#140497
baumgartnerildiko6
Felhasználó

Tisztelt Doktor Úr!
Szálkás szőrű tacskó lány kutyánknál (súlya 7 kg) február 27-én este jelentkeztek a tacskóbénulás tünetei. Azt vettük észre, hogy a két hátsó lábára csetlik botlik. Elvittük a helyi állatorvoshoz, aki azt mondta, hogy meghúzta a lábát. Gyulladáscsökkentőt adott neki izomba, mondván ettől javulni fog. Sajnos nem így lett, kb. 4 nap múlva már nem tudott ráállni a hátsó lábaira, húzta maga után. Mi sejtettük, hogy gerincproblémáról van szó. Felkerestünk egy másik orvost aki ezt megerősítette. Ezután 3 napig vénába kapott Medrolt. Sajnos nincs javulás, műtétet javasol.
Egyébként eszik, iszik rendesen. Székletét, vizeletét tudja üríteni. Hátsó lábain a karmai közti bőrt ősszecsippentve lábait maga alá húzza, tehát érzi.
Mivel műtétre sajnos nincs kapacitásunk, úgy döntöttünk, hogy megpróbálnánk az Önök által forgalmazott kisebbik csomagot tacskóbénulásra, hátha nálunk is beválik. Jövő hét elején érkezik.
Szeretném a tanácsát kérni, hogy a csomagban lévő készítményeket – Kingvet, Skelevet, Cartilage & Spaine builder, Krill omega gél, Bone strength & Joint protection complex – egy 7 kg súlyú kutyusnak hogyan kell adagolni.

Segítségét előre is köszönjük!