Akció!

Emésztő szervek (7)

( Gyomor és bélrendszer ) csomag

47610 Ft

(22 vásárlói értékelés)

A csomag tartalma: 1 db Regavet, 1 dbLiver Detox, 1 db Emésztő enzim & Probiotikum Komplex, 1 db Stomach & Bowel, 1 db Stomach Digestive Helper, 1 db Cell protection, 1db Active Detox

100%-ban természetes forrásokból származó, prémium minőségű készítményekkel

Leírás

Kutya, macska hasmenés, hányás, székrekedés, bűzmirigy gyulladás, pajzsmirigy alul és túlműködés, elhízás kiegészítő kezelésére csomag

A kutyák és macskák leggyakoribb betegség csoportja az emésztőszervi megbetegedések, mely az emésztőrendszer különböző szakaszainak ( nyelőcső, gyomor, vékonybél, vastagbél, végbél, hasnyálmirigy, máj ) + pajhzsmirigy kórképeit foglalja magában. A táplálással összefüggő összes eltérés, megbetegedés ebbe a csoportba tartozik. Szájgyulladás és fekély, gyomorfekély, hasmenés, székrekedés, fekélyes vastagbél gyulladás, bűzmirigy gyulladás, pajzsmirigy alul-működés és túlműködés, emésztőszervi tumorok stb. Ezeknek a problémáknak a gazdi által történő megértése és ezáltal az etetésben történő szükséges változások bevezetése és a megfelelő kiegészítő kezelések végzése átsegíti a kutyát és a macskát a fellépett kóros elváltozásokon. Az elhízáshoz és gyulladásokhoz társuó inzulin rezisztencia csökkentését is segít elérni.

 

A csomag szerei az alábbi hatásokat eredményezhetik:

 • A megfelelő arányban összeállított, a tápanyagok lebontását segítő természetes növényi emésztő enzimek lehetővé teszik, hogy ne maradjon részben emésztetlen élelem a belekben, amely maradék így nem eshet a kóros baktériumok lebontásának a martalékává. Ezáltal mérgező anyagcsere termékek sem jönnek létre, így a méregtelenítő szervek nem lesznek túlzott terhelésnek kitéve.
 • A gyomorsav emésztésnek ellenálló probiotikus baktériumok megtelepedve a belekben, kedvező feltételeket teremtenek a hasznos Lactobacillus és Enterococcus bélbaktériumok elszaporodására, egyúttal a kóros gombák (Candida ) elszaporodását gátolják.
 • A probiotikumok hasznos immunfaktorokat termelnek, mely az immunrendszer T sejtes részét, a sejtes immunitást – mely tartósítószerek és antibiotikumok által károsított része – képes aktív működésre késztetni. Ezáltal erős immunrendszert aktiváló, szabályozó hatást váltanak ki, mely által az allergiák, autoimmun betegségek, bakteriális és vírusos gyulladások jelentősen enyhíthetők.
 • Természetes forrásból származó gyógygombáik és vitaminjaik antioxidáns és méregtelenítő hatásaik mellett szintén jelentős immunerősítők.
 • A húsevőknél probiotikumként és nyersrost forrásként is az Emésztőenzimek & Probiotikum komplexet és a Probiovet kapszulákat használom. Kezdjünk csak egy csipetnyi mennyiséggel az átállási levesekbe keverve étkezésenként. A méregtelenítési reakciók elkerülése érdekében fokozatosan kell bevezetni a probiotikus táplálékokat. Létezik egy reakció, amely a kutyák és macskák kedvetlenségében, gyengeségében jelenhet meg, akár hasmenés is kísérheti, mivel a szervezetnek foglalkoznia kell az elhullott baktériumok és erjesztő gombák ( Candida) kiürítésével és az ezekkel kapcsolatos toxinok tisztításával. Ez a másnapossághoz hasonlít. A fokozatos kb. egy hét alatt történő beállítás a terápiás dózisra ezt a tünetet biztonságosan megelőzi.

A csomag készítményei az alábbi módon hatnak, időrendi sorrendben ( olyan sorrendben ahogy a római számok szerint követik egymást) is javasolt az alkalmazásuk az alábbiak szerint ( a római számok után felsorolt szerek egy időben alkalmazhatók, azok egymás hatását potencírozzák) :

I. MÉREGTELENÍTŐ HATÁS

 • Active Detox
 • Liver Detox
 • Regavet

II. LYUKAS BÉL SZINDROMA REGENERÁLÓ HATÁS

 • Stomach & Bowel
 • Cell Protection
 • Digestive Enzymes & Probiotics

III. GYOMOREMÉSZTÉS SEGÍTÉSE

 • Stomach Digestive Helper
 • Stomach & Bowel

IV. AZ ELÉRT EREDMÉNYEK FENNTARTÁSA

 • Stomach & Bowel
 • Liver Detox
 • Regavet
 • Digestive Enzymes & Probiotics
 • Cell Protection

 

Az alábbi hivatkozásokon a leggyakoribb eltérések részletes leírását, okát és kezelési lehetőségeit találják meg:

A csomagban előírt készítmények adagolása együtt, egy időben, egyszerre mindegyiket beadva történjen!

Adagolási tájékoztató >>>

Supreme Immunity hivatalos oldala

Dr. Molnár Gábor Miklós állatorvos

További információk

Kapszula méret

Mini, Normál

Emésztő szervek (7) termékről 22 értékelés

 1. Csilla

  várjuk az eredmény, pár napja fogyasztják csak a kutyusuk

 2. Tóth Emese

  Ha csak tehetem a természetes gyógymódot választom, ez a csomag sem okozott csalódást, néhány nap alatt látszott a változás és a kúra végére teljesen megoldódott a probléma! A kutyák minden gond nélkül fogyasztják. A képen látszik a különbség azt hiszem.

  #1 kép innen:Tóth Emese
  #2 kép innen:Tóth Emese
 3. Márta Süléné Horváth

  Úgy látom nagyon lassan, de kezd a szőre nőni.

  #1 kép innen:Márta Süléné Horváth
  #2 kép innen:Márta Süléné Horváth
  #3 kép innen:Márta Süléné Horváth
  #4 kép innen:Márta Süléné Horváth
 4. Elekesné Mikes Zsófia

  Közel 3 hete adjuk a termékeket. Ugyan a szőrhullás rémisztő maradt sokáig, de az étvágya, a kedve és az aktivitása néhány nap után érezhetően kezdett javulni, a széklete is normális lett. Mostanra megállni látszik a szőrhullás is. Jó döntés volt, hogy belevágtunk ebbe a gyógymódba, köszönjük! Meg fogom rendelni az ezt követően javasolt csomagot is.

 5. Barbara Mondvay

  Molnár Doktor javaslatára allergiás jellegű tünetek (vakarózás, szőrhullás, egyoldali fülgyulladás), és korábban többször visszatérő hüvelygyulladás miatt kezdtük el használni a csomag termékeit a Méregtelenítés csomag szereivel együtt. Nekünk sokat segítettek a termékek, a fülgyulladás megszűnt, a vakarózás és szőrhullás jelentősen csökkent!

 6. Mondvay B.

  Molnár Doktor javaslatára allergiás jellegű tünetek (vakarózás, szőrhullás, egyoldali fülgyulladás), és korábban többször visszatérő hüvelygyulladás miatt kezdtük el használni a csomag termékeit a Méregtelenítés csomag szereivel együtt. Nekünk sokat segítettek a termékek, a fülgyulladás megszűnt, a vakarózás és szőrhullás jelentősen csökkent!

 7. Kovács Olga

  Nagyon jó termékek, a kutya már csak ritkán vakaródzik, a szőre csodálatosan fényes, a szeme nem váladékozik.

  #1 kép innen:Kovács Olga
 8. Hegedus Anita

  A termékkel nagyon elégedett vagyok. Amióta használjuk, kutyusunk problémái jelentősen csökkentek. A terméket rendelni fogom ezután is.

 9. Takács M.

  Gyorsan hatottok a készitmények, kuzyusom energikus, jól érzi magát.

 10. Anonim

  Elégedett vagyok

 11. Dercsényi A.

  Nagyon jo termékek!!

 12. Polónyi Á.

  Dr. Molnár Gábor Miklós javaslatára kezdtük el ezt a csomagot, a javulás pár napon belül látványos volt, noha évek óta vittük a kutyánkat orvostól orvosig, és nem tudták helyrehozni.

 13. Beáta

  Ivaros kan kutyusunk herezacskóján sebek alakultak ki, amit fertőtlenítettünk, kentünk, eltűnt, majd kis idő múlva újra előjött. Már az első napon látszott, hogy nyugszik a seb, nem nyalogatta. Az első hét végére teljesen meggyógyult. 3 hétig szedtük a hasmenés, hányás csomagot, fytovet-tel kiegészítve. Azóta 1 hét telt el és minden rendben:) Elég válogatós volt, a kúra óta mindent megeszik egyszerűen fal, az sem érdekelte, hogy a kapszulák ott virítanak a tápjában. Már használtunk más terméket is a Doktor Úr ajánlására az is, és a mostani termék is csodát művelt. Nagyon köszönjük!

 14. Stefanics Klaudia

  Könnyen adagolható termékek.

 15. Rácz Adrienn

  Emésztőrendszeri gyulladása van a kutyusnak, ennek megfelelő készítmény csomagot vásároltam. Már egy hét után javult a kutyus kedélyállapota, visszatért az étvágya.
  Köszönjük!

 16. Tüske Zsófia

  majdnem egy hétig küzdöttünk a beadással, ennek ellenére a bél- és székletproblémák jelentősen javultak. Várom a további javulást, és remélhetőleg a pajzsmirigy-túlműködés is rendeződni fog.

 17. Meződy Marianne

  Régóta használom a termékeket.
  Amikor szükséges 2-3 nap alatt megszünteti a problémát.

 18. Szabó Márta

  7 éves boxer kutyának adom Doktor Úr javaslatára, 3 hete kapja, Cytovettel együtt. Reflux-szerű tünetei voltak, többször hajnalban gyomorsavas hányása volt. A hányás szinte azonnal megszünt, és egyre ritkább a refluxos tünete is, az emésztése teljesen rendben van. Nagyon köszönöm, tovább folytatjuk a javasolt egy hét szünet után is.

 19. Bagi Anikó

  Hét éves kuvasz-retriver keverék kutyám pollenallergia miatt májustól- október végéig szteroid kezelés alatt áll. A gyógyszer és a savlekötő felborította az emésztését, gyengíthette az immunrendszerét, mert szeptemberben bélgyulladása lett, ami igen kellemetlen szagú, véres-nyálkás hasmenés formájában nyilvánult meg. Újabb szteroidos injekció és Florentero tabletta segítségével egy hét alatt tünetmentes lett, de állandóan felfúvódott, gázosodott, függetlenül attól, hogy mit evett ( nyúl-, bárány-,vagy marha-hús és belsőségek főzve, gyökérzöldségek reszelve nyersen ). Molnár doktor úr javaslatára rendeltem meg a hányás-hasmenés csomagot és kezdtem el a Regavet csepp és a kapszulák adagolását. Pár nap alatt megszűnt a gázosodás és a széklet állaga is teljesen normális lett. A szteroid kezelés mellékhatásaként sajnos október 22-én hasnyálmirigy gyulladása lett a kutyának. Ismételt infúziós kezelések és antibiotikum kúra után, három nap múlva már mutatott némi érdeklődést az étel iránt. Szerencsére napról-napra javult az állapota, jobb lett az étvágya, és az emésztőenzimekkel kombinált probiotikum igen sokat segített. Két hét telt el azóta. Szigorú zsírszegény diéta mellett, a Regavet cseppet, a multivitamint és a probiotikumot naponta kétszer kapja a kutyusom és most pont olyan élénk, játékos és jó étvágyú, mint azelőtt.

 20. Michel Adrienn

  Ha nem a saját szememmel látom, akkor nem hiszem el, hogy milyen gyorsan hat. A kijárós macskám már egy hete fosott (ne szépítsük) és már enni sem akart, így megrendeltem csüt. a csomagot. Mivel péntek reggelre már vércsíkot is láttam a vizes, nyákos székletében, így elhatároztam, hogy munka után beviszem a városba orvoshoz. Hát nem jött elő, mintha tudná mire készülök, így este beadtam neki a 2 kapszula felét és 1 cseppet a Regavet-ből. Kb. 3-4 óra elteltével enni kért, sokat ivott, látványosan javult a kedve, és reggelre már nem volt széklet az alomtálban! 2 nap múlva pedig mintha misem történt volna, újra selymes, fényes volt a szőre.

 21. Szakács Mária

  3 hónap alatt mindent megpróbáltam, amit orvos javasolt kb 1 év körüli talált keverék kutyusom hasmenése miatt, javulás nem történt. A Molnár dr. által összeállított csomag igen kedvező hatása már másnap tapasztalható volt, azóta is kapja ezeket a készítményeket, – és köszönjük szépen, jól vagyunk! Csak ajánlani tudom minden kutyus számára, ha hasmenéses problémája van! Köszönöm Molnár dr!

 22. Dr. Molnár Gábor

  Kedves Zsuzsanna! Sajnálom, ha nem javult a kutyusa. Amennyiben megírja, hogy milyen problémája van, megpróbálok segíteni. Üdvözlettel: dr. Molnár

Mondd el a véleményed