Akció!

Kölyök (6)

csomag

39960 Ft

(5 vásárlói értékelés)

A csomag tartalma: 1 db Skelevet, 1 db Krill Omega D3+K2 full trans gél, 1 db Multivit Mega C komplex, 1 db Cartilage & Spine Builder,  1 db Liver Support TMG, 1 db Digestive Enzymes & Probiotics

100%-ban természetes forrásokból származó, prémium minőségű készítményekkel

 

Kategória: Cikkszám: N/A

Leírás

Kölykök fejlődését segítő csomag ( Amíg a Skelevet nincs készleten, addig a Bone strength termékkel szállítjuk )

A fejlődésben lévő szervezetek táplálkozási igényei mások, mint a kifejlett állatoké. Elsősorban a gyorsan fejlődő mozgásszervek, a csont és porc, a kötőszövetek igényelnek nagy dózisú kén tartalmú aminosav, vitamin, makro és mikroelem, Omega 3 esszenciális zsírsav ellátást. Ezt a célt szolgálja e kölykök fejlődését segítő csomag, mely maximális fokban kielégíti, mindezt úgy, hogy 100%-ban természetes forrásokból, adalék, színező, tartósító szer mentes forrásokból teszi. Immunerősítő vitamin.

Ezáltal már kölyök korában megalapozhatjuk kedvencünk hosszú távú egészségét.

A csomagban előírt készítmények adagolása együtt, egy időben, egyszerre mindegyiket beadva történjen! 

Adagolási tájékoztató >>>

Supreme Immunity weboldal

Dr. Molnár Gábor Miklós állatorvos

Az aktív növekedés és fejlődés időszakában lévő kutyák esetében a megfelelő vitaminpótlás kulcsfontosságú az egészségük és jólük megőrzése szempontjából. A növekedési fázisban lévő kölyköknek megfelelő mennyiségű tápanyagot és vitamint kell biztosítani ahhoz, hogy egészségesen és kiegyensúlyozottan fejlődjenek.

A fejlődésben lévő kutyák szervezete gyors ütemben fejlődik és növekszik, ezért fontos, hogy elegendő mennyiségű vitamin és ásványi anyag álljon rendelkezésükre a szükségleteik kielégítésére. A megfelelő tápanyagok és vitaminok segítik az izmok, csontok, idegrendszer és immunrendszer kialakulását és működését.

Növekedési fázisban lévő kölykök

A növekedési fázisban lévő kölyköknek különösen fontos a kalcium, D-vitamin és C-vitamin megfelelő bevitelére ügyelni, mivel ezek a tápanyagok kulcsfontosságúak az egészséges csontok és fogazat kialakulásában. Emellett a B-vitaminok is fontos szerepet játszanak az anyagcserében és az idegrendszer fejlődésében.

Azonban fontos megjegyezni, hogy a túlzott vitaminpótlás is káros lehet a fejlődésben lévő kutyák számára. A túlzott C-vitamin adagolása például hasmenést vagy gyomorproblémákat okozhat. Ezért az állatorvos ajánlásait mindig érdemes betartani, és csak az általa javasolt mennyiségben adni a kiegészítőket.

A fejlődésben lévő kutyák étrendjének alapját a minőségi kutyakaja kell, hogy képezze, amely már önmagában is tartalmazza a szükséges tápanyagokat. Azonban speciális kutyakölyök-vitaminok is elérhetők, amelyek kiegészítik az étrendet, és biztosítják, hogy a kis kölykök megfelelő mennyiségű vitamint és ásványi anyagot kapjanak.

A megfelelő vitaminpótlás segíti a fejlődésben lévő kutyák egészséges növekedését és segít megelőzni a fejlődési rendellenességeket. A rendszeres állatorvosi ellenőrzés és az ajánlott vitaminok szedése hozzájárulhat ahhoz, hogy a kölykök egészségesen és boldogan fejlődjenek, és hosszú és aktív életet éljenek kedvencünkhöz.

További információk

Kapszula méret

Mini, Normál

Kölyök (6) termékről 5 értékelés

 1. dr. Szabó Márta

  5 hónapos boxer kan kölyök második kölyök csomagot eszi, a boxer igen érzékeny kutya, de a kutyus egészséges, kiváló az emésztése, gyönyörű tiszták a fülei, selymes a bundája, fitt és nagyon élénk. Lehet, hogy kölyökként még amúgy se lenne különösebb baja, de egy nagytestű, érzékenyebb fajtánál érdemes már a legelején megtámogatni a fejlődését. Továbbra is szedni fogjuk, folyamatosan.

  #1 kép innen:dr. Szabó Márta
 2. Krisztina Major

  Egyelőre még csak 5 napja szedi Kutyusom a vitaminokat, de remélem, lesz eredménye. Ami már most jó, hogy szívesen eszi a tápjára rászórva, így nem kell csatáznom emiatt vele 😊

 3. Gáspár Attila

  Csak ezt használom . Kivanló termek.

  #1 kép innen:Gáspár Attila
 4. Doviczin ibolya

  👍

 5. Gáspár Attila

  Nagyon jól összeállított csomag

Mondd el a véleményed