Akció!

Görcsös (7)

epileptoid csomag

47070 Ft

(1 vásárlói értékelés)

A csomag tartalma: 1 db Korovet, 1 db Etovet, 1 db Krill Omega D3+K2 full trans gél, 1 db Relax & Balance, 1 db Emésztő enzim & Probiotikum Komplex, 1 db Liver Support TMG, 1db Active Detox

100%-ban természetes forrásokból származó, prémium minőségű készítményekkel

Leírás

Napjainkban egyre gyakoribb megbetegedés az Epilepszia és az epilepszia szerű tünetek, melyeknek számtalan fokozata és megjelenési formája van. Ennek a betegségcsoportnak a leírását és kezelési lehetőségeit az alábbi linken találhatja meg.

Az epilepsziás betegség sok kutyatulajdonos számára komoly kihívást jelent, mivel gyakran azt gondolják, hogy kedvencük élete végéig szenvedni fog és nem tud majd normális életet élni. Azonban fontos tudni, hogy a kutya epilepszia sok esetben teljesen gyógyítható.

A kutya epilepszia nem feltétlenül jelenti azt, hogy a rohamok örökre jelen lesznek. Az esetek nagy részében a megfelelő kezelés és a kiváltó okok kezelése segítségével a rohamok teljesen elmúlnak, vagy legalábbis ritkulnak, valamint a tünetek erőssége csökken. Például a máj túlterheltsége, elégtelensége vagy tartósan fennálló bélrendszeri problémák, amelyek toxinok felhalmozódásához vezetnek a véráramban. Megfelelő kezelése hatékonyan hozzájárulhat a gyógyuláshoz.

Mi segíthet

Az epilepsziás kutyák kezelésében hatékony segítséget nyújthatnak az antioxidánsok, probiotikumok, idegrendszerre és májra ható gyógynövények, nyomelemek, omega 3 zsírsavak és méregtelenítő hatású természetes kivonatok. Az epilepszia kezelési tervének összeállítása azonban nem mindig egyszerű, és makacs, elhúzódó esetekben szakértő állatorvosi segítség szükséges a hatékony kezeléshez.

Fontos tudni, hogy vannak olyan epilepsziák, amelyek nem gyógyíthatóak, különösen az agy gócos elváltozásai esetén, amelyek lehetnek gyulladásos, toxikus, tumoros vagy traumás eredetűek. Ilyen esetekben a kezelés fő célja a tünetek enyhítése és a rohamok ritkítása, amelyek a legjobb eredményeket érhetik el.

Az epilepsziás kutya kezelése kihívást jelenthet, de a megfelelő terápiás megközelítés és a szakértői támogatás segítségével sok esetben javulást lehet elérni. Minden eset egyedi, és fontos a rendszeres kommunikáció az állatorvossal a kezelés hatékonyságának nyomon követése érdekében.

Bővebben:  Kutya betegségek, epilepszia

A csomagban előírt készítmények adagolása együtt, egy időben, egyszerre mindegyiket beadva történjen! 

A szerek alkalmazását 3 hetes kúrákban végezzük, a kúrák között 3-7  napos szünetet kell tartani. Azoknál a betegségeknél ahol a szünetekben a visszaesés esélye nagy ( pl. epilepszia szerű állapotok, szívelégtelenség, ízületi gyulladások, porckorongsérv stb.) a szüneteket nem úgy kell betartani, hogy minden terméket egyszerre elhagyunk 3-7 napig, hanem egymás után felváltva szüneteltetjük és egyszerre csak egy szert hagyunk ki.

Adagolási tájékoztató >>>

Dr. Molnár Gábor Miklós állatorvos

A Supreme Immunity hivatalos oldala

További információk

Kapszula méret

Mini, Normál

Görcsös (7) termékről 1 értékelés

 1. Ágnes Romencsákné Schmidt

  Bízom benne, hogy segíteni fog. Most kezdtük csökkenteni a gyógyszeradagot.

  #1 videó a következőtől: Ágnes Romencsákné Schmidt
 2. Margit Bartha

  Abszolút elégedettek vagyunk, a kutyusunk azóta sokkal kiegyensúlyozottabb, és szerencsére a rohamait sikerült megfékezni. Nagyon bízom benne, hogy ugyan eddig sem túl gyakran, de most majd még ritkábban jelentkeznek majd a rohamai. Hálás vagyok a csomagért!

 3. Nagy J.

  A csomag tartalma tökéletes, minden meg érkezett, sértetlen állapotban. 2 hete adom a Staffordshire kutyáknak, aki azóta tünetmentes.

  #1 kép innen:Nagy J.
 4. Dr László

  Sajnos ugyanúgy lett epilepszia rohama a kutyámnak.

 5. Kenyeres Zsuzsanna

  Erős hangokra, viharra, zajokra érzékeny a kiskutyám, a doktor úr javaslatára rendeltem meg a csomagot.
  Amióta szedjük, csak egy kisebb mennydörgős vihar volt, sokkal nyugodtabban vészelte át, mint eddig, nem volt remegés, csak egy kis izgatottság. Az erősebb nyári zivataros idő beálltával tudok részletesebb véleményt írni, eddig nagyon ígéretes a hatás.

 6. Molnár Tibor

  Meg csak most kezdtük a kezelés.

 7. Oláhné Andrea

  Én cicának szeretném! De hogyan kapom meg a csomagot ,Ha Németországban lakom?? Erre szeretnék választ kapni! Köszönöm szépen.

  • Dr. Molnár Gábor

   Kedves Andrea! Vagy egy magyarországi címre rendeli erről az oldalról és megoldja a kijutást más képpen. Vagy innen tud supreme immunity termékeket rendelni németországi kiszállítással is: https://www.supreme-immunity.com/ Üdv Dr.Molnar

 8. Horváth Lászlóné

  Nincs rohama a kiskutyának mióta szedi.

 9. Kovács Olga

  3 nap múlva fejezzük be a három hetes kúrát az epilepszia csomagból,azóta a kutyának nem volt rohama.

 10. Aubert Judit

  Nem használom régóta a terméket, még az első kúránál tartunk, de úgy veszem észre, hogy jótékony hatással van a kutyuskámra. Amióta szedi, nem volt rohama, és a frontok idején is nyugodt maradt. Az ételébe keverve adom neki, az első alkalommal is rögtön megette. A termékpaletta más termékeit lassan 1 éve használjuk kúraszerűen: amikor kiderült, hogy ételintolerancia okozta vérzéses bélgyulladása van a kicsi Maszatkámnak, az Organic Hemp Oil, a Stomach&Bowel, a Digestive Enzymes&Probiotics Complex nagyon hatékonyan támogatták és felgyorsították a felépülést az antibiotikumos kezelések alatt. Jó szívvel ajánlom mindenkinek az Energy-Vet és a Supreme Immunity termékeket!

  #1 kép innen:Aubert Judit
 11. Faragó Aranka

  Yorkie kutyusomnál 2018-ban, 7 évesen kezdődtek az epilepsziás rohamok, de csak a frontok esetén. A kapott gyógyszerei mellé rendeltem meg a csomagot és pár hét után teljesen elhagytuk a gyógyszereket, a vitaminok mellett teljesen tünetmemtes volt.
  Ajánlom a termékeket mindenkinek, mert valóban hatásosak és szívesen megeszi a kutyus, pedig nagyon válogatós! 😊
  Köszónjük Doktor Úr!

 12. Hidvégi Z.

  A termékek adását nemrég kezdtem azóta nem tapasztaltam tüneteket a kutyusomnál.

 13. Lászlóné Tóth

  Tisztelt Doktor úr. Nagyon szépen köszönöm a segítséget. Ezek mellett szedje a többi gyógyszert.Mennyi ideig szedje.? Ma még rendelem. Remélem nekünk is jó lesz. Tisztelettel. Köszönöm szépen segítségeteket. Tóthné.

  • Dr. Molnár Gábor

   Kedves Hölgyem! Az eddig szedett szereket ne hagyja el csak akkor majd ha együtt tünetmentessé válik és akkor óvatosan, egyesével és fokozatosan hagyja el, a kezelőorvosával egyeztetve az eddig alkalmazott szereket. A csomag egy alkotója az Etovet csak a jövő hét második felében lesz elérhető. Üdv Dr.Molnar

 14. Várhelyiné Panyi Renàta

  Manci 3éves angol bulldog leányzó először októberben volt egy félperces rohama egész teste görcsbe rándult szemei mereven néztek a semmibe aznap 7óra múlva jött a következő roham .A második dec.27én volt majd január 14és most február 5-én 3hete szedi a termékeket megeszi ügyesen minden gond nélkül rohama most is volt de csak mini roham volt .Remélem hasznàlni fog mert rossz neki is és nekünk is amikor látjuk hogy szenved.

 15. Enikő

  15 éves beagle kutyusunk tavaly októberben elkezdett nyugtalanul járkálni éjszaka, nem találta a helyét, és össze-vissza jött ment a lakásban, nem lehetett megnyugtatni semmivel, volt hogy egész éjszaka nem aludt (így aztán mi sem sokat). Kinti-benti kutyus és a kérezkedéssel sosem volt gond, de ilyenkor ez sem működött, zavarodott viselkedésében a lakásba is bevizelt, mert elfelejtett kérezkedni, vagy mert amikor kint volt nem végezte el a dolgát, ahogy szokta. Doktor Úr javaslatára kezdtük el adni a szereket az adagolási tájékoztató szerint, és egy hét után teljesen megszűntek a viselkedészavarok, azóta sem jött elő ismét, visszatértek a nyugodt éjszakák (és a kérezkedés) az életünkbe. Mai napig adjuk neki, és biztos, hogy nyugtató hatással vannak rá a készítmények, mert a 3 napos szünet alatt, amíg nem kapta ezeket, kicsit aktívabb volt, viszont a viselkedészavarok nem jöttek elő. Nyugodt szívvel tudom ajánlani bárkinek, aki hasonló gondokkal küzd, nekünk tényleg sokat segített.

Mondd el a véleményed