Akció!

Kutya mozgásszervi és gerincproblémák, tacskóbénulás, porckorongsérv és diszplázia kiegészítő kezelésére

32100 Ft 29100 Ft

A csomag tartalma: 1 db Skelevet, 1 db Kingvet, 1 db Renovet, 1 db Krill Omega D3+K2 full trans gél, 1 db Bone strength & Joint protection complex

100%-ban természetes forrásokból származó, prémium minőségű készítményekkel

Figyelmeztetés

Fájl törlése, kérem várjon...

Leírás

Az alábbi esetekben használom eredményesen: Kutya mozgásszervi és gerincproblémák, Ízületi mozgásproblémák (ízületgyulladás, ízületi sorvadás, csípő és váll ízületi diszplázia, szalag és porcproblémák), gerinc problémák (tacskóbénulás, nyaki ágyéki porckorongsérv, gerinc csigolya sorvadás, cauda equina), kötőszövetek és porcok erősítése ( harmadik szemhéj előesése, légcsőkollapszus).

Ingyenes kiszállítás!

Ezzel a kombinációval egy csomagban juthat hozzá azokhoz a szerekhez, melyekkel a  felsorolt betegségek kezelésében jó eredményeket értünk el. Mind kezdődő, mind idült állapotok esetében is alkalmazhatóak.

Ízületi és gerinc panaszok kezelési protokollja >>>

Heveny esetekben már akár 2 héten belül is láthatóvá vállnak a gyógyulás jelei. 6 hét alatt pedig kifejlődik a teljes hatás. Idült esetekben minimálisan 3 hónapos kezelés javasolt, mivel itt más súlyos elváltozásoknak kell átalakulni és ezzel párhuzamosan válnak észlelhetővé a tüneti javulás jelei. Heveny és idült esetekben is a gyógyulás után csökkentett dózissal a javult állapot fenntartására alkalmazott kezelést javaslok. A kezelés dózisait a honlapon és a csomagban küldött adagolási tájékoztatón is megtalálja.

Adagolási tájékoztató >>>

Dr. Molnár Gábor Miklós állatorvos

 

Értékelések

 1. Avatar

  Csonka Flóra

  6 éves francia bulldogomnál gerinc sérvet és csigolya deformációt állapítottak meg, három hete kapja a gerinc csomagot és látható a javulás . Előtte gyakran kellett fájdalomcsillapító kúrát alkalmazni. Mióta szedi a készítményt egy szem fájdalomcsillapítóra volt szükség 🙂 köszönjük Energy-vet ❤️

 2. Avatar

  Csonka Patrícia

  A csomagnak a megrendelést fontolgatom 3,5 éves tacsim részére, akinek a porckorongsérv műtétje 3 hónapja volt. Abban szeretnék még információt kérni, hogy ennek a csomagnak a termékeit az előírt adagolásban egyszerre adjam-e oda a kutyinak, vagy a nap több szakaszára szétbontva (pl reggelinél adjam-e oda az összeset vagy reggelinél is adjak neki néhány termékből és a többiből majd vacsorára)?
  Nagyon köszönöm!

  • Avatar

   Dr. Molnár Gábor

   Kedves Patricia! Igen a kombináció készítményeit egyszerre javasolt beadni a kutyusnak. Napi 3x i, de minimum kétszeri adagban alkalmazza és tartósan 3-6 hónapon át a legjobb eredmény elérése érdekében. Üdv dr. molnár

 3. Avatar

  Gabo

  A 14,5 éves kutyánk részlegesen lebénult, gerincsérvet diagnosztizáltak. A szteroidos kezelés szinte nem használt, felajánlották az altatást, mivel ennyi idősen valószínű ki sem bírná a műtétet. Utolsó lehetőségként próbáltuk meg ezeket a termékeket, bízva a legjobbakban. Molnár Doktor Úr minden kérdésre készségesen és maximális odaadással, tudással válaszolt. Már az első hét után is észlelhető volt a javulás, a második héten egészen jól tudott már járni. Azóta pedig olyan, mint előtte. Örök hálám a Doktor Úrnak és a termékeknek ezért a csodáért! Nélkülük már nem lenne a családunk négylábú tagja.
  Köszönjük!

 4. Avatar

  Nagy Sándorné

  17 éves tacskó kutyánknak rendeltem a mozgásszervi csomagot, mert a hátsó bal lábát nehezen használja. Előtte már szedett Skelevet- et é s a Kingvet cseppet is. Két hét után kezdett javulni a mozgása, most 3 hete szedi és ma már szaladgált is egy keveset. Vizelettartási problémája is van,- ez még nem változott, de remélem idővel javulni fog. Nagyon örülünk a gyógyulásnak, köszönjük!

 5. Avatar

  Nagyvári Ildiko

  Üdvözlöm ! 15 éves kutyám porckorongsérves… 2 hét fájdalomcsillapító és gyulladás csökkentő gyógyszerek mellett nem sokat javult, nem szívesen kelt fel… Megtalaltam a weboldalukat és gondoltam kipróbálom az erre javasolt csomagjukat. Kutyusom 5 napja kapja és mintha kicserélték volna! Szívesen felkel, hempereg, játszik, setalgat.. Csak ajánlani tudom! Köszönöm szépen!

 6. Avatar

  Tóth Tünde

  Hálásan köszönjük a segítséget! Közel 1 hete tartott a bénulás az 5 éves törpetacskónknál és túl voltunk 3 szteroidos injekción, amikor megrendeltem az Energyvet “Kutya mozgásszervi és gerincproblémák, tacskóbénulás, porckorongsérv és diszplázia kiegészítő kezelésére” összeállított csomagot. 4 nap után gyengén és bizonytalanul, de lábra állt Gofry. 1 hét után pedig már pont úgy szaladgált, játszott, mint azelőtt.
  Hihetetlen gyorsan javul, nem tudjuk elégszer megköszönni!!! 🙂

 7. Avatar

  Kun Barbara

  Érdeklődni szeretnék, hogy ez a csomag megelőzésre is jó?
  2 törpe tacsim van(16 és 18 hónaposak), és olyan terméket keresek, mellyel a tacskóbénulás elkerülése opció lehet.
  Köszönettel
  Kun Barbara

  • Avatar

   Dr. Molnár Gábor

   Kedves Barbara! Amit kezelni tud, annak a megelőzésére is alkalmas egy kombináció. Kifejezetten megelőzésre lett kifejlesztve a csomag. Üdv Dr. molnár

 8. Avatar

  Pataki Angela

  Nagyon elegedett vagyok ezzel a csomaggal.4 eves torpe tacskomnal gerincservet allapitottak meg 1 honapja.A nyakanal Es a hata kozepen fajt neki ,eleg mereven fordult , ugralni sem tudott es a hatara fekudni.Kapott szteroidot,de sok javulast nem mutatott.2 het vitaminok szedese utan hatara fekudt,ujra jokedvu,nem mutat fajdalmat es fut.😊Koszonjuk!❤️

 9. Avatar

  Füriné Szekeres Nóra

  7 éves kistermetű tacsink teljesen lebénult a hátsó labaira. Orvostól szteroidot kapott. A rossz majusi- június eleji időben még rosszabbodtak a tünetei. A neten rögtön kerestünk valami lehetőséget és rátaláltunk erre a csomagra. Pár nap múlva már adtuk is neki. Most már újból szalad a kiskutya, fájdalmai jelenleg nincsenek és a gyógyszert sem kapja pár napja, csak a vitaminokat. Nagyon örünk a javulásának. Remélem tartós lesz.

 10. Avatar

  László Irén

  Térdficam műtét után kezdtük el szedni az izület védő csomagot, most úgy 1 hónapja és Maja baba nagyon szépen használja a lábát, a szőre szebb, az étvágya jó, a cseppet is szívesen megissza vízben oldva, én hiszem, hogy segít a gyógyulásban és a megelőzésben minden amit kap.
  Köszönjük Doktor Úr!

 11. Avatar

  Varga-Olajos Eszter

  CEC-es kutyámnak rendeltem. Mivel eddig sem volt már igazán látványos tünete, így nem tudom megítélni, hogy mennyire használ.
  A skelevetet elrágja simán, csakúgy a BONE kapszulát. A cseppekkel hol így, hol úgy áll az ízlése 🙂
  A krilltől van kis hasmenés.
  Lábrágás és végtag nyalagatás folyamatosan fennáll.

 12. Avatar

  Dominik

  Segít a tacskóbénulásos francia bulldogon a gyógyszer?

  • Avatar

   Dr. Molnár Gábor

   Kedves Dominik! Igen , általában jó segítség. Dr. Molnár

 13. Avatar

  Török Zoltánné

  Kb. 2 hete szedjük a gyógyszert. Az étvágyuk jobb lett. Még sajnos a gerinc probléma és a bepisilés miatt különösebb változást nem észleltem. Remélem hogy idővel nekünk is segíteni fog. Lehet hogy a cseppekből a napi 2 szer 1- 1 cseppe kevés?? Az egyik kutyus 3 kg, a másik 6 kg. A túl adagolás miatt nem mertem nekik többet adni. Jó ez igy??

  • Avatar

   Dr. Molnár Gábor

   Kedves Hölgyem! A két hét az általában még rövid idő az idült bajok észlelhető javulásához. A cseppek adagját ne emelje, ez teljesen elegendő a kis testű kutyáinak. Üdv dr. Molnár

 14. Avatar

  Müller-Komáromi Boglárka

  A lassan 7 hónapos német vizsla kutyusomnál decemberben megállapították, hogy autoimmun gerincvelő gyulladása van. December óta szedünk rá szteroidot 100mg-ot (mellette is volt fájdalma nem is kicsi). Január eleje óta szedjük a mozgásszervi csomagot azóta már csak 25 mg szteroidot kell szednie, szépen lassan tudtuk csökkenteni és ez csakis a az Energyvetnek köszönhető. Nagyon hálás vagyok és hiszem azt, hogy lassan teljesen megfog gyógyulni. Köszönettel tartozom Dr. Molnár Gábornak.

 15. Avatar

  bernadett.kollar

  Lassan 9 éves, tacsi keverék kutyusom van. 2 porckorongsérv műtét áll mögöttünk, de 3 éve béna. Úgy voltunk vele, hogy amíg nincs fájdalma, boldogok vagyunk, de elérkeztünk a legnehezebbhez… Mit tegyünk, hisz a fájdalom már jelen van 🙁 Valószínűleg egy kiújult sérv?! 3 hét fájdalomcsillapító után úgy döntöttünk, tegyünk egy próbát a gerincproblémás csomaggal. November 10-e körül kezdtünk el szedni, és olyan örömmel tölt el, hogy elhagyhattuk a fájdalomcsillapítót 🙂 Én az a fajta ember vagyok, aki hisz a csodában… Igen, most is hiszek 🙂 Köszönjük!

 16. Avatar

  Tósoki Heléna

  12 éves német juhász/akita keverék kutyámnak adom 5 hónapja folyamatosan. Sajnos a gerince utolsó szakasza annyira rossz állapotban volt, hogy sokszor kicsúsztak a hátsó lábai, nem tudott rendesen futni, és elkezdett maga alá üríteni. Kb 5 hét után újra nagyokat sétálunk, az ürítéssel semmi gond, újra jókedvű és vidám a kutyám. Köszönjük Molnár doktor úrnak a tanácsadást és a szerek összeállítását, az Energyvetnek pedig a javulást.

 17. Avatar

  Kotsis Enikő

  12 éves tacskó kutyámnak porkorong sérve van már másodszor. Két helyen voltam vele, mindenhol az altatást helyezték kilátásba. Szteroidot is szedett, és 3 hete kapja az energy vet termékeket. Már nem fókázik, jár rendesen, bár sokkal kevesebbet, és úgy látom, hogy fájdalmai nincsenek. Ahhoz képest hogy 12 éves, egy hónapja még lábra sem tudott állni, ez kész csoda. Köszönöm szépen a segítséget! 🙂

 18. Avatar

  Takácsné Nagy Eszter

  Porckorongsérv műtét után rendeltem meg a temékeket, hogy gyorsabb és teljes legyen a regenerálódás, felépülés. Lassan 3 hete szedjük, sajnos, eddig még nem tapasztaltam pozitív változást. Púpozott háttal, merev hátsó lábakkal jár még továbbra is a kutya. Kedve, étvágya jó, így reménykedünk a gyógyulásban!

  • Avatar

   Dr. Molnár Gábor

   Ugye a teljes mozgásszervi kombinacionk szereit használja? Mert gyakori hogy a gazdik szűkítik a kezelésre szolgáló kombináció szereit és nem érik el a teljes hatást, amit elérhetnek a pontos alkalmazással. Tovabba el szoktam mondani hogy tapasztalataim szerint, műtét után ha az nem sikerült tökéletesen akkor rosszabb esélyei vannak a teljes felépülésre mint anélkül lett volna. Üdvözlettel Dr Molnár

 19. Avatar

  Rein Klaudia

  5 éves Beagle kutyámnak váll gyulladása,enyhe meszesedése és enyhe porckopása volt ami pihenés után sántasággal járt.Kapott egy szteroid injekciót amit ismételni kellene de a mellékhatása miatt nem szeretném.Használtam már Energyvet terméket és jók a tapasztalataim ezért a mozgásszervi csomagot is megrendeltem.Két és fél hete szedjük.A szteroid mellékhatása már a második nap után látványosan csökkent és a sántaság se tért vissza eddig.
  Nincs mellékhatás csak javulás!Köszönöm szépen!

 20. Avatar

  Zajder Hajnalka

  Április vége óta béna kutyusnál utolsó mentsvárként kezdtem el alkalmazni a gerincproblémákra vásárolt csomagot. A gyógytornász szerint a kutya lassan bénult le, lassan is fog felépülni. Porckorong sérvvel megműtötték. Mire hozzám került, 1 hónapja volt béna, majd további 1 hónapnyi mindenféle kezelés, mire rátaláltam az energyvet termékekre.
  2 hete szedi, a napokban kezdett mutatni javulást a kutya, emelgeti a hátsóját. Nagyon bízom benne, hogy jó úton haladunk.
  Gondok voltak a húgyhólyagjával is, az orvos szerint nem tudja teljesen kiüríteni, hatalmas volt Mindig a hólyagja. Ebben is javulást tapasztaltunk, sokkal kisebb lett a hólyagja. A Kingvet segíti a záróizom összehúzódását.
  Haladunk, haladunk! Nagyon örülök, hogy rátaláltam az energyvetre!

 21. Avatar

  Foralné Kovács Marianna

  Nyaki porckorongsérvet állapítottak meg 11 éves közép schnauzer kutyánknál. Mivel a műtétet nem vállaltuk, más lehetőség után érdeklődtünk. Ismerős ajánlotta ezeket a gyógyhatású készítményeket. Május 23.-óta kap napi háromszor a mozgásszervi problémákra ajánlott csomagból. Eddig minden rendben van vele! Köszönöm szépen.

 22. Avatar

  Tessényi Judit

  Örülök,hogy rátaláltam a gyógyhatású készítményekre .Látványos javulást tapasztaltam.

 23. Avatar

  tuzuska

  Tuza László 2018-05-13
  A nevem nem írtam az értékeléshez.

 24. Avatar

  tuzuska

  Tavaly porckorong sérvre operált tacskónk (4 éves) ismét meg betegedett.És le is bénult!A Dr úr mondta,hogy a műtött kutyus nem biztos,hogy gyorsan reagál a kezelésre.De a bénulás után 4 nappal a kutyusunk ismét szalad !!!Igaz még a járása kicsit koordinálatlan de a lábán jár futkos.Köszönjük Dr Molnár Gábor

 25. Avatar

  Bulejsza Beáta

  Azt írták róla, hogy “nem csodaszer”. Nálunk csodát tett! Még nincs egész 2 hete, hogy szedjük, de már szinte teljesen visszakaptuk kutyánkat. Jó kedvű, szaladgál, ugrál, játszik…. A pofiján látszik, hogy jól van. Köszönjük szépen!

 26. Avatar

  Erdélyi Szilvia

  Két hete szedjük mozgásszervi problémákra a gyógyhatású készítményeket és már látszik a javulás! Nagyon segítőkészek voltak hogy mit adjak a kutyáknak! Hálásan köszönöm!

 27. Avatar

  Blumenfeld Krisztina

  Köszönöm szépen a segítséget.

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


A legnagyobb feltölthető fájl mérete: 5 MB.
Feltölthető fájl típusok: kép, hang, video, dokumentum, táblázat, prezentáció, szöveg, .

Hozzászólás / Kérdés