Akció!

Fogkő megelőzés csomag

25000 Ft

(2 vásárlói értékelés)

A csomag tartalma: Digestive enzymes & Probiotics complex, Krill Omega D3+K2 gel, Multivit Mega C complex, Supreme Immunity Pet Dental

Leírás

Fogkövek kialakulásának megelőzésére szolgáló csomag

Napjaink gyakori problémája a kutyák és macskák fogkő képződése. Ez a csomag a fogkövek kialakulásának megelőzésére megelőzésére szolgál.

Okai:

– A fogak megfelelő tépő, roppantó funkciójának a hiányos igénybevétele, mely által a fogsor természetes mechanikai igénybevétel hiányt szenved és a fogakon és íny alatt felrakódások alakulnak ki.

– A kialakuló felrakódásokban kedvezőtlen összetételű baktérium és gomba tömeg telepszik meg, amely helyi íny és szájgyulladások és száj bűz kialakulásához vezethet.

A kóros száj flóra ellen a hasznos bélflóra megfelelő beállításával ( Probiotikumok ), a vérben keringő és a nyálba is kijutó csontképző ásványi anyagok szintjének csökkentésével ( D3+K2 vitamin) és a kedvező összetételű, lebontó enzimet tartalmazó nyál összetétel kialakításának segítésével védekezhetünk. A száj és íny nyálkahártya regenerációjának támogatása is fontos ( A, C, E vitaminok és Omega 3 zsírsavak).

A csomagban előírt szájon át adagolandó készítmények adagolása együtt, egy időben, egyszerre mindegyiket beadva történjen!

Dr. Molnár Gábor Miklós
állatorvos

 

Kutya, macska betegségek

Supreme Immunity hivatalos oldala

Fogkövek megelőzése csomag

Fogkő megelőzés csomag termékről 2 értékelés

  1. Enikő

    Kutyusunknak adjuk, akinek a laboreredményei enyhe máj – és veseproblémára utaltak. Hagyományos konzerv etetésről átállítottuk étkezését a Doktor Úr által javasolt nyers hús, párolt zöldség kacsazsírral menüre. Kap még Liver Detox, Stomach Bowel és Fytovet készítményt. Már 2-3 hét után a szőre csodálatosan fényessé vált, megszűnt a korábbi korpásodás. Sokkal mozgékonyabb, elevenebb, aktívabb és szinte hihetetlen látni, hogy mennyire örül az új menüjének :-). Doktor Úr tanácsai életmentőek! Hálás köszönetünk!

  2. Füzér A.

    Kiváló készítmények!

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A legnagyobb feltölthető fájl mérete: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Hozzászólás / Kérdés