Akció!

Kutya mozgásszervi és gerinc csomag I.

33300 Ft 29970 Ft

(98 vásárlói értékelés)

A csomag tartalma: 1 db Skelevet, 1 db Kingvet, 1 db Cartilage & Spine builder, 1 db Krill Omega D3+K2 full trans gél, 1 db Bone strength & Joint protection complex

100%-ban természetes forrásokból származó, prémium minőségű készítményekkel

Leírás

Kutya mozgásszervi és gerincproblémák, tacskóbénulás, porckorongsérv és diszplázia kiegészítő kezelésére
Az alábbi esetekben használom eredményesen: Kutya mozgásszervi és gerincproblémák, Ízületi mozgásproblémák (ízületgyulladás, ízületi sorvadás, csípő és váll ízületi diszplázia, szalag és porcproblémák), gerinc problémák (tacskóbénulás, nyaki ágyéki porckorongsérv, gerinc csigolya sorvadás, cauda equina), kötőszövetek és porcok erősítése ( harmadik szemhéj előesése, légcsőkollapszus).

Ingyenes kiszállítás!

Ezzel a kombinációval egy csomagban juthat hozzá azokhoz a szerekhez, melyekkel a  felsorolt betegségek kezelésében jó eredményeket értünk el. Mind kezdődő, mind idült állapotok esetében is alkalmazhatóak.

Ízületi és gerinc panaszok kezelési protokollja >>>

Heveny esetekben már akár 2 héten belül is láthatóvá vállnak a gyógyulás jelei. 6 hét alatt pedig kifejlődik a teljes hatás. Idült esetekben minimálisan 3 hónapos kezelés javasolt, mivel itt más súlyos elváltozásoknak kell átalakulni és ezzel párhuzamosan válnak észlelhetővé a tüneti javulás jelei. Heveny és idült esetekben is a gyógyulás után csökkentett dózissal a javult állapot fenntartására alkalmazott kezelést javaslok. A kezelés dózisait a honlapon és a csomagban küldött adagolási tájékoztatón is megtalálja. A kapszulás készítményeket az első 7-10 napban az alap adagolásban megadott dupla dózisával is kezdheti, ezáltal a csont és porcépüléshez szükséges raktárak hamarabb feltöltődnek, így gyorsabb javulás várható.

A csomagban előírt készítmények adagolása együtt, egy időben, egyszerre mindegyiket beadva történjen! 

 

További, gazda által feltett kérdésekre való válaszok az adagolással kapcsolatban:

“A csomag termékekkel és adagolással kapcsolatos kérdéseim:
1. Protokoll szerinti adagolásnál csak a Kingvet termékkel kell szünetet tartani 3 hét után 3 napot?

Lehetőleg minden terméknél tartson szünetet 3 hét adagolás után, de nem fontos egyszerre minden szert elhagyni, egyszerre csak egyet hagyjon ki aztán a másodikat majd a harmadikat stb. Így elkerülhető a kezelés szünerteiben történő esetleges visszaesés.

2. A kapszulas készítmények első 7-10 napban dupla adagban adhatóak. Ezek a Skelevet, Bone Strength és a Cart.Sp.Builder?

Igen pontosan.

3. 3 hónapos legyen a kúra?

Igen minimálisan, de jobb a fél éves.

4.Később egy fenntartó adag a prospektus szerinti lenne? Mely termékekkel?

A teljes terméksort két havonta adja 3 héten át a visszaesés kivédésére.

5. A prospektusban az adagolásnal a Kingvet,Skelevet, Renovet 3 hétig megy majd 1 hét szünet? A supreme termékek pedig ugyanúgy prospektus szerint ?

Igen , de az egyenkénti szer elhagyás 1. pontban részletezett módszerével beiktatva a szüneteket. ”

Adagolási tájékoztató >>>

Supreme Immunity hivatalos oldala

Dr. Molnár Gábor Miklós állatorvos

 

Kutya mozgásszervi és gerinc csomag I. termékről 98 értékelés

 1. Szentgyörgyi Jánosné

  Amióta adom a vitaminokat, szépen gyógyul a Tacsi bénulásbol. Jár kimegy elvégezni a dolgát, nem kell pelenka. Jó kedvű eszik. Szépen gyógyul.

  Uploaded image(s):

  Image #1 from Szentgyörgyi Jánosné
  Image #2 from Szentgyörgyi Jánosné
 2. Dancza Ildikó

  Már a 3. csomagot rendeltük meg,törpetacskó kutyusunk Szofi egy leugrás alkalmával felsírt,és nem tudta tartani a hátsó részét. Persze orvos,gyógyszer,és szuri. Utána olvastunk,és nagyon dícsérték ezt a csomagot. Mi is megrendeltük,azóta rendszeresen kapja,a leírt adagokban. Sokkal energikusabb,jobb kedvű,látszik hogy nincsenek fájdalmai. Csak ajánlani tudom!!

  Uploaded image(s):

  Image #1 from Dancza Ildikó
 3. Róbert Rucskai

  Sokat segít a Moszvaimnak a termék csomag.

 4. Molnár Adrien

  Cane corso szereti a termékeket, könnyen beadható, egyelőre az első 3 hetes kúránál tartunk, de jobb kedve van a kutyának.

 5. Kondri Renáta

  Tisztelt Doktor Úr!

  A csomagot megelőzésre is lehet használni, vagy csak panaszok esetén szedjük?

  Köszönettel:

  • Dr. Molnár Gábor

   Kedves Renáta! Megelőzésre a legjobb és legbiztosabb, de a gazdik többsége csak akkor kap észbe amikor már kialakultak a mozgásszervi tünetek. Üdv drmolnar

 6. Venguszt Andrea

  2,5éves kan cane corsomnak a helyes táplálás ellenére is nagyon hamar izületi és csontdeformitásai lettek, nehezen járt, sokat feküdt, sokszor volt enervált. Hiába a jó tartási körülmények, önmagát sem kímélte,mert nagyon szeretett felfelé ugrálni, falra mászni, testvérével elég dinamikusan rohangálni, sprintelni. Hátsó lábaira a csomag szedésének elkezdése előtt már szinte alig állt rá, ha rá is állt, nehezkedni,támaszkodni nem tudott, elég gyakran meg is remegtek. Felállni, elindulni csak nagyon lassan tudott.Járása ingatag volt, talpaival nem érintette rendesen a talajt.
  1 teljes Kutya mozgásszervi és gerinc csomag I. beszedése után állapota rengeteget javult, sokkal élénkebb, jobb a kedve, járása kissé stabilabb, kocogásnál már egyenként emeli a hátsó lábait, az izomzata is mintha kezdene a combjaira visszaépülni. Könyebben áll fel, szalad, étvágya kiváló. A kapszulákat szétszedve és az ételébe szórva adagoltam, az olajos gélkapszulát és a folyadékokat is simán csak az ételébe tettem. Gond nélkül fogyasztotta. Most az 1 csomag elfogyasztása után rövid pihenő időszak következik az ajánlás szerint, de a kúrát folytatni fogjuk.

 7. Németh Dorina

  5*

 8. Horváth Lászlóné

  Talán a jövő héten rendbe jön és eszik rendesen, akkor elkezdem adni a mozgásszervi és gerinc csomagot.

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

The maximum upload file size: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Hozzászólás / Kérdés