Akció!

Fogkövek kialakulásának megelőzésére szolgáló csomag

24500 Ft 22000 Ft

A csomag tartalma: Digestive enzymes & Probiotics complex, Krill Omega D3+K2 gel, Multivit Mega C complex, Supreme Immunity Pet Dental

Figyelmeztetés

Fájl törlése, kérem várjon...

Leírás

Fogkövek megelőzése
Napjaink gyakori problémája a kutyák és macskák fogkő képződése. Ez a csomag a fogkövek kialakulásának megelőzésére megelőzésére szolgál.

Okai:

– A fogak megfelelő tépő, roppantó funkciójának a hiányos igénybevétele, mely által a fogsor természetes mechanikai igénybevétel hiányt szenved és a fogakon és íny alatt felrakódások alakulnak ki.

– A kialakuló felrakódásokban kedvezőtlen összetételű baktérium és gomba tömeg telepszik meg, amely helyi íny és szájgyulladások és száj bűz kialakulásához vezethet.

A kóros száj flóra ellen a hasznos bélflóra megfelelő beállításával ( Probiotikumok ), a vérben keringő és a nyálba is kijutó csontképző ásványi anyagok szintjének csökkentésével ( D3+K2 vitamin) és a kedvező összetételű, lebontó enzimet tartalmazó nyál összetétel kialakításának segítésével védekezhetünk. A száj és íny nyálkahártya regenerációjának támogatása is fontos ( A, C, E vitaminok és Omega 3 zsírsavak).

Dr. Molnár Gábor Miklós
állatorvos

 

Kutya, macska betegségek

Supreme Immunity hivatalos oldala

Fogkövek megelőzése csomag

Értékelések

  1. Avatar

    Enikő

    Kutyusunknak adjuk, akinek a laboreredményei enyhe máj – és veseproblémára utaltak. Hagyományos konzerv etetésről átállítottuk étkezését a Doktor Úr által javasolt nyers hús, párolt zöldség kacsazsírral menüre. Kap még Liver Detox, Stomach Bowel és Fytovet készítményt. Már 2-3 hét után a szőre csodálatosan fényessé vált, megszűnt a korábbi korpásodás. Sokkal mozgékonyabb, elevenebb, aktívabb és szinte hihetetlen látni, hogy mennyire örül az új menüjének :-). Doktor Úr tanácsai életmentőek! Hálás köszönetünk!

  2. Avatar

    Füzér A.

    Kiváló készítmények!

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


The maximum upload file size: 5 MB.
You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, other.
Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded.

Hozzászólás / Kérdés