CHITOSAN

7500 Ft

(18 vásárlói értékelés)
Normál 90 db kapszula (400 mg/ kapszula) tasakonként
Mini 200 db kapszula (100 mg/ kapszula) tasakonként

Leírás

CHITOSAN ( TERMÉSZETES ROST ÉS TOXIN KÖTŐ ) – KIEGÉSZÍTŐ ÁLLATELEDEL KUTYÁK ÉS MACSKÁK RÉSZÉRE.

100%-BAN TERMÉSZETES POLISZACHARID, MELY RÁKOK KITIN PÁNCÉLJÁBÓL VONNAK KI.

Alkalmazási lehetőségek:

A termék alkalmazása nem helyettesítheti az állatorvosi diagnózist. Alkalmazható az egészséges állapot fenntartására, továbbá az alábbi betegségek állatorvos által javasolt kezelésének támogatására a következő esetekben:  

Kedvező hatásai sok területen alkalmazhatóvá teszik:

– Élelmi rostként elősegítheti a bélmozgást, székrekedésre hajlamos egyedeknél.

– Az emésztőrendszerben magához köti a zsírokat, koleszterint, nehéz fémeket, toxikus anyagcsere termékeket, mérgező anyagokat, vegyi anyagokat, sugárzó anyagok maradványait. Ezáltal csökkenheti a máj és a vér koleszterinszintjét, különösen az LDL koleszterinszintet.

Csökkentheti a vér karbamid, kreatinin, foszfát szintjét úgy, hogy nem befolyásolja az étvágyat.

– Segíthet helyreállítani a bélflórát és gátolja az erjesztőgombák és a rothasztó baktériumok szaporodását.

– Normalizálhatja a gyomornedv termelést, ezáltal a túlzott savasság csökkenhet.

– Helyileg sebekre alkalmazva: stimulálhatja a granulációs szövetképződését és fokozhatja a sebgyógyulás sebességét

– Antioxidáns hatású

– Egyetlen hátránya, hogy a zsírban oldódó vitaminok egy részét is megköti, ezért időben ezektől eltolva kell alkalmazni.

Rendszeres adagolása javasolt, bizonyos táplálkozási és adagolási irányelvek betartása mellett.

Összetevők: Chitosan 100%

 

Beltartalom 1 db normál méretű „0” -ás kapszulában, minőségi paraméterek:

Beltartalom 1 db mini méretű „4” -es kapszulában, minőségi paraméterek:

Chitosan 400mg

0” méretű kapszula héj (inaktív alkotó)

Chitosan 100mg

4” méretű kapszula héj (inaktív alkotó

 

Adagolás,
megelőzésre kutyáknak és macskáknak:

Adagolás,

megelőzésre kutyáknak és macskáknak:

90 kapszulás (normál méretű kapszulás) kiszerelésből: 5 ttkg-ig 0.5 kapszula/ nap 10 ttkg -ig 1 kapszula/nap, 10-20 ttkg – 2 kapszula/nap, 20-40 ttkg – 3 kapszula/nap, 40 ttkg felett – 4 kapszula/nap. 3 hetes kúrákban

200 kapszulás (mini méretű kapszulás) kiszerelésből: 5 ttkg-ig 2 kapszula /nap.

3 hetes kúrákban

Nem tartalmaz adalékanyagot, színezéket, töltelékanyagot, tartósítószert.  GMO mentes!

Adagolás:
Általános adag megelőzésre kutyáknak és macskáknak: 10 ttkg -ig 1 kapszula/nap, 10-20 ttkg – 2 kapszula/nap, 20-40 ttkg – 3 kapszula/nap, 40 ttkg felett – 4 kapszula/nap. A napi adagot 2 részletben is be lehet adni.  Nagyfokú hiányállapotok esetén az adag duplájára növelhető. Az adagot az etetéssel egy időben javasolt adni. Azonban A,D, E, K vitamin adagolásakor, ezeket egy órával az etetés előtt, kevés zsiradékkal, vagy olajjal szükséges beadni.

Ellenjavallat: Nem ismert, de a készítmény bármely összetevőjére való túlérzékenység esetén használatát fel kell függeszteni. Nem helyettesíti a változatos és kiegyensúlyozott étrendet!

Eltarthatóság: Gyártástól számított 2 évig. Gyártási szám és idő a flakon alján.

Mellékhatás: Nem ismert

Tárolás:
Gyermekek elől elzárva tartandó! Száraz, hűvös helyen, fénytől védve, 20 °C alatt tárolandó. A termék kizárólag természetes eredetű anyagokat tartalmaz, ezért a levegő páratartalmától óvni szükséges. A tárolóedényt minden használat után gondosan le kell zárni a nedvszívás elkerülése végett.

Származási hely: Európai Unió

Forgalmazza és címkézi: Natural-Vet Kft. 4030 Debrecen, Kerekes Ferenc u. 33. Tel. +36703354240

reg. szám.: α HU 08-4-00010

90 db kapszula (400 mg/ kapszula) tasakonként (nedvszívó gél tasakkal ellátott, garancia záras, álló tasakban)
200 db kapszula (100 mg/ kapszula) tasakonként (nedvszívó gél tasakkal ellátott, garancia záras, álló tasakban)

Adagolási útmutató

Supreme Immunity hivatalos oldala

További információk

Kapszula méret

Mini, Normál

CHITOSAN termékről 18 értékelés

  1. Tóth Gabriella

    Hasznos készítmény

  2. Attila

    Tisztelt Doktor Úr!

    9 éves nőstény fibrszarkómás cicámnak három készítményt fogunk adni, amit javasoltak:
    – vas-komplex
    – cytovet
    – chitosan

    Az lenne a kérdésem, hogy a 3 készítményt, hogy érdemes adni, kell-e valamennyi szünetet tartani egymás között? Mi úgy gondoltuk, hogy a cítovet és a chitosant eltolva reggel illetve este adnánk a vasat meg szintén reggel gondoltuk. Előre is köszönöm a válaszát!

    Üdvözlettel:
    Tarsoly Attila

    • Dr. Molnár Gábor

      Kedves Attila! A vas komplexet strong immun nélkül nem javaslom adni daganatos állatnak. A cytovet és a chitosan minimum napi 2 -2 aklkalommal menjen. A vas komplex este, a strong immun pedig az utána küvetkező reggelen menjen, naponta 1x mindkettő így. De adhatja a daganatos csomag I-et. az teljes körű kúrát biztosít és az adagolás a csomagnál pontosan meg van adva. Üdv Dr.Molnar

  3. Névtelen

    Renal Supporttal adagolom 5-ik hónapja, mert a kutya vérében a Kreatinin szint magasabb volt. Jónak tűnik az eredmény, aktív a kis veterán kutyus.

  4. Hajnalka Vittman

    Mégcsak pár hete adom a 15 éves cicámnak, főleg a vese és mája miatt. De több okból kifolyólag is. Pl: magas koleszterinszint, vagy sokszor láttam nála hogy nehezen, nyögve kakilt. Ezek most javultak.

  5. Névtelen

    Jól van a vesebeteg kutyám, boldog, jó az étvágya. Szívesen beveszi a kapszulákat.

  6. Bacsa Emese

    Még nem tudom, mert egy hete szedjük.

  7. Enikő

    Határozottan segíti az emésztést és a méregtelenítést. Ha túleszi magát a Cicám és ebből kap, akkor észrevehetően jobb az emésztése és szépen kilábal a habzsolásból :-).

  8. Hertlingné Melánia

    Biztosan nagyon hatásos… Még kapja hétfőig…. Sajnos az elszíneződés nem múlt el…

  9. krisztina.makranczi

    14 éves vesebeteg kutyánknak adjuk a többi szerrel együtt már 1 éve, és lekopogom…

  10. Anonim

    Daganatos csomag részeként használjuk. 8.hónapja, jelenleg tünetmentes a kutyus.

  11. Edina L.

    Olvastam a leírásban, hogy a zsírban oldódó vitaminokat etetés előtt 1 órával kell beadni és aztán a Chitosane-t az etetéssel, de nálunk az etetéssel együtt megy egy immunerősítő por is, ami tartalmaz A, E és K vitamint is, ez össze van keverve lazacolajjal, lenmagolajjal és zöldségkeverékkel, és nem igazán tudom hogyan adhatnám azt be atz etetés előtt, vagy akár utána , mert egyrészt kutyuskánk azt magában lehet, hogy meg sem enné, másrészt az állaga miatt nem adhatjuk a nemrég történt felső állkapocs műtét miatt, csak a husival gombócba gyúrva.
    Chittosane esetleg mehet evés után is 1 órával, vagy mindenképp az evéssel együtt kell adni és fontos az is, hogy a daganatos csomag III szereivel egyidőben menjen?
    Üdv: Edina

    • Dr. Molnár Gábor

      Kedves Edina! Mehet evés után is egy órával. A lényeg az , hogy bekerüljön a szervezetbe és elvégezhesse toxin megkötő feladatát. Üdv Dr.Molnar

  12. Edina L.

    Tisztelt Doktor Úr!

    Mivel a Chitosane a zsírban oldódó vitaminok egy részét is megköti, és ezért időben ezektől eltolva kell alkalmazni, a kérdésem, hogy ez mennyi idő legyen?
    Köszönöm a választ !
    Edina

    • Dr. Molnár Gábor

      Kedves Edina! Egy óra különbség javasolt, ha megoldható. Üdv Dr.Molnar

  13. Anonim

    Biztos jó, de még nem kezdtük el használni.

  14. Korinek Ágota

    Sajnos nem tudom elérni, hogy megegye! Ha szétszedem az eszméletlen méretű kapszulát( még ha kutya lenne-abból is egy nagyobb fajta, talán azzal le lehetne nyeletni) és bele keverem a tartalmát a kedvenc alu tasakos kajájába inkább az imádott nedves kajáját sem eszi meg. A kapszula lenyeletésére esélyünk sincs! Hiába lenne rá 3 felnőtt, hogy kettő lefogja(ezt a kevéssé filantrop (maine coon) fajtát) mire végeznénk kb. hármunknak egy szeme maradna. Így sajnos hiába adtam ki ezt a rengeteg pénzt. Mindezek ellenére, hajlandó lennék ha lenne injekciós kúrát megfizetni Szira és a mi nyugalmunk érdekében. Létezik ilyen?????????? Ha igen hol tudom megrendelni?????

    • Dr. Molnár Gábor

      Kedves Ágota! Ilyen nehéz esetben ezeket a megoldásokat tudja választani: Macskák kezelése Energyvet és Supreme Immunity készítményekkel:

      Valamennyi Supreme Immunity kapszulás készítmény kapszulája kibontható és por formájában is beadható illetve hozzákeverhető kedvenc ételhez, folyadékhoz és úgy beadható. Amelyik macska szereti a tejszínt annak abba is keverhetünk készítményt, vagy mézes tejszínt is használhatunk. Vannak macskák, amelyek a kapszulás készítményeket por formájában a szokásos ételükre szórva is elfogyasztják.

      Jó lehetőség még – a magától nem táplálkozó macskáknak is – nyers húsból készített pépbe keverni a szükséges készítményeket. Amelyeket fecskendőből beadhatunk a kedvenceknek.

      Van lehetőség az alábbi – macskák számára igen kellemes ízű – port is rendelni és azzal keverni a kapszulák tartalmát, mely az ételüket is megízesíti és kedvezőbben elfogadják vele a szokatlan ízeket: YUMMY PET Táplálék ízesítő
      Amikor már minden fent felsorolt módszert megpróbáltunk, akkor a mini kapszulás ( “4” méretű kapszula Zselatin kapszula az egyszerűbb gyógyszer beadáshoz ) módszert igénybe vehetjük. Ez különösen érzékeny, vagy amikor már minden más módszert elutasító vagy terminális állapotban lévő nagy beteg állatokon kerül szóba. Ilyenkor kis méretű zselatin kapszulába cseppentjük és szórjuk a beadandó cseppeket és porokat, majd csipesszel vagy rugalmas végű kapszula beadóval ( Kapszula beadó ) beadjuk a betegnek. Ezzel az ellenállás mértéke jelentősen csökkenthető és biztonságosan , sérülés okozás veszélye nélkül beadhatjuk a szükséges kiegészítőket. Ebből már többet is megpróbált, de a kisméretű kapszulába való betöltést és a kapszula beadóval való beadással még próbálkozhat. Sajnos ezek természetes növényi kivonatok, melyeket injekciós módszerrel nem lehet beadni. Üdv Dr. Molnar

  15. Kovácsné Sztanyik Erzsébet

    Az idős kutya közérzete jó, viselkedése megfelel a korának. A méregtelenítést szükségessé tevő duzzanat (daganat?) méretben, tapintásban nem változott, de nem zavarja a kutyát.

    #1 kép innen:Kovácsné Sztanyik Erzsébet
  16. Anonim

    Más termékek kiegészítéseként használjuk elsősorban a zsírmájára. Sokat javult azóta a vérképe.

  17. Enikő

    Két cicámnak adom, máj-veseproblémára több készítménnyel együtt, mint a Multivit Mega C, Emésztőenzimek, Liver Detox, Renal Support, Krill olaj és Fytovet. A hatásuk az étrend átállítással a hagyományos konzervről a Doktor Úr által javasolt nyers hús, párolt zöldségek kacsazsírral menüvel együtt, csodálatos pozitív változásokat hozott. Cicáim étvágya kitűnő, gyarapodtak súlyban, erősödtek, székletük normalizálódott. Szinte hihetetlen látni, hogy mennyire örülnek a megújult menüjüknek :-). Doktor Úr tanácsai életmentőek, hálás köszönetünk értük!

  18. Komáromi Judit

    Szuper

Mondd el a véleményed