Bármely idősödő korban lévő állat betegségmegelőző kezelésére és kondicionálására igen hatékonynak bizonyuló szerek.

Fő szerek: FYTOVET, SKELEVET
További hasznos szerek: OMEGAVET, KINGVET

10 Hozzászólás

 1. Tisztelt Dr.Úr!
  Szeretném megkérdezni,hogy melyik vitamint ajánlaná egy közepes testű,elhízott, a mellkasröntgen után kimutatott vizes tüdő,megnagyobbodott szívű 11 éves kutyámnak?

 2. Szetetnèm megkèrdezni hogy 11 èves özpincserem epilepsziás a jàràsa elég labilis nèha tud menni nèha csetlik botlik!Mit ajànlana rà ès hogyan szedje mert kb olyan 5kg sulyu ès ezeken a kèszitmènyeke ugy van irva hogy 1 csep 10kg on kènt!!

  • Kedves Katalin! A Korovet, Etovet, Fytovet, Probiovet kombinációt javaslom alkalmazni. 1 ml vízben 1 cseppet felold és azt osztja 3 részre neki naponta. Üdvözlettel Dr. Molnár

 3. Kedves Gábor! 14 éves izületi problémás pajzsmirigy alulműködéses kan labradoromnak melyik terméket vagy kúrát ajánlaná? Köszönöm előre is! Üdv,Niki

  • Kedves Nikolett! A Skelevet-Kinvet- Probiovet- Fytovet- Korovet kombinációt. Üdvözlettel: dr. molnar

 4. Üdvözlöm!
  11 éves Yorki kan kutyám/ ivartalanított/, álmában nehezen veszi a levegőt és ha nagyon örül akkor köhögve fullad. Műtétet javasoltak neki ahol a légcsövét valahogy tágítanák. Elnézést de nem tudom pontosan a műtét szakkifejezését. Mellette elkezdtek bőrkinövései lenni amire azt mondták hogy az öregedéssel jár és csak esztétikai probléma és sajnos szürkehályog is kezd kialakulni mindkét szemén. Szeretnék számára megfelelő segítséget nyújtani. Köszönöm a választ és a segítséget!

  • Kedves Tünde!
   A légcsőkollapszus kezelésére a Skelevet, Kingvet, Renovet, Probiovet szerek kombinált és tartós adását javaslom. De fontos, hogy a szívelégtelenséget zárják ki egy UH vizsgálattal. Ha az is fenn áll akkor a Korovettel is egészítse ki a kezelést. Hasznos még a full trans K2 vitamin adása is a jelzett szerek kiegészítése képpen. Üdvözlettel: dr. Molnár

 5. Tisztelettel érdeklődöm, hogy 19 éves cicámnak, akinek 2 kisebb epilepsziás rohamáról tudok, mit tudnak ajánlani. Kicsit étvágytalanka, feledékeny, mostanában felhagyott a mosakodással (bundája fényes és szép, fésülöm rendszeresen) szeretnék segíteni öregecske barátomnak, hogy még sok időt tölthessünk együtt. Évek óta Royal canin tápokat kap. Válaszukat előre is köszönöm.

  • Kedves Katalin! A cicusnak Korovet, Skelevet, Probiovet és az Omegavet szereket javaslom. Ezek az epilepszia és az öregedő állat bajaira is enyhülést fognak nyújtani, hogy még sokáig Önnel maradhasson.
   Üdvözlettel: Dr. Molnár

Vélemény, hozzászólás?

Az email cím nem kerül nyilvánosságra. A kötelező mezők jelölése: *

Hozzászólés / Kérdés