Akció!

Kutya mozgásszervi és gerincproblémák, tacskóbénulás, porckorongsérv és diszplázia kiegészítő kezelésére

32900 Ft 29400 Ft

A csomag tartalma: 1 db Skelevet, 1 db Kingvet, 1 db Cartilage & Spine builder, 1 db Krill Omega D3+K2 full trans gél, 1 db Bone strength & Joint protection complex

100%-ban természetes forrásokból származó, prémium minőségű készítményekkel

Figyelmeztetés

Fájl törlése, kérem várjon...

Leírás

Kutya mozgásszervi és gerincproblémák
Az alábbi esetekben használom eredményesen: Kutya mozgásszervi és gerincproblémák, Ízületi mozgásproblémák (ízületgyulladás, ízületi sorvadás, csípő és váll ízületi diszplázia, szalag és porcproblémák), gerinc problémák (tacskóbénulás, nyaki ágyéki porckorongsérv, gerinc csigolya sorvadás, cauda equina), kötőszövetek és porcok erősítése ( harmadik szemhéj előesése, légcsőkollapszus).

Ingyenes kiszállítás!

Ezzel a kombinációval egy csomagban juthat hozzá azokhoz a szerekhez, melyekkel a  felsorolt betegségek kezelésében jó eredményeket értünk el. Mind kezdődő, mind idült állapotok esetében is alkalmazhatóak.

Ízületi és gerinc panaszok kezelési protokollja >>>

Heveny esetekben már akár 2 héten belül is láthatóvá vállnak a gyógyulás jelei. 6 hét alatt pedig kifejlődik a teljes hatás. Idült esetekben minimálisan 3 hónapos kezelés javasolt, mivel itt más súlyos elváltozásoknak kell átalakulni és ezzel párhuzamosan válnak észlelhetővé a tüneti javulás jelei. Heveny és idült esetekben is a gyógyulás után csökkentett dózissal a javult állapot fenntartására alkalmazott kezelést javaslok. A kezelés dózisait a honlapon és a csomagban küldött adagolási tájékoztatón is megtalálja.

Adagolási tájékoztató >>>

Supreme Immunity hivatalos oldala

Dr. Molnár Gábor Miklós állatorvos

 

Értékelések

 1. Avatar

  Anonim

  Teljesen elégedett vagyok a termékekkel, már a második kúrát kezdtük el a kutyussal. Nagyon sokat javult az állapota tőle, és szívesen fogyasztja. Mindenkinek csak ajánlani tudom a termékeket!

 2. Avatar

  Anonim

  Nagyon jó véleményt hallottam a csomagról, ízületi panaszok, nehézkes mozgás esetén látványos változásról számoltak be, ezért rendeltem meg a terméket. Számunkra a megelőzés miatt fontos, tacskó kutyámnak jöttek már elő, eddig szerencsére kezelhető gerinc problémái, fontos, hogy megerősödjön, ellenállóbb legyen a tacskóbénulással szemben. Ezért is, és mivel még csak pár napja szedjük, hatásáról egyelőre nem tudok beszámolni.
  Szerencsére az ételbe téve a kutyám minden további nélkül megeszi a készítményeket, nem kell trükközni. Egyetlen hátrány, amit tapasztaltam, hogy mivel ő minitestű, így az adagolás számunkra nagyon bonyolult. A cseppet és az egyik kapszulát sem könnyű elharmadolni. Viszont ha használ, akkor ez a legkisebb dolog 🙂

  Uploaded image(s):

  Image #1 from Anonim
  Image #2 from Anonim
 3. Avatar

  Ágnes Bakonyi

  Lassan 1 éve szedi a kutyám, porckorong sérv, illetve C.E.C. diagnózissal. Azóta az állapota kiegyensúlyozott, nem fordult elő érzékvesztés, lábrángás, fájdalmai nincsenek. A hidegfrontokat megérzi, de az is csak lelassulásban jelentkezik. Nagyon örülök, hogy rátaláltunk erre a termékcsaládra. Annyit még hozzátennék tanácsként a hasonló problémákkal küzdőknek, hogy az étrendkiegészítő csomagot kombináltuk akupunktúrával, havi egy kezelést kap.

 4. Avatar

  sztojazsuzsa

  Tisztelt Dr úr!
  A régebbi csomagban benne volt a Renovet csepp.
  Szeretném megkérdezni hogy az új csomaggal párhuzamosan adhatom e a Renovetet is,vagy csak az új Cartigale & Spine builder kapszulát adagoljam?
  Előre is köszönöm a válaszát.

  • Avatar

   Dr. Molnár Gábor

   Kedves Zsuzsanna! Természetesen , nagyon jó ha adja a Renovetet is a csomag többi készítménye mellett egyidejűleg, a Cartilage & Spine builder-rel együtt. Üdv Dr. Molnár

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


The maximum upload file size: 5 MB.
You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, other.
Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded.

Hozzászólás / Kérdés