A bélflóra egyensúlyi állapotának és a máj megfelelő méregtelenítő működésének fenntartása, az emésztőenzim termelés megfelelő szinten tartása megoldja az emésztési zavarok zömét. A külső forrásból felvett mérgező anyagok is májgyulladáshoz és idült májelégtelenséghez vezethetnek. A máj regenerálását segítik elő a javasolt szerek.

Fő szerek: REGAVET, PROBIOVET
További hasznos szerek: CYTOVET, FYTOVET

REGAVET

7900 Ft

PROBIOVET

7900 Ft

CYTOVET

9900 Ft

FYTOVET

8900 Ft

12 Hozzászólás

 1. Köszönöm a gyors választ,a csomagot megrendeltem,egy kérdésem lenne még,meddig ajánlott adni a cicának a készítményeket,illetve mikor javasolt a vérkép kontroll?
  Köszönettel Sebestyén M.

  • Kedves Monika! Minden információt megtalál a protokoll leírásában. De tartós kezelésre kell felkészülni. Üdv Dr.Molnar

 2. Jó napot dr Úr!
  12 éves ivartalanított kinti-benti kandúrunk az utóbbi 3-4hónapban nagyon lefogyott,annak ellenére,hogy borzasztó sokat eszik…esténként a hasa kemény….székrekedés gyanú miatt ,paraffinolajat adagolunk neki,3 havonta rendszeresen féregtelenítőt kap.Az éves co.vérvételen a köv.értékei lettek 3 héttel ezelőtt:
  AST 129
  ALT 376
  Gamma Gt 14
  Lipáz 100
  Összfehérje 83
  Fvs 12.9
  MCV 64
  Thrombocyta 27
  Az összes többi érték határértékeken belüli……
  Az utolsó áprilisi nagylaborja teljesen negatív volt…..
  Vitamin injekción és hepapet étrendkiegészítőn kívűl mást nem kapott…..
  Tudna ezek alapján javasolni nekünk valamit?
  Köszönettel Sebestyén Mónika

   • Tisztelt dr úr!
    A múlt héten már írtam önnek,lerendeltem az emésztőszervi csomagot és el is kezdtük ,azonban lett diagnózis is időközben,mégpedig myeloid leukózis!Infúziós kezelést írtak elő a cicának(heti 5x),az azt követő co.vérvétel fényében kezdik meg a szteroid kúrát,ha jól értettem….A diagnózis miatt kell csomagot váltanunk v.esetleg valamivel kiegészítenünk?Az ön véleménye szerint(mivel a betegség úgysem gyógyítható),elég ha CSAK az energyvet termékeket kapja a cica roborálásként,szintentartásért,vitaminok és ásványianygpótlásként?
    Köszönettel Sebestyén M.

    • Kedves Mónika! Az emésztőszervi csomag minden gyulladás, daganat esetén bevezető kezelésnek kitünő választás. Egyenlőre alkalmazza ezt majd egy hónap múlva a daganatos II. csomagot kezdje elkalmazni. ha nem kap kemót. Ha kap akkor ne alkalmazza párhuzamosan. Én csak a természetes szereket alkalmaznám az én cicámnál. Üdv Dr.Molnar

     • Jó reggelt dr úr!
      Múlt héten írtam önnek myeloid leukémiás 12 éves ivartalan kinti/benti kandúrommal kapcsolatban,1 hete adjuk az emésztőszervi csomagot,ön azt javasolta,hogy a daganat 2es csomagra egy hónap után álljunk át.A kérdésem,hogy 3 hét után ,ha szüneteltetni kell az emésztőrendszeri csomagot kezdjük el a második kört v.kezdjük a daganatos csomagot?Azonkívűl,ha elkezdjük a daganatos csomagot,mindent hagyjunk el az emésztőr-i csomagból v.valamit párhuzamosan ,időben eltolva folytatni kell?A cica 4.9 kg.
      Vagy az aktuális labor alapján előbb el kell kezdeni a másik csomagot?
      A múlt heti uh eredménye a máj és lép homogén megnagyobbodàsa.
      A múlt heti véreredmény:
      Fvs 19.4
      Lymphocyta 8.2
      MCV 87
      Thr 78
      Kenet:Stab 0.4,fvs 19.4,Lymphocyta 9.1,vvt agglutináció +
      AST128
      ALT 402
      GGT 21
      Totál protein103.8
      Alb/glob 0.3
      Köszönettel Sebestyén Mónika
      Ui:Sajnos fogalmunk sincs mennyi ideje van hátra a cicának,mik a kilátások,a biopsziába és szteroidos kezelésbe nem szívesen mennék bele…..
      Minden ezzel kapcsolatos véleménye érdekelne…a csomagokon kívül is…..

     • Kedves Mónika! Adják az emésztőszervi csomagot 3 hétig, aztán másnap kezdjék a daganatos II.-t a protokoll szerint. Ha azt látja, hogy az emésztőszervielhagyása esetleg tökéletlenebb emésztést hoz elő akkor abból is adja a többi szert ami hiányzik a aganatos csomagból. Üdv Dr.Molnar

     • Egy lemaradt kérdés,a cica rossz májértékei miatt az orvos nem javasolta az aktuális kullancs/bolha elleni Credelio tablettát,jövő hónapban aktuális lenne a féreghajtás is…..várom javaslatát a diagnózis fényében….
      Sebestyén M.

     • Kedves Mónika!Igen, jól mondta a felelőssen gondolkozó kolléga. Váltson természetes paraziták elleni megelőzési formákra, az nem fiog további gyulladásokat és májfunkciós zavarokat okozni. Itt egy lista erről:
      Megelőzésre bélférgek, tüdőférgek, szívféreg lárvák esetében az Annovetet alkalmazom: havi 1x 7 napon át, napi 2x 2 csepp/ 10 testtömeg kg dózisban.
      Bolhásság és kullancsok ellen megelőzésre ezeket a termékeket használhatja: https://energy-vet.hu/kutya-macska-termek/supreme-immunity-illoolajos-bolha-spray/, https://energy-vet.hu/kutya-macska-termek/supreme-immunity-pet-shampoo-kutya-sampon/, https://energy-vet.hu/kutya-macska-termek/pro-guard-illoolajos-kutya-nyakorv/ .
      Babesiozis megelőzésére az Annovet és a Strong Immune kiegészítők alkalmazása jöhet szóba. Fontos azt megjegyezni, hogy ezek a termékek kizárólag természetes összetevőket tartalmaznak a repellens hatás elérésére, így nem adnak 100%-os védelmet, azonban a fertőzés esélyét nagyon nagy mértékben lecsökkentik. Továbbá hozzájárulnak ahhoz is, hogy az állat saját immunrendszere megfelelő védettségi szintet adjon, amihez azzal járul hozzá, hogy nem blokkolja ezeket a létfontosságú sejtes immunitási folyamatokat.
      Üdv Dr Molnar

     • Tisztelt dr úr,
      naponta merülnek fel újabb kérdések,a cicusunk kezelése kapcsán.
      Az emésztőszervi csomag mellett,gond nélkül alkalmazhatom az Annovet cseppet,amit ön természetes féreghajtóként ajánlott havi 7 napig v.esetleg ütközik valamelyik kapszulával(ugyanez a kérdésem lenne a daganat 2es csomaggal kapcsolatban is,amire 1,5 hét múlva váltanunk kell)
      Illetve szeretném tudni,hogy a 2 csomag mellett a vitamin és ásványianyag pótlást biztosító Multivitamin,Fytovet,Omega/Krill kapszulák adhatók e,mekkora adagban,nem e túl sok a cicának ez így?
      Löwe cicánk 4,6 kg!
      Előre is köszönöm a válaszát
      Sebestyén Mónika

     • Kedves Mónika! Alkalmazhatja párhuzamosan a tumoros csomaggal is az Annovetet és a több készítményt is, ha szükségesnek látja. Az adagok az adagolás menüpontban a honlapon találhatók. ÜdvDr.molnar

Vélemény, hozzászólás?

Az email cím nem kerül nyilvánosságra. A kötelező mezők jelölése: *

A legnagyobb feltölthető fájl mérete: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Hozzászólás / Kérdés