Akció!

Kutya mozgásszervi és gerincproblémák, tacskóbénulás, porckorongsérv és diszplázia kiegészítő kezelésére

33300 Ft 29970 Ft

A csomag tartalma: 1 db Skelevet, 1 db Kingvet, 1 db Cartilage & Spine builder, 1 db Krill Omega D3+K2 full trans gél, 1 db Bone strength & Joint protection complex

100%-ban természetes forrásokból származó, prémium minőségű készítményekkel

Figyelmeztetés

Fájl törlése, kérem várjon...

Leírás

Kutya mozgásszervi és gerincproblémák
Az alábbi esetekben használom eredményesen: Kutya mozgásszervi és gerincproblémák, Ízületi mozgásproblémák (ízületgyulladás, ízületi sorvadás, csípő és váll ízületi diszplázia, szalag és porcproblémák), gerinc problémák (tacskóbénulás, nyaki ágyéki porckorongsérv, gerinc csigolya sorvadás, cauda equina), kötőszövetek és porcok erősítése ( harmadik szemhéj előesése, légcsőkollapszus).

Ingyenes kiszállítás!

Ezzel a kombinációval egy csomagban juthat hozzá azokhoz a szerekhez, melyekkel a  felsorolt betegségek kezelésében jó eredményeket értünk el. Mind kezdődő, mind idült állapotok esetében is alkalmazhatóak.

Ízületi és gerinc panaszok kezelési protokollja >>>

Heveny esetekben már akár 2 héten belül is láthatóvá vállnak a gyógyulás jelei. 6 hét alatt pedig kifejlődik a teljes hatás. Idült esetekben minimálisan 3 hónapos kezelés javasolt, mivel itt más súlyos elváltozásoknak kell átalakulni és ezzel párhuzamosan válnak észlelhetővé a tüneti javulás jelei. Heveny és idült esetekben is a gyógyulás után csökkentett dózissal a javult állapot fenntartására alkalmazott kezelést javaslok. A kezelés dózisait a honlapon és a csomagban küldött adagolási tájékoztatón is megtalálja.

Adagolási tájékoztató >>>

Supreme Immunity hivatalos oldala

Dr. Molnár Gábor Miklós állatorvos

 

Értékelések

 1. Avatar

  Kovácsné Tóth A.

  Az állatorvos kezdődő tacskóbénulást diagnoztizált. A kutyus a hátsó lábait nagyon nehezen mozgatta, nehezére esett a járás. Levert volt és étvágytalan. Tíz napja adom neki a szereket és nyoma sincs az előzőleg leírt állapotnak. Szaladgál, aktív, jó az étvágya.

 2. Avatar

  Katalin Edit Barna

  Sok terméket próbáltam de ez a legjobb

 3. Avatar

  Burián Judit

  Sokat segit a kutyusomon

 4. Avatar

  Burián J.

  Sokat segít a kutyus általános állapotán (11 éves németjuhász kutyus csípő és térd problémákkal).

  Uploaded image(s):

  Image #1 from Burián J.
 5. Avatar

  BÉRESSY ANIKÓ

  Ennyi pénzért lehetne hozzá magyar leírás és adagolási útmutatót

 6. Avatar

  Bárány Csaba

  Már másodjára rendelem ezt a termék csomagot, amely nagyon bevàlt nekünk! A tacsinkat már műteni akarták, amit nem szerettünk volna! De szerencsére megtaláltuk önöket, a készítmény hatása már 3 nap után látszott a kutyán. A tacsi olyan mint a betegsége előtt volt! Köszönöm szépen hogy sikerült a kis kedvenc kutyánkat műtét nélkül rendbe hozni!

  Uploaded image(s):

  Image #1 from Bárány Csaba
 7. Avatar

  Vadászi Janka

  Ok

 8. Avatar

  Papp László

  Még most kezdtük a terápiát, nem tudok eredményekről beszámolni. A csomagban kapott szerek adagolása, remélem jól törtênik, mert nem egyszerű tájékozódni.

  Uploaded video(s):

 9. Avatar

  Lelkes anita

  Bár a Kingvet és a Krill íze nem jön be neki.

 10. Avatar

  Anonim

  Teljesen elégedett vagyok a termékekkel, már a második kúrát kezdtük el a kutyussal. Nagyon sokat javult az állapota tőle, és szívesen fogyasztja. Mindenkinek csak ajánlani tudom a termékeket!

 11. Avatar

  Anonim

  Nagyon jó véleményt hallottam a csomagról, ízületi panaszok, nehézkes mozgás esetén látványos változásról számoltak be, ezért rendeltem meg a terméket. Számunkra a megelőzés miatt fontos, tacskó kutyámnak jöttek már elő, eddig szerencsére kezelhető gerinc problémái, fontos, hogy megerősödjön, ellenállóbb legyen a tacskóbénulással szemben. Ezért is, és mivel még csak pár napja szedjük, hatásáról egyelőre nem tudok beszámolni.
  Szerencsére az ételbe téve a kutyám minden további nélkül megeszi a készítményeket, nem kell trükközni. Egyetlen hátrány, amit tapasztaltam, hogy mivel ő minitestű, így az adagolás számunkra nagyon bonyolult. A cseppet és az egyik kapszulát sem könnyű elharmadolni. Viszont ha használ, akkor ez a legkisebb dolog 🙂

  Uploaded image(s):

  Image #1 from Anonim
  Image #2 from Anonim
 12. Avatar

  Ágnes Bakonyi

  Lassan 1 éve szedi a kutyám, porckorong sérv, illetve C.E.C. diagnózissal. Azóta az állapota kiegyensúlyozott, nem fordult elő érzékvesztés, lábrángás, fájdalmai nincsenek. A hidegfrontokat megérzi, de az is csak lelassulásban jelentkezik. Nagyon örülök, hogy rátaláltunk erre a termékcsaládra. Annyit még hozzátennék tanácsként a hasonló problémákkal küzdőknek, hogy az étrendkiegészítő csomagot kombináltuk akupunktúrával, havi egy kezelést kap.

 13. Avatar

  sztojazsuzsa

  Tisztelt Dr úr!
  A régebbi csomagban benne volt a Renovet csepp.
  Szeretném megkérdezni hogy az új csomaggal párhuzamosan adhatom e a Renovetet is,vagy csak az új Cartigale & Spine builder kapszulát adagoljam?
  Előre is köszönöm a válaszát.

  • Avatar

   Dr. Molnár Gábor

   Kedves Zsuzsanna! Természetesen , nagyon jó ha adja a Renovetet is a csomag többi készítménye mellett egyidejűleg, a Cartilage & Spine builder-rel együtt. Üdv Dr. Molnár

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


The maximum upload file size: 5 MB.
You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, other.
Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded.

Hozzászólás / Kérdés