Akció!

Fogkő megelőzés csomag

25000 Ft

(2 vásárlói értékelés)

A csomag tartalma: Digestive enzymes & Probiotics complex, Krill Omega D3+K2 gel, Multivit Mega C complex, Supreme Immunity Pet Dental

Leírás

Fogkövek megelőzése csomag

Napjaink gyakori problémája a kutyák és macskák fogkő képződése. Ez a csomag a fogkövek kialakulásának megelőzésére megelőzésére szolgál.

Okai:

– A fogak megfelelő tépő, roppantó funkciójának a hiányos igénybevétele, mely által a fogsor természetes mechanikai igénybevétel hiányt szenved és a fogakon és íny alatt felrakódások alakulnak ki.

– A kialakuló felrakódásokban kedvezőtlen összetételű baktérium és gomba tömeg telepszik meg, amely helyi íny és szájgyulladások és száj bűz kialakulásához vezethet.

A kóros száj flóra ellen a hasznos bélflóra megfelelő beállításával ( Probiotikumok ), a vérben keringő és a nyálba is kijutó csontképző ásványi anyagok szintjének csökkentésével ( D3+K2 vitamin) és a kedvező összetételű, lebontó enzimet tartalmazó nyál összetétel kialakításának segítésével védekezhetünk. A száj és íny nyálkahártya regenerációjának támogatása is fontos ( A, C, E vitaminok és Omega 3 zsírsavak).

A csomagban előírt szájon át adagolandó készítmények adagolása együtt, egy időben, egyszerre mindegyiket beadva történjen!

Dr. Molnár Gábor Miklós
állatorvos

 

Kutya, macska betegségek

Supreme Immunity hivatalos oldala

Fogkövek megelőzése csomag

Fogkő megelőzés csomag termékről 2 értékelés

Még nincsenek értékelések.

„Fogkő megelőzés csomag” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…