Akció!

Kutya, macska hasmenés, hányás, székrekedés, bűzmirigy gyulladás, pajzsmirigy alul és túlműködés kiegészítő kezelésére csomag

32900 Ft 29610 Ft

A csomag tartalma: 1 db Regavet, 1 dbLiver Detox, 1 db Emésztő enzim & Probiotikum Komplex, 1 db Stomach & Bowel, 1 db Stomach Digestive Helper

100%-ban természetes forrásokból származó, prémium minőségű készítményekkel

Figyelmeztetés

Fájl törlése, kérem várjon...

Leírás

Kutya – macska hasmenés
A kutyák és macskák leggyakoribb betegség csoportja az emésztőszervi megbetegedések, mely az emésztőrendszer különböző szakaszainak ( nyelőcső, gyomor, vékonybél, vastagbél, végbél, hasnyálmirigy, máj ) kórképeit foglalja magában. A táplálással összefüggő összes eltérés, megbetegedés ebbe a csoportba tartozik. Szájgyulladás és fekély, gyomorfekély, hasmenés, székrekedés, fekélyes vastagbél gyulladás, bűzmirigy gyulladás, pajzsmirigy alul-működés és túlműködés, emésztőszervi tumorok stb. Ezeknek a problémáknak a gazdi által történő megértése és ezáltal az etetésben történő szükséges változások bevezetése és a megfelelő kiegészítő kezelések végzése átsegíti a kutyát és a macskát a fellépett kóros elváltozásokon.

 

A csomag szerei az alábbi hatásokat eredményezhetik:

 • A megfelelő arányban összeállított, a tápanyagok lebontását segítő természetes növényi emésztő enzimek lehetővé teszik, hogy ne maradjon részben emésztetlen élelem a belekben, amely maradék így nem eshet a kóros baktériumok lebontásának a martalékává. Ezáltal mérgező anyagcsere termékek sem jönnek létre, így a méregtelenítő szervek nem lesznek túlzott terhelésnek kitéve.
 • A gyomorsav emésztésnek ellenálló probiotikus baktériumok megtelepedve a belekben, kedvező feltételeket teremtenek a hasznos Lactobacillus és Enterococcus bélbaktériumok elszaporodására, egyúttal a kóros gombák (Candida ) elszaporodását gátolják.
 • A probiotikumok hasznos immunfaktorokat termelnek, mely az immunrendszer T sejtes részét, a sejtes immunitást – mely tartósítószerek és antibiotikumok által károsított része – képes aktív működésre késztetni. Ezáltal erős immunrendszert aktiváló, szabályozó hatást váltanak ki, mely által az allergiák, autoimmun betegségek, bakteriális és vírusos gyulladások jelentősen enyhíthetők.
 • Természetes forrásból származó gyógygombáik és vitaminjaik antioxidáns és méregtelenítő hatásaik mellett szintén jelentős immunerősítők.
 • Az alábbi hivatkozásokon a leggyakoribb eltérések részletes leírását, okát és kezelési lehetőségeit találják meg:

 

Adagolási tájékoztató >>>

Supreme Immunity hivatalos oldala

Dr. Molnár Gábor Miklós állatorvos

Értékelések

 1. Avatar

  Tüske Zsófia

  majdnem egy hétig küzdöttünk a beadással, ennek ellenére a bél- és székletproblémák jelentősen javultak. Várom a további javulást, és remélhetőleg a pajzsmirigy-túlműködés is rendeződni fog.

 2. Avatar

  Meződy Marianne

  Régóta használom a termékeket.
  Amikor szükséges 2-3 nap alatt megszünteti a problémát.

 3. Avatar

  Szabó Márta

  7 éves boxer kutyának adom Doktor Úr javaslatára, 3 hete kapja, Cytovettel együtt. Reflux-szerű tünetei voltak, többször hajnalban gyomorsavas hányása volt. A hányás szinte azonnal megszünt, és egyre ritkább a refluxos tünete is, az emésztése teljesen rendben van. Nagyon köszönöm, tovább folytatjuk a javasolt egy hét szünet után is.

 4. Avatar

  Bagi Anikó

  Hét éves kuvasz-retriver keverék kutyám pollenallergia miatt májustól- október végéig szteroid kezelés alatt áll. A gyógyszer és a savlekötő felborította az emésztését, gyengíthette az immunrendszerét, mert szeptemberben bélgyulladása lett, ami igen kellemetlen szagú, véres-nyálkás hasmenés formájában nyilvánult meg. Újabb szteroidos injekció és Florentero tabletta segítségével egy hét alatt tünetmentes lett, de állandóan felfúvódott, gázosodott, függetlenül attól, hogy mit evett ( nyúl-, bárány-,vagy marha-hús és belsőségek főzve, gyökérzöldségek reszelve nyersen ). Molnár doktor úr javaslatára rendeltem meg a hányás-hasmenés csomagot és kezdtem el a Regavet csepp és a kapszulák adagolását. Pár nap alatt megszűnt a gázosodás és a széklet állaga is teljesen normális lett. A szteroid kezelés mellékhatásaként sajnos október 22-én hasnyálmirigy gyulladása lett a kutyának. Ismételt infúziós kezelések és antibiotikum kúra után, három nap múlva már mutatott némi érdeklődést az étel iránt. Szerencsére napról-napra javult az állapota, jobb lett az étvágya, és az emésztőenzimekkel kombinált probiotikum igen sokat segített. Két hét telt el azóta. Szigorú zsírszegény diéta mellett, a Regavet cseppet, a multivitamint és a probiotikumot naponta kétszer kapja a kutyusom és most pont olyan élénk, játékos és jó étvágyú, mint azelőtt.

 5. Avatar

  Michel Adrienn

  Ha nem a saját szememmel látom, akkor nem hiszem el, hogy milyen gyorsan hat. A kijárós macskám már egy hete fosott (ne szépítsük) és már enni sem akart, így megrendeltem csüt. a csomagot. Mivel péntek reggelre már vércsíkot is láttam a vizes, nyákos székletében, így elhatároztam, hogy munka után beviszem a városba orvoshoz. Hát nem jött elő, mintha tudná mire készülök, így este beadtam neki a 2 kapszula felét és 1 cseppet a Regavet-ből. Kb. 3-4 óra elteltével enni kért, sokat ivott, látványosan javult a kedve, és reggelre már nem volt széklet az alomtálban! 2 nap múlva pedig mintha misem történt volna, újra selymes, fényes volt a szőre.

 6. Avatar

  Szakács Mária

  3 hónap alatt mindent megpróbáltam, amit orvos javasolt kb 1 év körüli talált keverék kutyusom hasmenése miatt, javulás nem történt. A Molnár dr. által összeállított csomag igen kedvező hatása már másnap tapasztalható volt, azóta is kapja ezeket a készítményeket, – és köszönjük szépen, jól vagyunk! Csak ajánlani tudom minden kutyus számára, ha hasmenéses problémája van! Köszönöm Molnár dr!

 7. Avatar

  Dr. Molnár Gábor

  Kedves Zsuzsanna! Sajnálom, ha nem javult a kutyusa. Amennyiben megírja, hogy milyen problémája van, megpróbálok segíteni. Üdvözlettel: dr. Molnár

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


The maximum upload file size: 5 MB.
You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, other.
Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded.

Hozzászólás / Kérdés