Kedves Doktor úr,

szeretném tájékoztatni az eddig elért javulásunkról.

Korábban facebookon írtam Önnek, adagolással kapcsolatban. Majd megbeszéltük, hogy leírom az esetünket csak várnék még egy kicsit a hatás miatt.

Kb 1 éve kezdődött, hogy éjjelente tócsa keletkezett 13 éves yorkink alatt. Kizárólag mély alvás során, éjjel, de sajnos egyre jobban szivárgott a vizelete. Az orvosok említettek prosztatanagyobbodást és enyhe záróizomsorvadást is. Azonnal ivartalanítottuk, hogy a prosztatából ne legyen nagyobb baj. Sajnos a csepegtetés alvás közben nem szűnt meg. Először egy kombinált gyógyszerrel próbálkoztunk, semmi változást nem hozott. Majd egy szirupos készítményt alkalmaztunk, szintén eredménytelenül. Elmondták az orvosok, hogyha ez a két gyógyszer nem hozott eredményt valószínűleg más sem fog, nincs ezeknél jobb gyógyszer jelenleg, valószínűleg már így marad. Én sem szívesen kísérleteztem volna tovább gyógyszerekkel, az orvosok is azt javasolták, hogy esetleg természetgyógyászati készítményt kipróbálhatnánk még. Mivel ebbe az állapotba beletörődni nem szándékoztam, egyből az Energyvetnél nézelődtem.

A Kingvet és Skelevet készítményt rendeltem meg. Az első 3 hétben még nem hozott lényeges változást, majd tartottunk 5 nap szünetet és ezt követően a doktor úr tanácsára emeltük a kezdő adagot. Ismét eltelt 3 hét, itt már jelentős javulás volt. Majd 5 nap szünet, ami alatt a legnagyobb örömömre semmi bepisilés, semmi szivárgás nem volt! Most újra kapja 3 hétig, és reményeink szerint fokozatosan csökkenthetjük az adagot, majd akár el is hagyhatjuk a készítményeket. Nagyon boldog vagyok, hogy ezt az eredményt GYÓGYSZEREK nélkül értük el! Az sem zavarna, ha ezeket a vitaminokat, gyógynövényeket akár élete végéig szednie kellene, mert nem káros, ellenben hatékony!

Korábban két erős ismert gyógyszert próbáltunk ki, teljesen eredménytelenül, most pedig 2 hónap alatt itt tartunk, hogy egy éjszaka sem pisil be! A korából adódóan félteném őt (és a máját) az állandó gyógyszerezéstől, de az Energyvet mellett teljesen nyugodt vagyok.

Tényleg nagy öröm ez nekünk, hogy 13 éves kutyusnál visszafordítható ez az állapot 🙂

Köszönjük.

Üdvözlettel,
Bundik Fanni & Góliát

Góliát kutya vizelési problémák 2

2 Hozzászólás

  1. Kb 1 eves, ivartalanitott szukárol lenne szo /labrador/. Megfigyeltuk, hogy idonkent maga alá pisil mostamában. A kerdesem, hogy mi lehet az oka, es gyogyszeresen kezelheto-e?

    • Kedves Hölgyem! A vizeletcsepegésnek sok oka lehet, a leggyakrabban hormonális alulműködés és izomzatgyengeség az oka. A Skelevet, Probiovet 3 hét adás 3 nap szünet váltásban és a Gynevet, Kingvet ez utóbbi két szer hetes váltásban adva. Üdvözlettel: dr. molnár

Vélemény, hozzászólás?

Az email cím nem kerül nyilvánosságra. A kötelező mezők jelölése: *

Hozzászólés / Kérdés