Akció!

Görcsös, epileptoid csomag

40300 Ft

(15 vásárlói értékelés)

A csomag tartalma: 1 db Korovet, 1 db Etovet, 1 db Krill Omega D3+K2 full trans gél, 1 db Relax & Balance, 1 db Emésztő enzim & Probiotikum Komplex, 1 db Liver Support TMG

100%-ban természetes forrásokból származó, prémium minőségű készítményekkel

Ingyenes kiszállítás!

Leírás

Napjainkban egyre gyakoribb megbetegedés az Epilepszia és az epilepszia szerű tünetek, melyeknek számtalan fokozata és megjelenési formája van. Ennek a betegségcsoportnak a leírását és kezelési lehetőségeit az alábbi linken találhatja meg.

Az epilepsziás betegség sok kutyatulajdonos számára komoly kihívást jelent, mivel gyakran azt gondolják, hogy kedvencük élete végéig szenvedni fog és nem tud majd normális életet élni. Azonban fontos tudni, hogy a kutya epilepszia sok esetben teljesen gyógyítható.

A kutya epilepszia nem feltétlenül jelenti azt, hogy a rohamok örökre jelen lesznek. Az esetek nagy részében a megfelelő kezelés és a kiváltó okok kezelése segítségével a rohamok teljesen elmúlnak, vagy legalábbis ritkulnak, valamint a tünetek erőssége csökken. Például a máj túlterheltsége, elégtelensége vagy tartósan fennálló bélrendszeri problémák, amelyek toxinok felhalmozódásához vezetnek a véráramban. Megfelelő kezelése hatékonyan hozzájárulhat a gyógyuláshoz.

Mi segíthet

Az epilepsziás kutyák kezelésében hatékony segítséget nyújthatnak az antioxidánsok, probiotikumok, idegrendszerre és májra ható gyógynövények, nyomelemek, omega 3 zsírsavak és méregtelenítő hatású természetes kivonatok. Az epilepszia kezelési tervének összeállítása azonban nem mindig egyszerű, és makacs, elhúzódó esetekben szakértő állatorvosi segítség szükséges a hatékony kezeléshez.

Fontos tudni, hogy vannak olyan epilepsziák, amelyek nem gyógyíthatóak, különösen az agy gócos elváltozásai esetén, amelyek lehetnek gyulladásos, toxikus, tumoros vagy traumás eredetűek. Ilyen esetekben a kezelés fő célja a tünetek enyhítése és a rohamok ritkítása, amelyek a legjobb eredményeket érhetik el.

Az epilepsziás kutya kezelése kihívást jelenthet, de a megfelelő terápiás megközelítés és a szakértői támogatás segítségével sok esetben javulást lehet elérni. Minden eset egyedi, és fontos a rendszeres kommunikáció az állatorvossal a kezelés hatékonyságának nyomon követése érdekében.

Bővebben:  Kutya betegségek, epilepszia

A csomagban előírt készítmények adagolása együtt, egy időben, egyszerre mindegyiket beadva történjen! 

A szerek alkalmazását 3 hetes kúrákban végezzük, a kúrák között 3-7  napos szünetet kell tartani. Azoknál a betegségeknél ahol a szünetekben a visszaesés esélye nagy ( pl. epilepszia szerű állapotok, szívelégtelenség, ízületi gyulladások, porckorongsérv stb.) a szüneteket nem úgy kell betartani, hogy minden terméket egyszerre elhagyunk 3-7 napig, hanem egymás után felváltva szüneteltetjük és egyszerre csak egy szert hagyunk ki.

Adagolási tájékoztató >>>

Dr. Molnár Gábor Miklós állatorvos

A Supreme Immunity hivatalos oldala

Görcsös, epileptoid csomag termékről 15 értékelés

Még nincsenek értékelések.

„Görcsös, epileptoid csomag” értékelése elsőként