Akció!

Kutya mozgásszervi és gerinc csomag I.

33300 Ft 29970 Ft

(87 vásárlói értékelés)

A csomag tartalma: 1 db Skelevet, 1 db Kingvet, 1 db Cartilage & Spine builder, 1 db Krill Omega D3+K2 full trans gél, 1 db Bone strength & Joint protection complex

100%-ban természetes forrásokból származó, prémium minőségű készítményekkel

Leírás

Kutya mozgásszervi és gerincproblémák, tacskóbénulás, porckorongsérv és diszplázia kiegészítő kezelésére
Az alábbi esetekben használom eredményesen: Kutya mozgásszervi és gerincproblémák, Ízületi mozgásproblémák (ízületgyulladás, ízületi sorvadás, csípő és váll ízületi diszplázia, szalag és porcproblémák), gerinc problémák (tacskóbénulás, nyaki ágyéki porckorongsérv, gerinc csigolya sorvadás, cauda equina), kötőszövetek és porcok erősítése ( harmadik szemhéj előesése, légcsőkollapszus).

Ingyenes kiszállítás!

Ezzel a kombinációval egy csomagban juthat hozzá azokhoz a szerekhez, melyekkel a  felsorolt betegségek kezelésében jó eredményeket értünk el. Mind kezdődő, mind idült állapotok esetében is alkalmazhatóak.

Ízületi és gerinc panaszok kezelési protokollja >>>

Heveny esetekben már akár 2 héten belül is láthatóvá vállnak a gyógyulás jelei. 6 hét alatt pedig kifejlődik a teljes hatás. Idült esetekben minimálisan 3 hónapos kezelés javasolt, mivel itt más súlyos elváltozásoknak kell átalakulni és ezzel párhuzamosan válnak észlelhetővé a tüneti javulás jelei. Heveny és idült esetekben is a gyógyulás után csökkentett dózissal a javult állapot fenntartására alkalmazott kezelést javaslok. A kezelés dózisait a honlapon és a csomagban küldött adagolási tájékoztatón is megtalálja. A kapszulás készítményeket az első 7-10 napban az alap adagolásban megadott dupla dózisával is kezdheti, ezáltal a csont és porcépüléshez szükséges raktárak hamarabb feltöltődnek, így gyorsabb javulás várható.

A csomagban előírt készítmények adagolása együtt, egy időben, egyszerre mindegyiket beadva történjen! 

 

További, gazda által feltett kérdésekre való válaszok az adagolással kapcsolatban:

“A csomag termékekkel és adagolással kapcsolatos kérdéseim:
1. Protokoll szerinti adagolásnál csak a Kingvet termékkel kell szünetet tartani 3 hét után 3 napot?

Lehetőleg minden terméknél tartson szünetet 3 hét adagolás után, de nem fontos egyszerre minden szert elhagyni, egyszerre csak egyet hagyjon ki aztán a másodikat majd a harmadikat stb. Így elkerülhető a kezelés szünerteiben történő esetleges visszaesés.

2. A kapszulas készítmények első 7-10 napban dupla adagban adhatóak. Ezek a Skelevet, Bone Strength és a Cart.Sp.Builder?

Igen pontosan.

3. 3 hónapos legyen a kúra?

Igen minimálisan, de jobb a fél éves.

4.Később egy fenntartó adag a prospektus szerinti lenne? Mely termékekkel?

A teljes terméksort két havonta adja 3 héten át a visszaesés kivédésére.

5. A prospektusban az adagolásnal a Kingvet,Skelevet, Renovet 3 hétig megy majd 1 hét szünet? A supreme termékek pedig ugyanúgy prospektus szerint ?

Igen , de az egyenkénti szer elhagyás 1. pontban részletezett módszerével beiktatva a szüneteket. ”

Adagolási tájékoztató >>>

Supreme Immunity hivatalos oldala

Dr. Molnár Gábor Miklós állatorvos

 

Kutya mozgásszervi és gerinc csomag I. termékről 87 értékelés

 1. Pócz Nagy János

  Nagyon jól bevált a termékük, köszönjük! Már a második adagot rendeltem! A 16 éves tacsi-pincsi keverék kutyusunk nem hogy talpra állt tőle, de vagy 5 évet fiatalodott, futni, sőt ugrani is tud már! Csak ajánlani tudom! Köszönettel! Pócz Nagy János

 2. Sebők Andrásné

  Ajánlani tudom már látjuk a pozitív hatását.

 3. T. Adri

  Más termékeket is próbáltunk már, de most ezeket kell diszplázia és enyhe cec miatt, annyi különbséggel, hogy én renovetet adok a kingvet helyett, + skelevetet. 2 hete adom és jelentősen aktívabb és jobb kedvű a kis malim, köszönöm!

 4. Kántor Zoltán

  egyik flakonnak a szóró feje nem működött

 5. Anonim

  Kicsit lassabban gyógyul, még bizonytalan a mozgása, de már 4 lábon jár!!!!

 6. Angelika Csák-Varga

  Hatásos

 7. Szabó Fanni

  Nagyon hamar tapasztaltuk a kutyusunkon a csomag hatásait, aki mintha megfiatalodott volna 😁 köszönjük!

 8. Mezei Barbara

  Javítja a kutyám mozgását.

 9. Sándor Varga

  Úgy tűnik használ az összeállított csomag,igaz közben még dülöngélve megy,fut ,életkedve jó,szívesen beveszi a gyógyszert,Bízok benne ,hogy további javulás várható.

 10. Renata Ágoston

  Tökéletes. Köszönöm a kutyusom az önök termékeinek köszönheti hogy életben van mert februárban teljesen lebenult a fejét se tudta fel emelni. Már teljesen le mondtunk róla mikor valaki ajánlotta a termékeit, már pár nap után felemelt a fejét, egy hét után felalt, azóta szaladgál, nem tudom el mondani mennyire hálás vagyok!!!

 11. Prodromidisz Éva

  Kedves Doktor Úr! 2 hete eszi még csak ,sajnos nincs változás ! Köszönöm szépen!

 12. Stefán H.

  Az első kört szedi a kutyám, úgy látom, valamennyire használ neki. Egy nagy csalódás volt: a Krill Omega D+K2 épp hogy kitartott 2 hétig, legalább annyi lehetne benne, hogy kitöltse a 3 hetes kúrát. Nem is egy óriás – 25 kilós – kutyáról van szó.

 13. Anonim

  Hannoveri véreb 8 éves, hátsó lábát kifelé dobálta járás során. Arra gondoltunk, hogy biztosan meghúzta, szeret “akciózni” az udvaron. 2-3 hét múlva elkezdett járás közben imbolyogni a hátsó fele, borult jobbról-balra, nehezen állt fel hátsó lábaira, mint aki képtelen koordinálni magát. Természetesen rögtön nekiestem az internetnek és a lebénult kutya témára találat gerincműtét, szteroid, stb… Alternatívaként pedig Energy Vet (nagy szerencsénkre), 2 nap szedés után a kutya tökéletesen járt. Mivel nem volt teljes a bénulás, normál adagolás szerint kapta. Kicsit látszik a gerinctartásán, hogy még nem 100% (farát kissé lecsapottan tartja), de kitartóak vagyunk!

 14. Anonim

  Már régóta kapja a csomagot a 14 éves Golden Retriever, nagyon jó hatással van rá!

 15. Orlainé Tauer A.

  Bízom benne, hogy a csomag szedése óta bekövetkező javulás a kiskutyám állapotában nem csak időleges, de maradandó lesz, és ismét az az energikus, életvidám és mozgékony kiskutya lesz és marad, aki 4 héttel ezelőtt hirtelen jött gerinc és nyaki porckorongsérv probléma előtt is volt.

  Uploaded image(s):

  Image #1 from Orlainé Tauer A.
  Image #2 from Orlainé Tauer A.
 16. Berencsi Edit

  11 éves kutyusunk egy hétig lábra sem tudott állni. Ismerőstől hallottam ezekről a természetes vitaminokról. Ők tacskóbénulásra használták hihetetlen jó eredménnyel. Megrendeltük . Már az első héten óriási volt a javulás. Ez a hét volt a leglátványosabb . Azóta is napról napra látjuk a javulást. Három hét elteltével már a lépcsőnek is nekiindul – tiltásunk ellenére- , de ez is csak a javulást mutatja.
  Már csak a csodában bíztunk és tessék, megtörtént!
  Nagyon-nagyon köszönjük!
  További sikerekben gazdag, eredményes munkát és jó egészséget kívánunk!

 17. Erdős Adrienn

  Úgy tűnik hatásos a csomag

 18. Dancza Ildikó

  Szofikám sokkal aktívabb mióta szedi! A fekete cser,9 éves.

  Uploaded image(s):

  Image #1 from Dancza Ildikó
 19. Rucskai Róbert

  A termék használata óta jelentősen javult a kutyám állapota. 9 éves Moszkvai őrkutya

 20. Király Kornélia

  A termékcsomag hatásos, a gerincbenulasos kutya felállt!!!!! Azért nem adtam mégse maximumot, mert a dolgok beadása kínkeserves. Még a kapszuláké csakcsak kenőmajasban, de a cseppek szagát 2-3. naptól kiérzi bármiben és hozzá se nyúl az egész tálhoz

 21. Dankó A.

  Üdvözlöm!
  Szeretném megköszönni maguknak a termékeiket. Kutyusunk nyaki sérv műtét küszöbén állt és a mozgásszervi csomag szedése után két héttel látványosan javult, rá két hétre újra futott és szaladt. Hosszú utat jártunk be nagyon hálásak vagyunk.

 22. Kovácsné Sárai Julianna

  11 éves lesz karácsonykor a drótszőrű tacskónk. Tacskóbénulást állapítottak meg nála. Már menni sem bírt. Nem csináltam a bénulásról videót,mert a családunk teljesen el volt keseredve és a legrosszabbakra voltunk felkészülve.Hihetetlen fájdalmai voltak Noelnak folyamatosan nyüszített. Nem kívánom senkinek sem ezeket a hangokat átélni .Hajnali 2kor találtam rá erre a gyógykészítményre.2 nap alatt meg is érkezett. Az első héten dupla dózisban kapta a kutyus. Húskonzervbe tettem és kanállal etettem, mert a fejét sem bírta emelni. Annyira hihetetlen küzdés és akarás volt Noelben is, hogy mint egy igazi kis angyal vette be a kapszulákat és a cseppeket. Azóta eltelt lassan 2 hónap és a kutyusunk hála jól van. Már néha ugat ,bejárja a kertben a szokásos útvonalát, sőt néha rosszalkodik is !!!! Hálás köszönet Önöknek!!! Ígérem, fogok csinálni videót is.
  A “mi” igaz történetünkhöz nagyon szívesen adom a nevemet,címemet és telefonszámomat!!!!!!!!!!

 23. Rucskai R.

  Javulást tapasztalunk a 9 éves Moszkvai őrkutyánkon

 24. Anonim

  Még csak három hete használjuk, de már jobb a kedve, tudja jelezni a nagydolgát. Sajnos az ő esetében a gerincműtétnek vajmi kevés esélyt adtak. Remélem, hogy ez a készítmény csomag mégis elősegíti a gyógyulást.

 25. Kántor Zoltán

  Minden ok

 26. Mihályi N.

  Nagyon hatásos, kiváló termékek.

 27. Dugmanits Réka

  Valami kevés javulás tapasztalható.

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

The maximum upload file size: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Hozzászólás / Kérdés