Akció!

Fogkő, szájgyulladás (6)

csomag

38250 Ft

(1 vásárlói értékelés)

Csomag tartalma: 1db Digestive Enzymes, 1db Krill Omega, 1db Oral Health, 1db Stomach and Bowel, 1db Defense Assist, 1db Multivit Mega C Complex, 1db Pet Dental Formula

Leírás

Fogkövek, íny és száj gyulladás kialakulásának megelőzésére csomag. 100% természetes összetevőkkel.

A Fogkövek, íny és száj gyulladása nem csak az emberekre jellemző probléma, hanem kutyáknál és macskáknál is gyakran előfordul. Az állatok szájürege hasonlóan érzékeny és fogékony lehet a betegségekre, mint az emberi száj. Ezért rendkívül fontos a megfelelő szájhigiénia fenntartása a házi kedvenceknél is.

A Fogkövek, fogtályogok, a baktériumok okozta lerakódások, melyek a fogak felszínén képződnek. Amikor az ételek maradékai és nyál összekeverednek, kialakulhatnak kemény plakkok, melyek idővel átalakulnak fogkövekké. Ezek a fogkövek nem csak esztétikailag kellemetlenek, hanem komoly egészségügyi problémákat is okozhatnak.

A fogkövek és a plakkok gyulladást és irritációt okozhatnak az állatok ínyében és szájában. Ez a kellemetlen állapot, ismertebb nevén ínygyulladás vagy gingivitis, vörösséget, duzzanatot és vérzést eredményezhet az érintett területeken. A leggyakrabban érintett területek az íny széle és a fogak közötti területek.

Ha a fogkövek és a gingivitis nincsnek időben kezelve, akkor komolyabb problémák is kialakulhatnak. A tartós gyulladás és fertőzés a fogak körüli szövetek pusztulását és a fogak meglazulását okozhatja. A legsúlyosabb esetben a fogak akár teljesen ki is hullhatnak.

Az állatorvosok azt javasolják, hogy rendszeresen ellenőrizzük kedvenceink szájüregét, és szükség esetén tegyünk megfelelő intézkedéseket.

Az általunk összállítot csomagban található szerek segítenek a fogkőképződés megelőzésében és a szájhigiénia fenntartásában.

Tehát a  fogkövek, íny és száj gyulladása komoly probléma lehet kutyáknál és macskáknál, ezért a megelőzés és a rendszeres gondozás kiemelkedően fontos.

Alkalmazási javaslatok

A Supreme Immnity weboldala

További információk

Kapszula méret

Mini, Normál

Fogkő, szájgyulladás (6) termékről 1 értékelés

  1. Radánovics Karolina

    A Doktorúr gyors, korrekt, egyértelmű választ adott!
    Sajnos a korábbi állatorvosunk nem járt el körültekintően és egy másik orvosnál derült ki,h a cicánknak nem a megfelelő kezelést adta,amibe majdnem bele is halt.Nem fogíny és fog problémál küzd a cicánk,így a csomagból már csak a multivitamint és krill olajat adjuk a cicusnak.
    De biztos vagyok benne,h nagyon jó termékek.
    Az Új és szuper Állatorvosunk csak dicsérte a termékeket és az ő konzultálása,ajánlása után használjuk továbbra is a fent írt 2 terméket.

Mondd el a véleményed