Akció!

KINGVET

6500 Ft 5800 Ft

Értékelés 4.81 az 5-ből, 27 értékelés alapján
(27 vásárlói értékelés)

Figyelmeztetés

Fájl törlése, kérem várjon...

Kategória: Cikkszám: KINGVET

Leírás

Állatgyógyászati gyógyhatású készítmény, kedvező biológiai hatással, mellékhatások nélkül. 100% természetes összetevőket tartalmaz. Széles körben alkalmazható, regeneráló, természetes anabolikus hatású. Növeli a vitalitást, az izomerőt és az izomzat tömegét (Aktiválja az izmok, szalagok és inak fehérjéinek a termelését). Fokozza az ellenálló képességet, támogatja a szervezetet fertőzések megelőzésében (erősíti a sejtes immunitást).

Alkalmazás:

 • Vitalitás, ellenállóképesség fokozása
 • Bakteriális fertőzések, légúti tünetek (köhögéses szakasz) kiegészítő kezelésére
 • Bőrgyulladás kiegészítő kezelésére
 • Bőr, lágy szövetek, csontok és ízületek sebgyógyulásának elősegítésére
 • Fiatal állat növekedésének támogatására
 • Vizelettartási zavarok (Inkontinencia) esetében (a záróizmot erősíti)
 • Tüdőgyulladás, krónikus bronchitis kiegészítő kezelésére
 •  Idős állatok vitalitásának növelésére
 • Segíti a műtétek utáni gyors felépülést, különösen a kötőszövetek, izom, ín, szalag regenerálódását
 • Agility-ző és munkakutyák teherbírásának fokozására

Összetevők:

növényi kivonat 82,6% (Szárcsagyökér Smilax officinale, Egybibés galagonya Crataegus monogyna, Kínai citrommagnóba Schisandra chinensis, Homoktövis Hippophae rhamnoides, Lucerna Medicago sativa, Hibiszkusz Hibiscus sabdariffa, Vidrafű Menyanthes trifoliata, Benedekfű Cnicus benedictus, Máriatövis Carduus marianus, Iringó Eryngium campestere, Kenderfű Galeopsis segetum, Ginszeng Panax ginseng, Muira puama Phychopetalum olacoides, Codonopsis pilosula (Dangshen), Szecsuáni bors Zanthoxylum piperitum), szorbit, mikrokristályos cellulóz,xantán (sűrítők), , víz, grapefruit kivonat, kálium-szorbát (tartósítószer), esszenciális olajok keveréke 0,12%.

Javasolt adagolás:

Adjuk maximum három héten át a következők szerint:
Kis állatok 10 ttkg-ig, 1-2 csepp 1-2ml vízbe, vagy ételbe naponta 2-3 alkalommal.
10 és 100ttkg: 1-2 csepp minden 10 ttkg-ra, naponta 2-3-szor kis mennyiségű vízben vagy ételben.
100ttkg felett: 5 csepp (0,3 ml) minden megkezdett 100 ttkg-ra, 2-3 alkalommal, naponta.
A készítményt 3 hét adagolás után fel kell függeszteni 3-7 napra. Tüdőgyulladás esetén akár naponta 4 alkalommal alkalmazhatjuk fenti dózisban maximálisan 10 napon keresztül!

Ajánlások:

Használat előtt jól rázza fel. Az adagolás kis mennyiségű vízben vagy etetés közben. Javasoljuk, hogy használja fel a terméket a felnyitás után három hónapon belül.

Figyelem:

Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget! Gondoskodni kell megfelelő vízbevitelről a termék használata során. Ne alkalmazza vemhes nőstények esetén. Tartsa távol a gyerekektől!

Mellékhatások és kölcsönhatások:
nem ajánlott a készítmény alkalmazása egyidejűleg Regavettel. Legalább egy hét szünetet tartson e termékek alkalmazása között.

Tárolás:
Tárolja a terméket száraz és sötét környezetben, 10 -25 ° C-on. Nem fagyasztható. Minimális eltarthatósága a dobozon és a címkén feltüntetve.

Térfogat:
30ml

Minőségbiztosítás:
A termék fejlesztése, gyártása és ellenőrzése folyamatosan az ISO 9001: 2008 szabvány követelményei szerint történik.

Ny.sz.: 513/1/2013 NÉBIH ÁTI

Állatorvos ajánlása:

Ízületgyulladások, elfajulások, discus hernia tüneteinek a kezelésére használom. Krónikus légúti fertőzések ( köhögés ) esetében alkalmazom. Kutyák kötőszöveti regenerációjának elősegítésére ( szalag, ín, ínhüvely, ízületi tok, savóshártyák, izmok, pólyák ) eredményesen használom. Erőteljes teljesítmény növelő hatását is többször megtapasztaltam. Műtétek utáni gyorsabb felépülés elősegítésére is alkalmazom.

Dr. Feczkó Erika
állatorvos
Budapest

KINGVET termékről 27 értékelés

 1. Értékelés: 5 / 5

  Nóra

  Kezdődő diszplázia miatt kezdtük el használni 11 éves német juhászkutyánknál. Pici korától kezdve, mint akit felhúztak, reggeltől estig ment. Kb. 4 kutyányi kilométer van a lábaiban, ami nem sokat segített a prevencióban. Az utóbbi hónapokban szép lassan egyre kevesebbet és egyre nehezebben mozgott, ezért valami megoldást kellett találni. Gyógyszerezni nem akartam, ha nem muszáj, ezért rendeltem meg először a Skelevetet. Már a második héten látványosan könnyebben, szívesebben mozgott, és a közérzete is szemmel láthatóan javult.
  Azóta bár lassabb ütemben, de további javulás figyelhető meg nála. A második 3 hetes kezelés közepén tartunk, jelenleg kombinálva használjuk a Kingvetet a Skelevettel. Én nagyon elégedett vagyok az eredménnyel, és már ajánlottam is a termékeket.

 2. Értékelés: 5 / 5

  Fogl Györgyné

  14 éves jagdterrier kan, áttétes kutyánál (herénél kezdődött) a megkezdett 3. hétnél látom kissé a készítmény hatását. Várom a továbbiakban hogy fejti még ki. Mivel a kutya 6 féle szert kap, így nem tudom külön értékelni. Ahogy a kutya állapota az 1 évvel ezelőtti diagnózis megállapításánál volt , ahhoz képest nagy különbség van mindennapjaiban. Igaz a szerek mellett maximálisan a lehetőségekhez mérten a kutya érdekeit tartom szem előtt, amíg csak lehet. Melegben sétánál vizet viszek, hűvös helyet biztosítok neki, nem igazán lakásba való kutya, de nagyon szeret körülöttünk pihenni. Összefoglalva, jól döntöttem, hogy a Dr. Úr által forgalmazott szerekre rátaláltam. A vizsgáló orvos nem sok reményt látott e készítmények hallatán, inkább az elaltatás gondolatával adott megoldást. Jó volt a megérzéseimre hallgatni, ha még 100 %-os gyógyulást nem tudunk elérni.
  Már ajánlottam a készítményeket másnak is. Köszönjük.

 3. Értékelés: 5 / 5

  Kerekgyartó Dàvid

  Mindkét kutyánk kapja. Nagyon bízok benne!

 4. Értékelés: 5 / 5

  Harsányi Ferenc

  éves törpetacskó jobb mellső lábára sántított, közérzete lehangolt volt, egyre kevesebbet mozgott. Rátaláltunk a Skelevet/Kingvet készítményekre, és doktor úr tanácsa szerint (amit ezúton is nagyon köszönünk!) elkezdtük adagolni. Az első bíztató jelek kb. 1,5 hét múlva jelentkeztek, majd innentől fokozatosan javult olyannyira, hogy 3 hét elteltével gyakorlatilag tünetmentes, életkedve visszatért; ugat, jön-megy, újra a “régi”. Bátran ajánlom minden olyan kutyatulajdonosnak, aki nem feltételnül csak a fájdalomcsillapító injekciókban hisz.

 5. Értékelés: 5 / 5

  Óvári Ilona

  Maxem 11,5 éves német juhász. Az utóbbi hetekben a hátsó lábaira nehezen tudott ráállni, többször “kicsúszott” alóla. Kezdődő displaziát állapítottak meg. 15 napja adom neki a Kingvet-et és Skelevet-et. Nagyon sokat javult az állapota. Ismét szaladgál, játszik, biztonságosan mozog. Köszönjük szépen!

 6. Értékelés: 5 / 5

  Berki István

  Skelevet,Kingvet,Renovet. Nagyon jó termék,ajánlani tudom mindenkinek.

 7. Értékelés: 5 / 5

  Berki István

  Nagyon megvagyok vele elégedve. Ajánlani tudom mindenkinek.

 8. Értékelés: 5 / 5

  K.Mária

  A nagytestü kan kutyám egy baleset következményeként arthrózisos gyulladást kapott a mellsö lábaiban. A Meloxidyl kezelés folytatásaként adom rendszeresen kis kihagyásokkal már hónapok óta a Skelevettet a Kingvettel együtt, hogy ne térjen vissza a gyulladás. A kutya jól érzi magát, s annyit szaladgálhat amennyi jól esik neki. Azota nem volt beteg. Köszönet!

 9. Értékelés: 5 / 5

  Nagy Dóra

  A porckorongsérvvel műtött kutyusomnak kezdtem adni, hogy mielőbb talpra álljon. Skelevetet, kingvetet és renovetet adagolom és már egy hét után látható a javulás 🙂
  Csak ajánlani tudom!

 10. Értékelés: 5 / 5

  Horváth terézia

  értékelésnél nem jelenik meg a nevem, Horváth Terézia vagyok. nagyon elégedett vagyok ,ismerőseimnek is szoktam ajánlani

 11. Értékelés: 1 / 5

  Juhász József

  Már több mint két hete használjuk de semmi változás 8 éves rotinknál…..tanácstalan vagyok….

  • Dr. Molnár Gábor

   Kedves József! Milyen diagnózisa van a kutyának? Dr. Molnár

 12. Értékelés: 5 / 5

  Dóri

  Skelevet mellé vettem, mert örömmel láttam, hogy segíthet a 3 éves borderem inkontinenciáján. Eddig naponta 2x kapott rá gyógyszert. Örültem volna, ha természetes alapú szerrel ki tudom váltani. Mióta megjött a Kingvet a gyógyszert már nem is kapja. Bő 2 hete szedi a kutyám. Volt egy nap, amikor úgy láttuk volt egy kis pisi. De azóta semmi! Nem szeretném elkiabálni, de úgy néz ki bevált, aminek nagyon-nagyon örülök! 🙂

 13. Értékelés: 5 / 5

  Natkó Lászlóné

  12 éves kuvasznak adom együtt a Kingvet és Skelevet termékeket. A jobb hátsó lába annyira le volt bénulva, hogy felállni csak úgy tudott, hogy felült és a fenekén háromszor körbe fordult, de igy is nehezen ment, a lábára nem tudott állni. Ha futni akart, induláskor fenékre esett. Kétségbeesésemben keresgéltem a neten, és nagy örömömre rátaláltam Dr Molnár Gáborra és termékeire. Harmadik hete adom a készítményeket a kutyámnak, már az első héten látványos volt a javulás, és egyre jobb. Javult a közérzete, boldog, futkározik, kergeti a macskákat, még az ugatása is más.Sajnálom, hogy hamarabb nem találtam rá a készítményekre, mert ha megtalálom, nem kellett volna elveszíteni imádott Westie kiskutyámat. Jó szívvel ajánlom mindenkinek a készítményeket, mert az állatok boldogsága nekünk is örömet okoz. Külön köszönöm Molnár Gábor doktor Úrnak, hogy a megrendelt termékeket 24 órán belül megkaptam.

 14. Értékelés: 5 / 5

  Németh Gabriella

  8 éves tacsink mintha újra kölyök lenne, annyi energiája lett , már a 2. hét kezdetén.

 15. Értékelés: 5 / 5

  Magócsi Márta

  Szuper termék,ajánlom mindenkinek

 16. Értékelés: 5 / 5

  Kerepesi Anna

  Még csak 2 hete alkalmazzuk a Skelevet-el együtt az idős yorkinknál. A jobb hátsó lábát fájlalta és nehezen tudott lábra állni! Még túl nagy változásról nem tudok beszámolni, hiszen több időnek kell eltelnie, de az biztos, hogy már most többet sétál és a reggeli és esti időszakon kívül bicegve bár, de használja a lábát! Már most érezhető a hatás és reméljük, hamarosan még sokkal jobb lesz! Természetes, csodálatos összetevőkkel rendelkezik, ezért választottuk és nem bántuk meg! Másoknak is szívből ajánlom!

 17. Értékelés: 5 / 5

  Szemes Gabi

  Kezdődő tacskóbénulás kezelésére kezdtük használni, az ajánlott hármas kombinációban, mondanom sem kell, bevált. Be sem adtam a szteroidot, inkább megvártam az energy- vet csomagot. A boldog , egészséges tacskó látványa megfizethetetlen! Köszönjük!

 18. Értékelés: 4 / 5

  Sántha Gabriella

  Nagyon jó mindkét termék amit eddig használtam. Már 2 hét után látszik javulás a 14 éves kutyámon {nagytestú }

 19. Értékelés: 5 / 5

  Bundik Fanni

  2 hónappal ezelőtt kezdtük el alkalmazni, 13 éves kan kutyusnál, vizeletcsepegtetés miatt. A Skelevettel együttesen alkalmazzuk, 2 kúrán vagyunk túl és megszűnt a csepegtetés! Ezelőtt két gyógyszert is kipróbáltunk, eredménytelenül. Nagyon örülök, hogy ebben a korban, a korábbi sikertelen gyógyszerezések után, EZ igazán hatásos!

 20. Értékelés: 5 / 5

  Vincze Zita

  12 napja használjuk, a Skelevet-el együtt, TELJESEN megszűnt a kutyám éjszakai vizeletcsepegése!
  Jó szívvel ajánlom mindenkinek!

 21. Értékelés: 5 / 5

  Kováts Beatrix

  Idősödő, kötött mozgású 10 éves alaszkai malamut kutyámnak adtam a Kingvetet. Sokkal vidámabb, mozgékonyabb lett, már kocogva fut a séta közben. Ajánlom minden gazdinak!

 22. Értékelés: 5 / 5

  Schafranek- Lugosi Judit

  Gerincbeteg tacskónknak kezdtem adni más Energyvetes termékkel együtt, műtét előtti állapotban volt, egy szteroid kúra után(Medrol), ami addig volt hatásos, amíg szedte, utána visszaesett. Ekkor kezdtem adni neki ezeket a csodálatos szereket. A 2. napon már láttuk rajta a javulást. Jobb kedvű lett, fájdalmai szemlátomást csökkentek. A 6. napon már szaladt pár métert. Ma van a 12. napja, hogy szedi, újra szaladgál, újra nagyon rosszcsont, ugat, intézkedik, fontoskodik, játszik, púposkodik a nagykutyákkal, amolyan tacskó módra. Köszönjük!

 23. Értékelés: 5 / 5

  Magócsi Márta

  Nagyon jó termék,szívesen fogyasztja a kutyám.3 hete kapja a kutyám és sokat javult az állapota

 24. Értékelés: 5 / 5

  Szemenyei Szilvia

  Szeretettel ajánlom minden gazdinak!

 25. Értékelés: 5 / 5

  Kolozs Zoltán

  A 3.éves tacskó kutyusom lebénult,a hátsó lábaira fel sem tudott állni. A skelvet,kingvet,fytovet gyógyszereket adtam neki,és már 5.nap elteltével már szinte szaladt a kutyus! Köszönöm!

 26. Értékelés: 5 / 5

  Kőházi Ferencné Ildikó

  Idősödő,mozgáskor időnként sántikáló 11 és 12 éves beagle kutyáimnak adtam a Kingvetet.A 3 hetes kúra végére mindkettő sokkal mozgékonyabb,vidámabb lett,végtag fájdalmaik is elmúltak.Köszönjük!

 27. Értékelés: 5 / 5

  Szemenyei Szilvia

  Nagyon meg vagyok elégedve !
  Tiszta szívvel ajánlom minden gazdinak !

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Hozzászólés / Kérdés