 D3+K2 vitamin gél. Az erről szóló részletes leírást megtalálja a https://energy-vet.hu/lyukas-bel-szindroma/ cikkemben. Üdvözlettel: dr. molnár

 2. Üdvözlöm!
  Németjuhász kutyámnál Überreiter szindromát diagnosztizáltak. Segítségét kérném , mely termék jöhet szóba és mennyi ideig kell adni, mivel autoimmun és nem gyógyitható. Szemkenőcsöt adtak, de nem igazán sikerül belekennem a szemébe. Havonta elaltatva szembe injekció volt a másik opció.
  Előre is köszönöm a választ!

  • Kedves Hölgyem! Az immunmodulált kórképeknél a bélrendszer un. szivárgó bél szindrómája áll a tünetek hátterében. Ennek kezelésére az immunerősítő csomagunk szereit kombinációban használja és Cytovet caps-ból készült oldattal( 100ml forrrásvíz/ 1 caps. ) napi minél többször öblíteni a szaruhártyákat. Ami még fontos, minden testidegen anyagot kerülni, megszüntetni, amivel eddig kapcsolatba kerülhetett a beteg. Üdvözlettel: dr. MOlnár

 3. Üdvözlöm! Az elmúlt napokban mindkét 10 év feletti cicámnál autoimmun betegséget diagnosztizált az állatorvosunj. Sajnos gyógymódot nem ajánlott. Mindkettőnél gyulladt néha vérző íny, és teljes torok nyelőcső garat gyulladás. Amire tippelek, hogy egy rövid ideig használt bolhanyakörv az okozója. Segítségét kérném, hogy melyik terméküket vásároljam meg.
  Előre is köszönöm válaszát!
  Üdvözlettel
  Jankovics- Sárközi Éva

  • Kedves Éva! Sajnos sok immunrendszert károsító tényező kiválthat autoimmun zavarokat. A Virovet-Probiovet-Skelevet-Fytovet kombinált, tartós adagolását javaslom. A szájban ecsetelésre az Imunovet cseppet. Amennyiben ténylegesen a nevezett nyakörv volt az egyik okozója akkor a Cytovet méregtelenítő hatású szerünket is adagolja nekik. Üdvözlettel: dr. Molnár

 4. Szép napot.Van 2 spánielünk.Egy mentett és egy törzskönyves.
  A mentett spaninàl a helyzet a következő: nyalogatja a lábát folyamatosan.Hippoallergén étrenden van.
  A szája be van gyulladva, nyáladzik.Túl vagyunk több kör antibiotikumon, az állatorvos leszedte a fogkövét/minimális volt/, kiégetéses módszert alkalmazott.Amíg tartott az antibiotikum addig volt látható a javulàs.Most megint küzdünk ezzel a problémával.
  A másik spani:Nemrég új nyakörvet kaptak(scalibor).Azt vettük észre , hogy az ő szája is begyulladt, és utánna nem sokkal elkezdte fájlalni a hátsó lábát , az étvágya jó. A sétákon nem túl aktív, és nehezen áll fel.Ráadásul a füle is piros.Hiába tisztítjuk neki/nekik/.Nagyon szeret leugrani magasabb helyekről pl: lépcső teteje , kanapé.A nyakörvet levettük róluk utánna 3-4 nappal minimális javulás volt tapasztalható.Kérem javasoljanak nekünk erre a problémára megoldást , szakembert vagy kezelési tervet, mert nem megint antibiotikumozni a kutyákat.
  Köszönettel: Juhász Renáta

  • Kedves Renáta! A Szájgyulladás az immunrendszer sejtes részének a gyengülése idézi elő, amely a bélrendszer és a máj túlterhelt toxikált állapota miatt jön létre. Kezelésére a Regavet, Skelevet, Cytovet, Probiovet kombináció szájon át történő tartós adagolását javaslom és a Cytovet caps.-ból készített oldattal 50ml/1 caps. ecsetelje a száj nyálkahártyáját. Sokat segít ha ezt az Imunovettel felváltva teszi. Fenti szerek a mozgásszervi problémák javulásat is jelentősen segíteni fogják. üdvözlettel: dr. molnár

Vélemény, hozzászólás?

Az email cím nem kerül nyilvánosságra. A kötelező mezők jelölése: *

Hozzászólés / Kérdés