A felsorolt szerekkel még örökletesnek tartott súlyos állapotokban is értünk el jó eredményeket. Tapasztalataim szerint  a betegség szinte járványszerű elterjedése a nem megfelelő táplálásában keresendő. Generációkon át tartó makroelem egyensúlytalan, nyomelemhiányos, bélflóra károsító, toxikus termékekkel terhelt takarmányok adása a fő oka a betegségnek. Melyet jól karban lehet tartani a megadott szereinkkel. Megelőzésre és kezelésre is akár kiegészítő kezelésként is alkalmazhatóak kombinációban.

Fő szerek: SKELEVET, KINGVET, FYTOVET
További hasznos szerek: GYNEVET

További információk:

– Mozgásrendszer

Ízületek

2 Hozzászólás

  1. Kedves Doktor Ur! Nekem van egy 9 eves Bolognese (fajta) kiskutyam. Megalapitottak nala, hogy nyelöcsö szükülete van, az a kerdesem, hogy esetleg lehetne (gyogyszerkezeles ) mert nem szeretnem megoperaltatni addig amig esetleg mas gyogyitasi lehetöseg is van.

    Köszönöm elöre is a valaszat.

    Karin Berki

    • Kedves Karin! A légcsőkollapszus , porcés kötőszövet anyagcsere rendellenesség miatt alakulhat ki. Ennek a kezelésére a Mozgásszervi csomagunk szerei alkalmas. Adja ezeket kombinációban tartósan, D3-K2 vitamin további kiegészítéssel. Üdvözlettel: dr. molnár

Vélemény, hozzászólás?

Az email cím nem kerül nyilvánosságra. A kötelező mezők jelölése: *

Hozzászólés / Kérdés