Akció!

Görcsös, epileptoid állapotok kiegészítő kezelésére csomag

32100 Ft 29100 Ft

A csomag tartalma: 1 db Korovet, 1 db Etovet, 1 db Krill Omega D3+K2 full trans gél, 1 db Relax & Balance, 1 db Emésztő enzim & Probiotikum Komplex

100%-ban természetes forrásokból származó, prémium minőségű készítményekkel

Ingyenes kiszállítás!

Figyelmeztetés

Fájl törlése, kérem várjon...

Leírás

Napjainkban egyre gyakoribb megbetegedés az Epilepszia és az epilepszia szerű tünetek, melyeknek számtalan fokozata és megjelenési formája van. Ennek a betegségcsoportnak a leírását és kezelési lehetőségeit az alábbi linken találhatja meg.
Kutya epilepszia bővebben:  Kutya betegségek, epilepszia

Adagolási tájékoztató >>>

Dr. Molnár Gábor Miklós állatorvos

Értékelések

  1. Avatar

    Várhelyiné Panyi Renàta

    Manci 3éves angol bulldog leányzó először októberben volt egy félperces rohama egész teste görcsbe rándult szemei mereven néztek a semmibe aznap 7óra múlva jött a következő roham .A második dec.27én volt majd január 14és most február 5-én 3hete szedi a termékeket megeszi ügyesen minden gond nélkül rohama most is volt de csak mini roham volt .Remélem hasznàlni fog mert rossz neki is és nekünk is amikor látjuk hogy szenved.

  2. Avatar

    Enikő

    15 éves beagle kutyusunk tavaly októberben elkezdett nyugtalanul járkálni éjszaka, nem találta a helyét, és össze-vissza jött ment a lakásban, nem lehetett megnyugtatni semmivel, volt hogy egész éjszaka nem aludt (így aztán mi sem sokat). Kinti-benti kutyus és a kérezkedéssel sosem volt gond, de ilyenkor ez sem működött, zavarodott viselkedésében a lakásba is bevizelt, mert elfelejtett kérezkedni, vagy mert amikor kint volt nem végezte el a dolgát, ahogy szokta. Doktor Úr javaslatára kezdtük el adni a szereket az adagolási tájékoztató szerint, és egy hét után teljesen megszűntek a viselkedészavarok, azóta sem jött elő ismét, visszatértek a nyugodt éjszakák (és a kérezkedés) az életünkbe. Mai napig adjuk neki, és biztos, hogy nyugtató hatással vannak rá a készítmények, mert a 3 napos szünet alatt, amíg nem kapta ezeket, kicsit aktívabb volt, viszont a viselkedészavarok nem jöttek elő. Nyugodt szívvel tudom ajánlani bárkinek, aki hasonló gondokkal küzd, nekünk tényleg sokat segített.

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


A legnagyobb feltölthető fájl mérete: 5 MB.
Feltölthető fájl típusok: kép, hang, video, dokumentum, táblázat, prezentáció, szöveg, .

Hozzászólás / Kérdés