Akció!

Görcsös, epileptoid csomag

38800 Ft 34920 Ft

(5 vásárlói értékelés)

A csomag tartalma: 1 db Korovet, 1 db Etovet, 1 db Krill Omega D3+K2 full trans gél, 1 db Relax & Balance, 1 db Emésztő enzim & Probiotikum Komplex, 1 db Liver Support TMG

100%-ban természetes forrásokból származó, prémium minőségű készítményekkel

Ingyenes kiszállítás!

Leírás

Görcsös, epileptoid állapotok kiegészítő kezelésére csomag

Napjainkban egyre gyakoribb megbetegedés az Epilepszia és az epilepszia szerű tünetek, melyeknek számtalan fokozata és megjelenési formája van. Ennek a betegségcsoportnak a leírását és kezelési lehetőségeit az alábbi linken találhatja meg.
Kutya epilepszia bővebben:  Kutya betegségek, epilepszia

A csomagban előírt készítmények adagolása együtt, egy időben, egyszerre mindegyiket beadva történjen! 

Adagolási tájékoztató >>>

Dr. Molnár Gábor Miklós állatorvos

Görcsös, epileptoid csomag termékről 5 értékelés

 1. Faragó Aranka

  Yorkie kutyusomnál 2018-ban, 7 évesen kezdődtek az epilepsziás rohamok, de csak a frontok esetén. A kapott gyógyszerei mellé rendeltem meg a csomagot és pár hét után teljesen elhagytuk a gyógyszereket, a vitaminok mellett teljesen tünetmemtes volt.
  Ajánlom a termékeket mindenkinek, mert valóban hatásosak és szívesen megeszi a kutyus, pedig nagyon válogatós! 😊
  Köszónjük Doktor Úr!

 2. Hidvégi Z.

  A termékek adását nemrég kezdtem azóta nem tapasztaltam tüneteket a kutyusomnál.

 3. Lászlóné Tóth

  Tisztelt Doktor úr. Nagyon szépen köszönöm a segítséget. Ezek mellett szedje a többi gyógyszert.Mennyi ideig szedje.? Ma még rendelem. Remélem nekünk is jó lesz. Tisztelettel. Köszönöm szépen segítségeteket. Tóthné.

  • Dr. Molnár Gábor

   Kedves Hölgyem! Az eddig szedett szereket ne hagyja el csak akkor majd ha együtt tünetmentessé válik és akkor óvatosan, egyesével és fokozatosan hagyja el, a kezelőorvosával egyeztetve az eddig alkalmazott szereket. A csomag egy alkotója az Etovet csak a jövő hét második felében lesz elérhető. Üdv Dr.Molnar

 4. Várhelyiné Panyi Renàta

  Manci 3éves angol bulldog leányzó először októberben volt egy félperces rohama egész teste görcsbe rándult szemei mereven néztek a semmibe aznap 7óra múlva jött a következő roham .A második dec.27én volt majd január 14és most február 5-én 3hete szedi a termékeket megeszi ügyesen minden gond nélkül rohama most is volt de csak mini roham volt .Remélem hasznàlni fog mert rossz neki is és nekünk is amikor látjuk hogy szenved.

 5. Enikő

  15 éves beagle kutyusunk tavaly októberben elkezdett nyugtalanul járkálni éjszaka, nem találta a helyét, és össze-vissza jött ment a lakásban, nem lehetett megnyugtatni semmivel, volt hogy egész éjszaka nem aludt (így aztán mi sem sokat). Kinti-benti kutyus és a kérezkedéssel sosem volt gond, de ilyenkor ez sem működött, zavarodott viselkedésében a lakásba is bevizelt, mert elfelejtett kérezkedni, vagy mert amikor kint volt nem végezte el a dolgát, ahogy szokta. Doktor Úr javaslatára kezdtük el adni a szereket az adagolási tájékoztató szerint, és egy hét után teljesen megszűntek a viselkedészavarok, azóta sem jött elő ismét, visszatértek a nyugodt éjszakák (és a kérezkedés) az életünkbe. Mai napig adjuk neki, és biztos, hogy nyugtató hatással vannak rá a készítmények, mert a 3 napos szünet alatt, amíg nem kapta ezeket, kicsit aktívabb volt, viszont a viselkedészavarok nem jöttek elő. Nyugodt szívvel tudom ajánlani bárkinek, aki hasonló gondokkal küzd, nekünk tényleg sokat segített.

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

The maximum upload file size: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Hozzászólás / Kérdés