Akció!

Pro Guard+ illóolajos nyakörv ( Macskák részére is alkalmazható)

4000 Ft

(3 vásárlói értékelés)

Leírás

Pro Guard+ Natural Essential Oils for Cats állatgyógyászati ápolószer

100%-ban természetes, illóolajokkal impregnált illatosító nyakörv kutyák és macskák részére. Figyelem! A macskák részére forgalmazott nyakörv teljes mértékben azonos a kutyák részére forgalmazottal, azt rövidebbre kell vágni a felpróbálás után. Ezért a csomagban a kutyás dobozban küldjük. 

Összetétel: Gyanta por 52%, PVC 40%, Eukaliptusz illó olaj 2%, Citronella illó olaj 6%

Javallat: A macskának tartósan kellemes illatot kölcsönöz. A kizárólag természetes aromás gyógynövények friss illatának keveréke – káros vegyi anyagok nélkül – dezodorálja a macskát. A nyakörvben található illóolajok nyugtatják az irritált bőrt.

Adagolás és alkalmazás módja:

Használat előtt a macska nyakörvet ki kell venni a hermetikusan záró csomagolásból, majd az állat nyakára kell helyezni úgy, hogy két ujj a nyakörv alá férjen. Ezt követően a nyakörvet be kell csatolni, majd a feleslegesen kilógó részt le kell vágni.

A macska fürdetése előtt ajánlott levenni a nyakörvet, majd a bőr és a szőrzet megszáradása után visszahelyezni.

Nyakörv hossza: Azonos méretben (szürke színben) kerül csomagolásra, használat előtt a megfelelő hosszúságúra le kell vágni.

 

Ellenjavallatok, mellékhatások: Nem alkalmazható a készítmény hatóanyagaival, vagy bármely segédanyaggal szembeni túlérzékenység esetén. Bőrpír vagy egyéb allergiára utaló jel esetén a terméket le kell venni az állatról.

 

Különleges figyelmeztetések: Alkalmazását követően szappannal és bő vízzel kezet kell mosni.

 

Felhasználható eredeti csomagolásban tárolva a gyártástól számított 2 évig

 Az eredeti csomagolásban, 30°C alatt, közvetlen napfénytől és sugárzó hőtől védve tartandó. Élelmiszertől, italtól, takarmánytól távol kell tartani.

Kiszerelés: 1 db nyakörv fólia tasakban, fém dobozban, 33 cm

 

GYERMEKEK ELŐL ELZÁRVA TARTANDÓ!

KIZÁRÓLAG ÁLLATEGÉSZSÉGÜGYI VAGY ÁLLATÁPOLÁSI CÉLRA!

 

A fel nem használt készítményt és a csomagoló anyagot a helyi hatósági követelményeknek megfelelően kell megsemmisíteni!

Gyártó: N. C. Trade CO.,Ltd.

Forgalmazó: Natural-Vet Kft. (4030 Debrecen, Kerekes ferenc u. 33.)

Nyilvántartási szám: 990/1/2017 NÉBIH ÁTI (33 cm)

Gyártási idő: A dobozban, az aluminium fólia zárásán!

 

ÁLLATORVOSI AJÁNLÁS:

 • 100%-ban TERMÉSZETES VÉDELEM a macskák számára. Megbízható megelőző védekezés, riasztó hatás a kullancsok, bolhák, szúnyogok ellen.
 • 3 vagy akár 6 hónapig tartó hatástartam, egyenletes, hosszú távú hatóanyag kibocsátás a tartós felszabadulási technológia révén, ez azt jelenti, hogy a hatóanyagok (illóolajok) lassan és folyamatosan szabadulnak fel 3-6 hónap alatt. Teljes erejű hatás 3 hónapig, aztán csökkenő hatáserősség akár 6 hónapig. Amennyiben többször átázik, akkor 1 hónappal rövidül a hatásideje.
 • DEZODORÁL, hosszú távon tartó illatot nyújt macskák számára, NEM IRRITÁLÓ.
 • Törekedjen mindenhol 100%-osan természetes hatóanyagokat alkalmazni a környezetében. A CITRONELLA és az EUCALYPTUS illóolajokat ajánlom azon gazdák macskái számára, akiknek fontos az, hogy háziállataikat veszélyes vegyi anyagok hatásának ne tegyék ki.
 • Felcsatolás után a megfelelő méretűre vágja.
 • Az alábbi szakirodalmi lista az illó olajok hatásairól tartalmaz részletes információkat.
 • A Citronella (geránium) és Eukaliptusz illó olajok rovarriasztó hatásával kapcsolatosan megjelent nemzetközi szakirodalmi hivatkozások és tanulmányok:https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/16892632https://internalmedicine.imedpub.com/development-of-herbal-mosquito-repellentformulations.pdf

  https://www.omicsonline.org/open-access/plant-essential-oils-as-mosquito-repellenta-review-.pdf

  https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3059459/

Dr. Molnár Gábor Miklós
állatorvos

 

Supreme Immunity Webolda

Pro Guard+ illóolajos nyakörv ( Macskák részére is alkalmazható) termékről 3 értékelés

 1. Kovács Olga

  Még nem használjuk.

 2. Anonim

  A kutyus nem kedveli, nekünk tetszik az illata🙂.

 3. Goreczki Krisztina

  Cicáink szőre a nyakörv alatt szinte teljesen kikopott. Közvetlen a nyakörv alatt ülnek a kullancsok, tegnap 5 db szedtem ki egy cicából. Nálunk sajnos nem vált be, annak ellenére, hogy számunkra kellemesen citromos az illata.

Mondd el a véleményed