Az Energyvet állatorvosa, Dr. Molnár Gábor Miklós szívesen válaszol bármilyen kérdésre a kedvencével kapcsolatban.

Állatorvosi szaktanácsadás

Kérdése van a napi gondozással, tartással, balesetekkel kapcsolatosan? Esetleg gyakori vagy ritka állatbetegségeket tapasztal a kedvencénél? Szeretne többet tudni a betegségek megjelenésről, azok kezelési módjáról, lehetőségeiről? Az állatorvos válaszol rovatomban lehetőséget biztosítok, hogy az Önt érdeklő kérdésre a lehetőségekhez képest szakszerű választ adok.

Nagy segítséget jelent a válaszom összeállításában, ha az alábbi információkat megadja a kérdésében:

 • Az állat faja, neme, kora. Fontos információ, hogy az állat ivartalanított vagy ivaros. Amennyiben ivartalanított, kérem adja meg az ivartalanítás időpontját is.
 • Az állat testtömege
 • Az állat táplálási formája. Száraz táp, konzerv, házi koszt főve vagy nyersen és ezek aránya. Szénhidrát dús ételek aránya a diétában.
 • Emésztési zavarok jelentkezése az állat életének bármeny időszakában (hányás, hasmenés, székrekedés)
 • Bőr, fül, bűzmirigy gyulladás előfordulása
 • Az eddig végzett kezelések leírása
 • A külső élősködök ellen végzett megelőző és terápiás kezelések felsorolása, az alkalmazott szerek megnevezése.
 • Az elvégzett védőoltások megadása az utolsó egy éven belül
 • Bármely gyulladás csökkentő vagy szteroid vagy inzulin készítmény adagolása
 • Az állat életében elvégzett műtétek felsorolása
 • Esetleges allergiás hajlam vagy gyógyszerérzékenység.

Milyen jellegű kérdésekre kaphat választ az állatorvos válaszol rovatban?

 • Kedvencemnek bizonyos tünetei, mely betegségre utalnak?
 • Mit tegyek, ha  hány a kedvencem?
 • Hogyan állíthatom le a kutyám hasmenését?
 • Mi a legjobb diéta a cukorbeteg állatom etetésére?
 • Mi a helyzet az ízületi gyulladással járó testmozgással?
 • Mi az igazság az otthoni főzött állateledelről?
 • Milyen élelmiszerek egészségesek kedvencemnek?
 • Milyen élelmiszereket kell a kutyámnak elkerülnie?
 • Milyen gyakran kell etetnem a kutyámat, macskámat?
 • Vajon milyen étel mennyiségre van valóban szüksége kedvenceidnek?
 • Hogyan kezdhetek bele egy speciális diétába?
 • Vannak-e élelmiszerek mérgezőek a háziállatok számára?
 • Hogyan készíthetek házi készítésű étrendet?
 • Hogyan adagolhatom megfelelően a házi készítésű étrendet kedvencem számára?
 • A fűszerek biztonságosak-e a háziállatok számára?
 • Minden típusú betegségre vonatkozó kérdésére?
 • és sok más kérdésre.
 • Állatorvos válaszol rovatomban állatorvosi szaktanácsokkal szolgálok rövid, egy-egy témakört érintő kérdéssel kapcsolatban.

 

5 626 Hozzászólás

 1. És a lejárt vakcina ugyanúgy véd, vagy érdemes újra oltatni?
  Kapott még Felicen CRP/R-t az 05/2020 a lejárat.

  • Kedves Adrián! Ha megfelelően tárolták akkor nem lehet gond. De a jövőben ezt kerüljék el. Üdv dr. molnár

 2. Tisztelt Doktor Úr!
  9 éves kaukázusi juhász kan kutyámnál kb. 3 hónapja szívelégtelenség /borzasztóan fulladt, vizesedett a hasa/ lett diagnosztizálva. Napi 1 szem Benamax Flavour 20 mg-t és vízhajtót kap heti egyszer a vizesedés ellen. Nagyon szépen rendben jött. Ám tegnap észrevettem, hogy az egyik herezacskója kb. egy nagy méretű alma nagyságúra van duzzadva és folyadékkal teli. Az étvágya jó, korához képest az agilitásában sem látok visszaesést. Ön szerint milyen problémák lehetnek? /nagyon félek a daganatos megbetegedéstől/
  Köszönettel: Zsuzsanna

  • Kedves Zsuzsanna! A herezacskó ödémája lehet az általános vizenyőképződés tünete is. A lentebb lévő here esetében hamarabb lehet ezt észlelni. Nem kizárt hogy érzékeny valamelyik adagolt hatóanyagra, ami már nem tökéletesen vezeti ki a pangásos vizenyőt. Javaslom az alapprobléma kezelésének módosítását, lehetőleg természetes anyagokkal való kiegészítésével. Üdv dr. Molnár

 3. Kedves Doktor Úr !
  Nagyon szépen köszönöm e-mailben adott válaszát a gyulladt tumor gyanús elváltozással kapcsolatban. (6 éves, ivartalanított keverék kutya) Azt szeretném még kérdezni, hogy véleménye szerint eltávolítás indokolt vagy hasonló esetekben mikor célszerű? Gondolom, hogy a műtéti beavatkozás is terheli a szervezetet. Egyébként ha bármi okból műtét szükséges, ugyanúgy daganatos csomag szereit célszerű adni ?
  Segítségét megköszönve, üdvözlettel :
  Gabriella

  • Kedves Gabriella! Saját kutyámnál sem műtétném, hanem figyelném tovább és használnám a csomag szereit, aztán pár hónapon belül kiderül, hogy mire jutunk vele. Ha rosszindulatú az elváltozás amit szövettan nélkül nem lehet biztosan eldönteni, akkor az eltávolítás csak olaj lehetne a tűzre. Ha azonban a immunrendszert támogatjuk és méregtelenítünk, akkor a folyamat meg is állhat. Ha még is műttetik akkor ugyanúgy kellene támogatni az immunrendszeri funkciókat a csomag szereivel. Üdv dr. molnár

 4. Üdvözlöm!
  A macskám lejárt szavatosságú Leucofeligen oltást kapott.
  Azt írja a beragasztott címkén, hogy exp. 09/2018
  Mit tegyek?

  • Kedves Adrián! Már semmit. Amennyiben megfelelően tárolták, hűtőszekrényben, akkor a lejárata után sem fog gondot okozni. Legközelebb figyeljenek erre jobban, kérdezzenek rá a beadás előtt a kollégára. Üdv dr. molnár

 5. Tisztelt Doktor Úr!
  Azt szeretném megtudni, hogy a nyúlólban, egér-patkány ultrahangos riasztó az bántja e a nyulakat is?

  • Kedves László! Nem tudom biztosan megmondani, de nem valószínű, mivel speciális egyedi frekvenciára van beállítva a készülék amely más fajok számára érzékelhetetlen. De ha a nyuszik nyugodtak a környezetében , akkor biztos lehet benne , hogy nem érzékelik. Üdv dr. molnár

 6. Tisztelt Doktor Úr!
  3,5 éves, 4kgos, ivartalanított szoba cicámnak, be gyulladt az egyik hatsó fogánál az ínye, nehezen tudott rágni. Voltunk orvosnál és 5 napig kellett szedni a stomorgyl-2 nevű gyógyszert. Az étvágya visszatért, viszont még mindig pirosnak látom annál a fogánál az ínyét. Elég problámásak a cica fogai, elől már kiesett magától 4 kis metszőfoga. Más tünete nincs, játszik, jó a kedélyállapota. Érdeklődni szeretnék, hogy van-e esély rá, hogy a gyógyszer még hat, illetve mi lehet az oka annak, ha nem tűnik el a gyulladás?
  Köszönöm előre is!

  • Kedves Eszter! Az fogínygyulladás cicáknál általában autoimmun eredetű. A saját immunrendszere a fogágy szöveteit pusztítja, így következnek be a tünetek. Az antibiotikum a betegség természetéből adódóan csak a helyi gyulladást képes időlegesen visszafogni, de a probléma alap okát nem kezeli, így nem is várható tőle a tartós javulás. A cica immunrendszerének a támogatására az alábbi csomag szereit: https://energy-vet.hu/kutya-macska-termek/fogkovek-kialakulasanak-megelozesere-szolgalo-csomag/ és a Cytovet, Regavet párost javaslom alkalmazni tartósan. Üdv dr. molnár

 7. Tisztelt Doktor úr!

  Szeretnék érdeklődni hogy IMUNOVET és PROBIVET készítmények együtt alkalmazhatóak-e, vagy IMUNOVET mellé más probiotikum javasolt?

  14 éves, pumi szuka kutyámnál szeretném alkalmazni, aki ugyan kapott az állatorvostól antibiotikum kezelést az előző héten (injekciót és ospamox tablettát) a kennel köhögés jellegű tüneteire, de még mindig köhög és nincs étvágya. Továbbá a kutyusom mellén és az oldalán daganatszerű kitüremkedést talált az állatorvos, illetve mivel sok vizet iszik és néha nem lát jól, cukorbetegséget sejt, de ezekre a problémákra nem javasolt kezelést.
  Bármilyen más készítményre, kezelésre való javaslatának nagyon örülnék!

  Válaszát előre is köszönöm!

  Üdvözlettel:
  Melinda

  • Kedves Melinda! A nevezett tünetek laboratóriumi megerősítést igényelnek. A cukorbetegség, az idült veseelégtelenség és a Cushing kór is okozhatja a tüneteket. Vérlabor és vizeletvizsgálat( rutin, UPC, UCCR ) szükséges. Amint ez meg van akkor tudok pontosabb természetes segítségre való kiegészítőket javasolni. Ha szükséges a pontos laborigényt elküldhetem az email címére.
   Az Imunovet és a Probiovet mehetnek párhuzamosan, de ne egyszerre adja be őket. Az Imunovet menjen mindig előbb, aztán 1 óra múlva mehet a Probiovet. Van probiotikumunk ami mehet együtt is vele, az Emésztőenzimek & probiotikum komplex a neve. Üdv dr. molnár

 8. Tisztelt doktor úr. Vettem a cicámnak ültethető macska füvet. Az a kérdésem hogy mennyi mennyiséget ehet belőle valamit nem e lesz tőle bármi baja?

   • Köszönöm szépen a választ. Véletlenül kétszer kérdeztem mert nem mutatta ki az első írást, így azt hittem nem küldtem el.

 9. Tisztelt doktor úr! Saját magam által ültettet macska füvet mennyi adagban eheti a cica? Illetve mennyit engedjek neki rágcsálni belőle? 9 hónapos 4kg kandúr. Bent tartott.
  Köszönöm.

 10. Kedves Doktorúr,

  10 éves, ivartalanított németjuhász nöstény, kb 40 kg. Alapbetegségek: autoimmun betegség, izületi gondok, emlő daganat 5x5mm.
  Szeretném véleményét kérni az alábbi gyógykészitmények napi adagolásával kapcsolatban:
  Reggel 6 óra: Annovet 8 csepp éhgyomorra + Regavet 6 csepp+ Imunovet 10 csepp +Krill D3 8 csepp
  6:30-kor: Suprem Digestiv E. Probiotikum 1 db
  8:00 -kor: ételben Bone strenght 1db+ Multivit M. C 1 db (+3 naponta Pednicorton 1×1 + Quamatel 2×1)
  12:00-kor: ételben Bone strenght 1db+ Multivit M. C 1db +Regavet 6 csepp+ Imunovet 10 csepp + Annovet 8 csepp
  17:00-kor: ételben Bone strenght 1db+ Multivit C 1db+ krill D3 8csepp
  20:00-kor: Annovet 8 csepp + Regavet 6 csepp+ Imunovet 10 csepp
  21:00-kor: Suprem Digestiv E. Probiotikum 1 db.

  Mivel sok féle készítményt kap, egyeztetni szeretnék, mielött valamelyik ütné a másikat hatás tekintetében.
  Napi élet mennyiséget 3 részre osztottuk. Annovet 3. Heti szünetében napi 3×1 Cytovetet adok majd neki. Hálás köszönettel: Judit

  • Kedves Judit! Javaslok egy módosítást:
   Reggel 6 óra: Annovet 8 csepp éhgyomorra + Regavet 6 csepp+ Imunovet 10 csepp +Krill D3 8 csepp
   6:30-kor: Suprem Digestiv E. Probiotikum 1 db
   8:00 -kor: ételben Bone strenght 1db+ Multivit M. C 1 db (+3 naponta Pednicorton 1×1 + Quamatel 2×1)
   12:00-kor: ételben Bone strenght 1db+ Multivit M. C 1db +Regavet 6 csepp+ Imunovet 10 csepp + Annovet 8 csepp
   17:00-kor: ételben CYTOVET 1 CAPS Bone strenght 1db+ Multivit C 1db+ krill D3 8csepp
   20:00-kor: CYTOVET 1 CAPS + Regavet 6 csepp+ Imunovet 10 csepp
   21:00-kor: Suprem Digestiv E. Probiotikum 1 db.

   A DÉLUTÁNI ÉS ESTI ADAGBAN NE MENJEN AZ Annovet , de helyette menjen a CYTOVET. Így a fontos időszakban is tudja mindkét szert adagolni és nem oltják ki egymás hatását.

   Az Annovetet 3 hét múlva hagyja ki 7 napig, a Cytovetet azonban az alatt is adhatja, 3 hónapig mehet a Cytovet folyamatosan.

   Üdv dr. molnár

 11. Tisztelt Doktor úr.
  Azt szeretném kérdezni a macskának baktérium van a székletébe, kapott amoszicilint meg klion, és szeretném ha ajánlana valami gyógymodot amitől jobban lesz mert nem igazán javul most az állapota nem eszeik. Két éves dec. 10. lett kiivarrtalanitva és utánna lett beteg és bevan oltva. A második kérdésem még hogy a többi macskámnak milyen immunerősítő tudna ajánlani hogy egészségesek maradjanak?. Előre is köszönöm a válaszát. Erzsike.

 12. Kedves Doktor úr!
  Van egy 12 éves német juhász keverék kan kutyusunk. 2 éve van nálunk. Jelenleg 40 kg-ot nyom. Tavaly télre felszedett magára jó pár kg-ot. Amikor hozzánk került jóval vékonyabb volt. Még tavaly csináltattunk egy vérvételt akkor kiderült, hogy a májfunkciójával van pici gond de azon kívül semmi baja. Néha már nehezen kel fel fekvő helyzetből és arra gondoltunk, hogy pár kg-tól megpróbálnánk megszabadítani. Játszani lehet vele és a sétával sincs gondja 2 km-et lesétál még gond nélkül, igaz a végére már fárad. Voltunk egy állatorvosnál és ő aztmondta mivel nagyon idős nem érdemes már fogyókúráztatni. Vettünk neki Eminent Senior/light tápot illetve kapni fog Apto-flexet. Eddig száraz tápból kapott napi kb 400 g-ot illetve mellé kb 500 g konzervet. Ha érdemes diétáztatni akkor inkább magasabb fehérje és zsír tartalmú tápot érdemes venni vagy pont az ellenkezőjét? Amit olvastam interneten eléggé ellentmondásos dolgokat írnak a fehérje és zsírtartalomról.
  Köszönöm szépen előre is a tanácsát.

  Üdvözlettel,
  Magyar Zoltán

  • Kedves Zoltán! A kutyusok táplálása az alábbi írásomban van részletesen kifejtve: https://energy-vet.hu/taplalas/iranymutato-etrend-husevo-allatainknak/ . Nagyon lényeges, hogy keményítő és szénhidrát tartalmú élelemforrást teljesen iktassuk ki húsevő állatunk táplálékából, különösen akkor, ha már bármely emésztőszervekkel kapcsolatos vagy az azokból származó tünete van kedvencünknek. Ez bármely táplálékforrásra is érvényes kell legyen. Különösen a nyers és előkészített gyári eledelek keverését kell mellőzni! Továbbá itt is talál megfelelő információkat a fogyás elősegítéséhez:
   https://energy-vet.hu/kezelesi-protokollok/taplalassal-kapcsolatos/kutya-fogyokura/
   A kalória bevitel csökkentése a fő lépés.
   Nem elegendő csupán az addigi étrendből kevesebbet adni. Úgy kell a kalória bevitelt visszafogni, hogy a kutya így is megkapja a létfontosságú aminosavakat, zsírsavakat, vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket. Tehát elsőként össze kell írni, mit eszik a kutya, beleértve a nasit, a jutalomfalatokat, a koldulással megszerzett falatokat (már ezzel is felmérhetjük, mitől növesztette magára a hájtömeg nagy részét), majd ki kell számolni, ez naponta hány kalória.

   A csökkentés mértékét viszonylag egyszerű kiszámítani azoknál a kutyáknál, akiknek a súlya beállt valamilyen szintre. Ez esetben kiindulásképpen 20%-kal kell csökkenteni a bevitt kalóriákat.

   Ezeket a lépéseket nagyon jól segíti az Emésztőenzimek & Probiotikum komplex és az Etovet csepp adagolása is.
   Üdv dr. Molnár

 13. Tisztelt doktor úr. Valósz>nűleg elkallódott előző levelem, ezért újra leírom a problémánkat. Mentett 4 éves kis francia bulldogunk van két éve, nagyon rossz helyről jött. Nyakán, hátán rejtélyes okok miatt szép lassan kb. 10 hónap alatt foltokban teljesen kihullott a szőre. Volt vérvétel, bőrkaparék, bőrbiopszia vizsgálat, minden negatív. Nem viszket, nem gyulladt. Kapott vitaminokat, most tesztoszteront kap két hónapja (androgel nevűt) de teljesen hatástalan, le szeretnénk állni vele, tartok a mellékhatásoktől, bár egyenlőre az ellenőrző vérvizsgálat alapján rendben van. A kutyus, kan, két éve ivartalanított. Kedve, étvágya jó. Gondoltam talán kipróbálhatnám az Önök Supreme Immunity csomagját, de nagyon szívesen venném az Ön tanácsát, mert félek, hogy bármit teszünk a kiskutya teljesen meg fog kopaszodni.Segíts~gét köszönöm.

 14. Tisztelt Doktor úr!
  Egy vese és májbeteg cicámnak vásároltam meg korábban a REGAVET és RENOVET terméküket. Sajnos a cica időközben meghalt. Viszont van több cicám, akiknél szeretném megelőzni az ilyen típusú betegséget. Ezért szeretném tudni, hogy ezek a szerek adhatók-e, ha igen, akkor milyen dózisban és gyakoriságban megelőzési céllal. A cicacsapatban sajnos van két daganatos megbetegedés is, az egyik cicánál az orrán laphámrákot diagnosztizáltak, ami csonkolással lett eltávolítva, a másik cicánál az áthajlási redőben differenciált plazmasejtes eredetű daganat volt. Ezt szintén műtétileg eltávolították. Náluk jelenleg Vetri DMG és DDW-25 víz az alkalmazott terápia, illetve az időszakos orvosi ellenőrzés. A laphámrákos cicám sajnos még leukózis pozitív is, valamint egy korábbi hasnyálmirigy gyulladás miatt az erre kifejlesztett speciális diétán él. A többi cica vegyesen száraz és nedves tápon él. Általános egészségi állapotuk és testsúlyuk jónak mondható, évenként a kombinált veszettség, majd a leukózis elleni oltást is megkapják. Az életkoruk 10 -13 év közötti, vegyesen fiú és lány cicák, de mindenki ivartalanítva lett.
  Válaszát előre is köszönöm:
  B.K.Erzsébet

  • Kedves Erzsébet! Természetesen a Regavet éls a Renovet is alkalmas megelőzésre. Ilyenkor azonban csak az egyiket adja egy cicának 3 héten át azután tartson szünetet. A daganatos cicáknak is használhat kiegészítőket a honlapunkról talál ilyeneket akár csomagban is. Az idős cicáknál az évenkénti újraoltást túlzónak tartom, mivel az immun állapotot erősen igénybe veheti, így javaslom megfontolni annak ritkábbra vételét. Üdv dr. molnár

 15. Tisztelt Doktor Úr

  Van egy kb. 4 éves ivartalanított kan tacskó kutyusom ( 8kg),aki 4 hónaposan került hozzám miután valaki kidobta egy forgalmas út szélére. Kiskora óta elég furcsán dobálja a hátsó lábait illetve van egy pici púp a gerincének egy pontján, emiatt készült is róla RTG felvétel, miszerint két csigolyája eléggé össze van csúszva. Egy dologgal próbálkoztunk az a Hyalutidin szirup, melyet kúraszerűen kap de sajnos nincs változás.
  Sajnos elég válogatós az első perctől kezdve, emiatt nem tudok neki bármit megvenni.Már mindenféle ételt kipróbáltam nála, van amikor elfogadja a házi kosztot, de van amikor nem. Tápot nem nagyon tud enni csak ami félpuha, mert “gyárilag” hiányzik 3db rágófoga. Érdekes, mert tejfogak voltak, de miután kipotyogtak nem jött helyette csontfog. Konzervek, pástétomok kizárva, mert hasmenése lesz tőle, sőt mikor hozzám került elég sűrűn mentünk emiatt dokihoz, sokszor volt beteg. Hajlamos gyomorsavasodásra, ha bestresszel, bepánikol akkor nagyon durván besavasodik és kénytelen vagyok Quamatelt adni illetve háztartási kekszet, ez bevált. Szóval az a meglátásom, hogy kifogtam egy sajnos túlszaporított szülők kölykét 🙁 , ha mondhatok ilyet. De bármit megteszek érte, mert nekem ő családtag.
  A kérdésem az lenne, hogy mit javasolna nekünk erre a gerincproblémára és ebből alakulhat e ki bénulás. Ez a legnagyobb félelmem. Természetesen nem lépcsőzik, ágyra is csak a rámpáján megy fel, maximálisan odafigyelünk mindenre, hogy ne terhelje túl a gerincét. Kaptam ajánlatot csontkovácstól, hogy tudna ebben segíteni, de megmondom őszintén félek tőle egy picit. Nem szeretném, ha baj lenne belőle.
  Tanácsát előre is köszönöm
  Üdvözlettel:
  Rajna Hajnalka

 16. Kedves Doktor Úr!
  A hétvége folyamán rendeltem önöktől Cytovet kapszulát,még nem érkezett meg de a szedés megkezdése előtt szeretnék érdeklődni arról,hogy az alkalmazására 3 hónapot ír. 3 hónap letelte után mennyi szünetet kell tartani a következő kúra megkezdése előtt? Bodza kutyámnak karácsonykor egy elég súlyos hasnyálmirigy gyulladása volt illetve évek óta májbeteg amit kezeltünk Hepa pet plus majd májvédő táp és Ursofalk szedésével,de ezeket most leállították a hasnyálmirigy gyulladás kezelése miatt. 10,5 éves,mozgékony,eleven tacskó keverék kutya. Még nem nyilvánították teljesen gyógyultnak a hasnyálmirigyét, így a májvédelemre szolgáló gyógytápot és a gyógyszert nem szedi,illetve úgy tudom,hogy a gyógytáp ellenjavalt hasnyálmirigy gyulladás után is.. Kicsit sakk matt helyzetnek élem meg a szituációt. Tudna bármilyen tanáccsal szolgálni, hogy még egy ideig velem maradhasson a kutya szenvedés nélkül?
  Köszönettel
  Molnár Viktória

  • Kedves Viktória! A hasnyálmirigy gyulladásra a Regavet, Emésztőenzimek Probiotikum, Multivit Mega C és a Krill Omega D3-K2 gél kombinációt javaslom. A cytovet jó kiegészítés ezek mellé. Továbbá a táplálék átértékelése is szükségessé válhat. Üdv Dr. Molnár

   • Köszönöm válaszát! A Cytovet 3 hónapos kúra alkalmazása után mennyi idővel adhatom a kutyának a következő kúrát?

    • Kedves Viktória! Akár 7 nap kihagyás után újra kezdheti, de ilyenkor már elég 3 hetes periódusokban adni, aztán felfüggeszteni mindig 7-7 napra. Üdv dr. molnár

  • Kedves Doktor úr! Van egy patella gyanus yorkim, 4 éves. Kattog a hátsó bal lába néha fel fel emeli és három lábon közlekedik. Szeretnék érdeklődni hogy milyen porcerősítőtadhatok neki illetve mivel tudnám elkerülni a műtétet. Köszönöm szépen válaszát addig is 🙂

 17. Kedves Dr Úr!
  Ujra Fricike miatt írok!
  Először megvettem a mozgásszervi csomagot, ami nagyon jó hatással volt rá!
  A második 3 hét után már kis bepisilések is elmultak! Aztán lassan 1 hónapja bőrbetegsége lett, ami már nyáron kezdődött de csak itt ott volt rajta kis pörsenések amit kenegettem elmult! De egy hónapja felerősödött, az egész hátán alhasa csupa seb lett! Megrendeltem a Cytovet és Fytovet terméket is! Ezekkel kenegettem meg adtam, gyönyörűen elmult egy hét alatt meg most is adom 3 hetes szünetekkel! Persze még megrendeltem az Etovet shampont,az Omagavet, ésMultivit mega C komplexet!
  Viszont visszajött a bepisilés meg a szeméből a könnye piros kenegetem a cytovettel! A Skelevet már rég elfogyott, ami nagyon kellene de nem lehet kapni! Meg akarom rendelni a Probiovet a szemére jól teszem e ! Az lenne a kérésem a bepisilésre mit adjak neki igaz ezektől a szerektől ami igazán nagyon jók de sok vizet iszik lehet ez i közrejátszik! Mindnél betartom a 3 hét 1 hét szünet! Mit javasol Kedves Dr Úr már olyan sokmindent adok neki persze a skelevet nagyon kellene!
  Üdv Marika

  • Kedves Marika! Vissza kellene térni a már bevált mozgásszervi csomag alkalmazásához. Remélem külön is rendelhető lesz a Skelevet, most azonban csak csomagban tudjuk kiszolgálni. Üdv Dr. molnár

   • Kedves Dr Úr!
    Nagyon köszönöm gyors válaszát, a csomagot is adom neki most is, csak a skelevet hiányzik mert tetszett mondani, ha jól van tárolva 3hónap után is adhatom a többit is! A mozgásszervi csomagot adom neki továbra is, rendesen 1 évig utánna meg szünetekkel, ahogy tetszett javasolni! Ez mellett adhatom továbra is, a cytovet, fitovet, omegavet,multivit megaa c. t amíg el nem fogy? Őszinte Tisztelettel
    Marika
    Nagyon köszönöm a hozzáértő kedves válaszait, ezek a szerek megfiatalították kiskutyámat, már játszik is fut igaz sántikálva ,dehát rövidebb az első jobb lába! Mindenért köszönet!!!!🙂

    • Kedves Marika! Igen adhatja a felsorolt szereket , úgy ahogy írta. Örülök a kedvező változásoknak. Üdv Dr. Molnár

 18. Üdvözlöm doktor úr!
  Cicámmal kapcsolatban írok önnek. 5 éves,9 hónapos kora óta ivartalan kandúr,lakásban él.Nem volt vele eddig probléma.Ételből vegyesen kap szárazat ( purina one steril vagy hairball csirkés verziót,konzerből fressnaf sajátmárkásat vagy animonda carny-t több féle ízből vegyesen,korábban is ezeket ette)Az utóbbi hetekben gyakran rángatózik,főként mellső lábai,de néha hátsók is,kissé feszült. Nem találtunk testén semmit,az orvosunk sem.Még várjuk a vérvételi eredményeket.Van valami betegség,amire utalhat ilyen tünet?

  • Kedves Katarina! Ennyi tünetből Ásványi anyag egyensúly zavarra gondolnék. A labor Ca-Mg szintet is vizsgál remélhetőleg. Ha meg vannak az eredmények küldje el és akkor talán közelebb jutunk a megoldáshoz. Nagyon szép cicus. Üdv dr. molnár

 19. Tisztelt Doktor Úr!
  Szeretném kérdezni, hogy érdemes-e várni a Skelevetre, nekünk van még kb. 10-15 db. és január 11-én kezdenénk 1 hét pihenő után. Nekünk nagyon bevált, jó lenne, ha tudnék rendelni. Előre is köszönöm: Szalay katalin

  • Kedves Katalin! Nem tudok sajnos biztosan mondani, bármelyik pillanatban érkezhet. Üdv Dr. Molnár

Vélemény, hozzászólás?

Az email cím nem kerül nyilvánosságra. A kötelező mezők jelölése: *


A legnagyobb feltölthető fájl mérete: 5 MB.
Feltölthető fájl típusok: kép, hang, video, dokumentum, táblázat, prezentáció, szöveg, .

Hozzászólás / Kérdés