Akció!

Kutya szívelégtelenség kiegészítő kezelésére csomag

33300 Ft 29970 Ft

A csomag tartalma: 1 db Korovet, 1 db Kingvet, 1 db Krill Omega D3+K2 full trans gél, 1 db Multivit Mega C komplex, 1 db Liver Support TMG

100%-ban természetes forrásokból származó, prémium minőségű készítményekkel

Figyelmeztetés

Fájl törlése, kérem várjon...

Leírás

Kutya szívelégtelenség
Napjainkban a kutyáknak egyre gyakrabban előforduló megbetegedése a szívelégtelenség. Ez az elváltozás a kezdeti állapotban a kutya terhelésénél jelentkező gyengeségben, mozgás közben hamar kifáradásban nyilvánul meg. Előrehaladottabb fokban nehezített légzésben, szapora és aritmiás szívverésben, a súlyosabb esetekben tüdő vagy test vizenyő ( ödéma ) képződésben jelentkezik. Mindezeknek a tüneteknek a hátterében a szív izomzatának elfajulása ( főleg a nagy testű fajtákban) vagy a szívbillentyűk elváltozásában ( két és három hegyű, vagy ritkábban a zsebes billentyűk ) kóros átalakulása állnak. Ezek közül az elfajulás hátterében a táplálkozásból eredő hiányok, nyomelem, vitamin, zsírsavak ( szelén, E vitamin, C vitamin, antioxidánsok, Omega 3 zsírsavak stb.) állnak.

Egyes genetikai tényezőket, mint lehetséges hajlamosítók sem lehet kizárni. A kis testű kutyák billentyű és szívbelhártya elváltozásait tartósan fennálló krónikus gyulladások szövődményei idézik elő, melynek hátterében a táplálékban nem megfelelően meglévő vitamin C, K2, D3, antioxidáns, esszenciális Omega 3 zsírsavak nem megfelelő minősége és hiánya is súlyosbít, mivel ezek a hatóanyagok az erek, szívbelhártya belső falának megfelelő regenerációjához is szükségesek. A kiegészítő kezelésre szolgáló csomagunk ezeket a fent említett hatóanyagokat tartalmazzák 100%-osan tiszta formában és természetes forrásokból. Továbbá a szív munkáját támogató és a szívizomzat és a szívbillentyűk regenerációját elősegítő gyógynövények kombinációját is tartalmazzák a csomag összetevői. A napjainkban egyre gyakoribb szívférgesség által okozott tünetek enyhítésére és az annak a megszüntetésére szolgáló kezelés kiegészítésére is hatékonyan használható.

Adagolási tájékoztató >>>

Supreme Immunity hivatalos oldala

Dr. Molnár Gábor Miklós állatorvos

Értékelések

 1. Avatar

  Bérces

  Sajnos nem tudtuk végigszedni, kis kedvencünk Itthagyott minket. 🙁

 2. Avatar

  Dr. Orosz Alexandra

  30 nap elteltével kutyánk állapota a rendszeres fullasztó nagyon erőteljes köhögésből olyan mértékben változott, hogy bár teljesen nem szűnt meg a köhögés, de sokkal elviselhetőbb lett, sokkal kevesebbszer köhög és a köhögés intenzitása is jelentősen javult. A nehézlégzés, zihálás is sokkal kevesebbszer fordul elő. Mindenképpen elégedett vagyok, mert már sok mindent próbáltunk, de ilyen eredményt semmi sem hozott eddig. Örülök, hogy rátaláltam a doktor úrra és a készítményekre.

 3. Avatar

  Gazso Csilla

  Meg csak 2 hete adom a kutyusomnak a keszitmenyt ( egyben fokozatosan az elozo gyogyszerrol leallitottam) allapota egyelore stagnal. (Nem rosszabbodott de latvanyosan nem is jobb) A kúra befejezese utan tudom erdemben ertekelni a keszitmenyt.

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


The maximum upload file size: 5 MB.
You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, other.
Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded.

Hozzászólás / Kérdés