Akció!

Supreme Immunity kutya és macska immunerősítő és betegség megelőző csomag

26000 Ft 23500 Ft

A csomag tartalma: 1 db Multivit Mega C komplex, 1 db Bone strength & Joint protection complex, 1 db Emésztő enzim & Probiotikum Komplex, 1 db Krill Omega D3+K2 full trans gél

100%-ban természetes forrásokból származó, prémium minőségű készítményekkel

Figyelmeztetés

Fájl törlése, kérem várjon...

Leírás

Erősíti kutyája macskája immunrendszerét

A leghasznosabb az, ha a kedvencek megelőzésre kapják a számunkra szükséges vitaminokat, nyomelemeket, antioxidánsokat, Omega 3 zsírsavakat, méregtelenítő hatóanyagokat. Ezzel a legtöbb betegség, így a mozgásrendszeri, emésztőszervi, gyulladásos, idegrendszeri, keringési stb. zavarok teljes egészében megelőzhetőkké válnak. Vagy ha valamely életmódbeli probléma miatt még is fellépne valamely megbetegedés az enyhébb és jobban kezelhető fokú lesz. Sajnos a gazdik nagy többségében ez nem tudatosul, így nem tudják megfelelően megelőzni és elkerülni a bajokat, aminek sokszor súlyos, gyógyíthatatlannak hitt megbetegedések a következményei. Akkor pedig már csak korlátozott és nem utolsó sorban nagyon drága lehetőségek adódnak a kedvencek megfelelő életkörülményeinek a további biztosítására. Ennek a problémának a megelőzésére állítottuk össze ezt a Supreme Immunity kutya és macska immunerősítő és betegség megelőző csomagot, ami sok már kialakult betegség esetén is enyhülést és segítséget nyújthat.

Adagolási tájékoztató >>>

Dr. Molnár Gábor Miklós állatorvos

Értékelések

 1. Avatar

  Takács Magdolna

  A csomagot a Regavet.készitménnyel együtt kapja kutyusom. Bélproblémái rendeződtek, szőre fényes, energikus, kondiciója jó.

 2. Avatar

  Burián Judit

  Közel 10 éves németjuci kutyusomnál sajnos Lupust diagnosztizáltak. 3 hónapja Állatorvosunk javaslatára kerestük föl az Energy-Vet oldalt. Kiegészítő kezelésként kapja a készítményeket, azóta olyan mint pici korában, visszatért a fény, az élet a szemébe. Újra vidám és játékos lett.

 3. Avatar

  Rudas Tamás

  Közel 5 hónapja használjuk a szereket gerinc problémákra. Műtét után Turbó kutyus ismét a régi :jó kedvű,rohangál,játszik! /majdnem lebénult állapotban volt korábban/ Mindenkinek ajánlom az energyvet termékeit,akik nem szeretnék szteroid dal kezeltetni kutyusaikat!

 4. Avatar

  Izsák Péterné

  Ez a termékcsomag nagyon hasznos, megelőzésként használjuk.

 5. Avatar

  Tujnerné Csók zsuzsanna

  Az eddig használt készítmények ( Annovet, Etovet, Korovet, Probiovet, Cytovet ) mellé, amelyek hatásosak voltak azért választottam ezeket a készítményeket, hogy kutyáim minél tovább egészségesek , vidámak és elevenek legyenek. Az emésztő enzim és probiotikum komplexet fogkő képződést megelőző hatása miatt választottam a Probiovet helyett. A Krill ízét imádják és szép fényes lett a szőrük. Nagyon elégedett vagyok, mindenkinek csak ajánlani tudom az Energyvet termékeket.

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


A legnagyobb feltölthető fájl mérete: 5 MB.
Feltölthető fájl típusok: kép, hang, video, dokumentum, táblázat, prezentáció, szöveg, .

Hozzászólás / Kérdés