Akció!

Mozgásszervi és gerincproblémák kiegészítő kezelésére

28800 Ft 25000 Ft

Értékelés 4.75 az 5-ből, 12 értékelés alapján
(12 vásárlói értékelés)

Figyelmeztetés

Fájl törlése, kérem várjon...

Kategória:

Leírás

Az alábbi esetekben használom eredményesen: Ízületi mozgásproblémák (ízületgyulladás, ízületi sorvadás, csípő és váll ízületi diszplázia, szalag és porcproblémák), gerinc problémák (tacskóbénulás, nyaki ágyéki porckorongsérv, gerinc csigolya sorvadás, cauda equina), kötőszövetek és porcok erősítése ( harmadik szemhéj előesése, légcsőkollapszus).

A csomag tartalma: 1 db Skelevet, 1 db Kingvet, 1 db Renovet, 1 db Krill Omega D3+K2 full trans gél, 1 db Bone strength & Joint protection complex

Ingyenes kiszállítás!

Ezzel a kombinációval egy csomagban juthat hozzá azokhoz a szerekhez, melyekkel a  felsorolt betegségek kezelésében jó eredményeket értünk el. Mind kezdődő, mind idült állapotok esetében is alkalmazhatóak.

Ízületi és gerinc panaszok kezelési protokollja >>>

Heveny esetekben már akár 2 héten belül is láthatóvá vállnak a gyógyulás jelei. 6 hét alatt pedig kifejlődik a teljes hatás. Idült esetekben minimálisan 3 hónapos kezelés javasolt, mivel itt más súlyos elváltozásoknak kell átalakulni és ezzel párhuzamosan válnak észlelhetővé a tüneti javulás jelei. Heveny és idült esetekben is a gyógyulás után csökkentett dózissal a javult állapot fenntartására alkalmazott kezelést javaslok. A kezelés dózisait a honlapon és a csomagban küldött adagolási tájékoztatón is megtalálja.

Adagolási tájékoztató >>>

Mozgásszervi és gerincproblémák kiegészítő kezelésére termékről 12 értékelés

 1. Értékelés: 5 / 5

  Tósoki Heléna

  12 éves német juhász/akita keverék kutyámnak adom 5 hónapja folyamatosan. Sajnos a gerince utolsó szakasza annyira rossz állapotban volt, hogy sokszor kicsúsztak a hátsó lábai, nem tudott rendesen futni, és elkezdett maga alá üríteni. Kb 5 hét után újra nagyokat sétálunk, az ürítéssel semmi gond, újra jókedvű és vidám a kutyám. Köszönjük Molnár doktor úrnak a tanácsadást és a szerek összeállítását, az Energyvetnek pedig a javulást.

 2. Értékelés: 5 / 5

  Kotsis Enikő

  12 éves tacskó kutyámnak porkorong sérve van már másodszor. Két helyen voltam vele, mindenhol az altatást helyezték kilátásba. Szteroidot is szedett, és 3 hete kapja az energy vet termékeket. Már nem fókázik, jár rendesen, bár sokkal kevesebbet, és úgy látom, hogy fájdalmai nincsenek. Ahhoz képest hogy 12 éves, egy hónapja még lábra sem tudott állni, ez kész csoda. Köszönöm szépen a segítséget! 🙂

 3. Értékelés: 2 / 5

  Takácsné Nagy Eszter

  Porckorongsérv műtét után rendeltem meg a temékeket, hogy gyorsabb és teljes legyen a regenerálódás, felépülés. Lassan 3 hete szedjük, sajnos, eddig még nem tapasztaltam pozitív változást. Púpozott háttal, merev hátsó lábakkal jár még továbbra is a kutya. Kedve, étvágya jó, így reménykedünk a gyógyulásban!

  • Dr. Molnár Gábor

   Ugye a teljes mozgásszervi kombinacionk szereit használja? Mert gyakori hogy a gazdik szűkítik a kezelésre szolgáló kombináció szereit és nem érik el a teljes hatást, amit elérhetnek a pontos alkalmazással. Tovabba el szoktam mondani hogy tapasztalataim szerint, műtét után ha az nem sikerült tökéletesen akkor rosszabb esélyei vannak a teljes felépülésre mint anélkül lett volna. Üdvözlettel Dr Molnár

 4. Értékelés: 5 / 5

  Rein Klaudia

  5 éves Beagle kutyámnak váll gyulladása,enyhe meszesedése és enyhe porckopása volt ami pihenés után sántasággal járt.Kapott egy szteroid injekciót amit ismételni kellene de a mellékhatása miatt nem szeretném.Használtam már Energyvet terméket és jók a tapasztalataim ezért a mozgásszervi csomagot is megrendeltem.Két és fél hete szedjük.A szteroid mellékhatása már a második nap után látványosan csökkent és a sántaság se tért vissza eddig.
  Nincs mellékhatás csak javulás!Köszönöm szépen!

 5. Értékelés: 5 / 5

  Zajder Hajnalka

  Április vége óta béna kutyusnál utolsó mentsvárként kezdtem el alkalmazni a gerincproblémákra vásárolt csomagot. A gyógytornász szerint a kutya lassan bénult le, lassan is fog felépülni. Porckorong sérvvel megműtötték. Mire hozzám került, 1 hónapja volt béna, majd további 1 hónapnyi mindenféle kezelés, mire rátaláltam az energyvet termékekre.
  2 hete szedi, a napokban kezdett mutatni javulást a kutya, emelgeti a hátsóját. Nagyon bízom benne, hogy jó úton haladunk.
  Gondok voltak a húgyhólyagjával is, az orvos szerint nem tudja teljesen kiüríteni, hatalmas volt Mindig a hólyagja. Ebben is javulást tapasztaltunk, sokkal kisebb lett a hólyagja. A Kingvet segíti a záróizom összehúzódását.
  Haladunk, haladunk! Nagyon örülök, hogy rátaláltam az energyvetre!

 6. Értékelés: 5 / 5

  Foralné Kovács Marianna

  Nyaki porckorongsérvet állapítottak meg 11 éves közép schnauzer kutyánknál. Mivel a műtétet nem vállaltuk, más lehetőség után érdeklődtünk. Ismerős ajánlotta ezeket a gyógyhatású készítményeket. Május 23.-óta kap napi háromszor a mozgásszervi problémákra ajánlott csomagból. Eddig minden rendben van vele! Köszönöm szépen.

 7. Értékelés: 5 / 5

  Tessényi Judit

  Örülök,hogy rátaláltam a gyógyhatású készítményekre .Látványos javulást tapasztaltam.

 8. Értékelés: 5 / 5

  tuzuska

  Tuza László 2018-05-13
  A nevem nem írtam az értékeléshez.

 9. Értékelés: 5 / 5

  tuzuska

  Tavaly porckorong sérvre operált tacskónk (4 éves) ismét meg betegedett.És le is bénult!A Dr úr mondta,hogy a műtött kutyus nem biztos,hogy gyorsan reagál a kezelésre.De a bénulás után 4 nappal a kutyusunk ismét szalad !!!Igaz még a járása kicsit koordinálatlan de a lábán jár futkos.Köszönjük Dr Molnár Gábor

 10. Értékelés: 5 / 5

  Bulejsza Beáta

  Azt írták róla, hogy “nem csodaszer”. Nálunk csodát tett! Még nincs egész 2 hete, hogy szedjük, de már szinte teljesen visszakaptuk kutyánkat. Jó kedvű, szaladgál, ugrál, játszik…. A pofiján látszik, hogy jól van. Köszönjük szépen!

 11. Értékelés: 5 / 5

  Erdélyi Szilvia

  Két hete szedjük mozgásszervi problémákra a gyógyhatású készítményeket és már látszik a javulás! Nagyon segítőkészek voltak hogy mit adjak a kutyáknak! Hálásan köszönöm!

 12. Értékelés: 5 / 5

  Blumenfeld Krisztina

  Köszönöm szépen a segítséget.

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólés / Kérdés