Dr. Bartakovics Katalin - Állatorvos - Budapest

allatorvos_dr_bartakovics_katalinÁllatorvosi praxisomban az akadémikus orvoslás mellett a homeopátiát is használom. Nagy örömmel fogadtam az EnergyVet kizárólag természetes összetevőket tartalmazó gyógyszercsaládját. A természetes gyógymódok napjainkban egyre inkább teret nyernek. Ezek a termékek megelőzésre és gyógyításra is alkalmasak, megfelelően adagolva mellékhatásuk nincs. Az EnergyVet készítményeket a kezdetektől használom , sok sikeres gyógyulás után szeretettel ajánlom minden kisállatnak!

Dr.Bartakovics Katalin

Vezér Állatorvosi rendelő
1148., Bp. Vezér u.132.

Nyitva: H-P .:9-12 és 16-19h, Sz-9-12h.

Tel.: 220-63-32-. 36 30 20 22 240.

www.maxvet.hu

Dr. Daróczi Lajos - Állatorvos - Eger

allatorvos_dr_daroczi_lajos

Az 1981-es diplomázásom után – lévén a gyógyszertan eléggé érdekelt – igen sok hatóanyagot kipróbáltam, készenlétben tartottam.
Mivel az évek múlásával, és bizonyos labor-, szövettani-,bonceredmények birtokában a gyógyszerek főhatáson túli mellékhatásai a gyakorlatban is egyre inkább foglalkoztattak, ezért szerencsés véletlennek tudhatom be, hogy szűk 2 éve közelebbről is megismertem, használom az Energyvetes készítményeket.
A zömmel növényi kivonataikon túl a bioinformációkon alapuló plusz hatásukkal a „szelíd gyógymód” tipikus példái. Önállóan, vagy kiegészítőként is alkalmazom azokat.
A tulajdonosok meglepően magas hányada/zöme kedvezően áll a terméksor adott egyedre vonatkozó készítmény/ek használatához:üdvözlik azt.
Biológiai alapok miatt nem ígérhetünk 100% gyógyulást, de minimum biztatás [pozitív hozzáállás!] és a megfelelő szerek alkalmazása valószínűsíti, esélyessé teszi a beteg jobb állapotát, gyógyulását, olykor csak jobb életminőség melletti — kutyához, macskához méltó — túlélését. Minél kevesebb terheléssel, mellékhatással gyógyíthassak, ha lehet természetes eredetű készítményekkel, minél eredményesebben, hatékonyan — nyugodt lelkiismerettel — a célom. Nem mindig az elváltozás kezelésének megkezdése az eredményt hozó jó megoldás… Nil nocere — legalább ne ronts — a másik alap hitvallásom.

dr Daróczi Lajos
kisállat-specialista klinikus szakállatorvos
Tel.: 36 515-232
Mobil: 20 806 84 66

3300, Eger, Kisfaludy u.6.sz.
Rendel: m.napokon 16-19,
szombat: 9-10.
daroczil@freemail.hu

Dr. Demjén Zsófia - Állatorvos - Biatorbágy

allatorvos_demjen_zsofiaDR. DEMJÉN ZSÓFIA – ÁLLATEGÉSZSÉGŐR
Dr. Demjén Zsófia vagyok, állatorvos, állategészségőr. Kisállat-tulajdonosoknak segítek, hogy kedvenceik élete hosszú és boldog legyen.
1999-ben szereztem diplomát a budapesti Állatorvostudományi Egyetemen.

S hogy miért vagyok állategészségőr?

Ezt azért tartom fontosnak, mert célom, hogy minél inkább megelőzzük a betegségeket – hiszen ez könnyebb, mint kezelni őket. Nem vagyok természetgyógyász, de a gyógyítás során is szeretek inkább természetes, gyógynövény alapú készítményeket használni szemben a szintetikus gyógyszerekkel.

Ezért szeretem használni az Energyvet készítményeket.

dr. Demjén Zsófia
állatorvos, állategészségőr
06-20/2530603
Arivet Kisállatrendelő és Állatpatika
2051 Biatorbágy, Szily Kálmán út 6/a
Honlap: www.arivet.hu
Email: arivetrendelo@gmail.com
Nyitva tartás: Hétfő, szerda, péntek 16-19; Kedd,csütörtök,szombat 9-12.

Dr. Fejér Barnáné Dr. Varga Éva - Állatorvos - Eger

allatorvos_varga_evaAz Állatorvostudományi Egyetemet 1984-ben végeztem el. Több éves állatkórházi gyakorlat után férjemmel megalapítottuk a FEVA-VET Állatgyógyászati Bt-t, és azóta saját rendelőnkben dolgozom. Közben Kisállatgyógyász szakon szakállatorvosi diplomát szereztem. Szakterületem a kutya, macska és egyéb kedvtelésből tartott állatok gyógyítása és sebészeti ellátása. Megalakulása óta tagja vagyok a Klinikus Állatorvosok Egyesülete Kisállat Szekciójának. Több évtizedes praxisomban a sikeres esetek mellett sajnos találkoztam a hagyományos gyógyszerekkel, módszerekkel nem kezelhető esetekkel is. Az alternatív gyógyítás további lehetőségeket jelenthet ezen betegek életének könnyebbé tételére. Számomra a gyógynövények ereje már bizonyított, és hatékonyságukat, a bennük rejlő hatóanyagoknak köszönhetően, a hosszú ideje tartó vizsgálatok is igazolták. Ugyan még nem régen találkoztam az Energyvet készítményekkel, de azóta több esetben ajánlottam, használtam azokat, és kedvező tapasztalatokat szereztem azokkal gyógyító munkám során. A természetben fellelhető gyógyhatással bíró anyagokból készült professzionális készítmények kombinációi több, nehezen kezelhető betegség esetén segítenek – akár kiegészítő terápiaként – vagy nyújtanak gyógyulást. További előnyként értékelhető, hogy ellentétben a „hagyományos” gyógyászatban használt szerekkel, kellemetlen és gyakran súlyos mellékhatások nélkül működnek. A jövőben is jó szívvel tudom ajánlani az Energyvet termékeket a gazdiknak kedvenceik gyógyítására.

Dr. Fejér Barnáné Dr. Varga Éva
FEVA-VET BT.
3300 Eger, Ankli József u. 13.
Tel.: +36/36/517-474; +36/30/9950-600
www.feva-vet.hu
e-mail: fevavet.eger@t-online.hu
Rendelési idő:

Munkanapokon 8-12 és 16-18 óráig,

Szombat-vasárnap: zárva

Dr. Hajdú Pál - Állatorvos - Hatvan-Galgahévíz

allatorvos_dr_hajdu_palAz Energyvet termékeket egy éve használom a praxisban. Számomra hiánypótló szerek. Szándékosan nem használtam a gyógyszer kifejezést, mivel ezen készítmények nem “kemény gyógyszerek”.
Az állatorvos feladata,hogy a gazda és állata közti kapcsolatot menedzselje, az állat érdekeinek mindenek előtt figyelembe vételével. Az Energyvet készímények ezeknek az elvárásoknak teljes mértékben megfelelnek.
A környezetünkben élő társállatok-kutyák, macskák – egészségügyi állapotát, viselkedésbeli anomáliáit, egyéb más problémáit ezekkel a szerekkel FINOMHANGOLÁSSAL lehet gyógyítani, kezelni a gazdik nagy megelégedésére.

Dr. Hajdú Pál
kisállat – specialista klinikus szakállatorvos
egzotikus állatgyógyász szakállatorvos

Állatorvosi Rendelő Hatvan-Galgahévíz
Tel.: 30/4-751-739

www.allatorvos-hp.hu

dr. Kemenczei Katalin - Állatorvos - Szeged

Munkám során gyakran tapasztaltam, hogy milyen nagy segítséget tud nyújtani a kiegészítő terápia a gyógyulásban. Eddig ez leggyakrabban vitaminokat és ásványi anyagokat jelentett. Az EnergyVet termékei ennél sokkal komplexebb összetételűek, nem csak gyógynövények kivonatait és ásványi anyagokat tartalmaznak, hanem bioinformáción alapuló hatásuk is van, így sokkal szélesebb körben használhatóak. Sikerrel alkalmaztam nem csak saját állataimnál, hanem olyan esetekben is – például epilepszia kiegészítő kezelése, viselkedés problémák- ahol a hagyományos orvoslás nem hozta meg a várt eredményt. Bízom benne, hogy a közeljövőben egyre több páciensem gyógyulását tudom elősegíteni vagy meggyorsítani az EnergyVet termékekkel!

dr. Kemenczei Katalin
homeopata szakállatorvos, egzotikus állatok szakállatorvosa
Telefon: 06/20-358-1221
rendelő: Szeged, 6729, Pancsovai u. 22
rendelési idő:
hétfő: 16.30-17 óra
szerda: 16.30-17 óra
péntek: 17.30-19 óra
Egyéb időpontban telefonos egyeztetés alapján.

Klapka Állategészségügyi Központ - Budakeszi

allatorvos_klapka_orvosokRendelőnkben, a Klapka Állategészségügyi Központban az utóbbi néhány évben számos újítást vezettünk be. Csapatunk három állatorvos kollégával bővült, igyekszünk nagy hangsúlyt fektetni a specializációra, hogy a különböző problémákat, betegségeket a lehető leghatékonyabban kezelhessük.
2015. elején elhatároztuk, hogy szakmai palettánkat az alternatív gyógyászat eszközeivel is kibővítjük, amellyel addig nem foglalkoztunk behatóbban.
Nagy lelkesedéssel ismerkedtünk meg az Energyvet termékekkel, mert érdeklődésünkhöz a fitoterápia (gyógynövény terápia) áll a legközelebb, és mert ezek a készítmények valóban professzionális kivitelezésű termékek.
Sok különféle fertőző, bőr- és autoimmun betegség, valamint egyéb probléma esetén alkalmazzuk sikerrel az Energyvet készítményeket a hagyományos gyógyszerek mellett kiegészítő terápiaként.

Klapka Állategészségügyi Központ
2092 Budakeszi, Klapka utca 2.
Rendelő: +36 23 451 103 • +36 30 263 7762
Szemészeti ellátás: +3630 263-7762
www.allatorvos.net

Dr. Kovács Réka - Állatorvos - Tatabánya

allatorvos_dr_kovacs_rekaKicsi gyermekkorom óta szeretem a természetet, csodálom tökéletességét. Amikor megszülettek a gyerekeim, el kezdetem kutatni a vegyszermentes háztartás, színezék és tartósítószer-mentes, egészséges táplálkozás és gyógyszermentes gyógyulás lehetőségeit. Igyekszem ezt az elvet, amennyiben a kórkép engedi, a pácienseim kezelésekor is tartani. Ezért fogadtam nagy örömmel, mikor megismertem az Energyvet készítmények széles választékát, mert így esélyt látok arra, hogy természetes módon orvosoljunk betegségeket. Különösen meggyőző számomra és nagy segítség a XXI. század rohanó világában, hogy kevéske mennyiség szükséges és az legtöbbször könnyen beadható állatainknak.

„ Kozmikus erő egy ici-pici, kis helyen”

Dr. Kovács-Kozák Réka Erzsébet
Kisállatgyógyász szakállatorvos
+36/20/323-93-41

2800, Tatabánya, Dózsa György út 54.
www.vipets.hu
Tel.: +36 34/308-043
e-mail: info@vipet.hu

Dr. Kreisz Ágnes - Állatorvos - Mezőberény

dr Kreisz Ágnes v20150509_143052agyok, 1996-ban végeztem Budapesten az Állatorvos-tudományi Egyetemen.
A gyakornoki évet Budapesten a Primavet rendelőben töltöttem.
1999-től magánállatorvosként dolgozom ún. egyszemélyes praxisban Mezőberényben, asszisztensem és a férjem a gyógyszertári részben segíti a munkám.
Az alternatív gyógyászattal első gyermekem születése kapcsán ismerkedtem meg, a terhesség és szoptatás alatt csak homeopátiás készítményeket használtam, majd a kisgyermekkori betegségeknél is ha lehet kerültük a “szintetikus” készítményeket. Ez a második babánál még fokozottabban volt érvényes.
Egy saját betegségem kapcsán fedeztem fel az Energy termékeket, egy máj-epeműködési zavar Regavet kúraszerű használatával teljesen panaszmentes lettem.(laborleletek is igazolták).

Állatorvosi praxisomban akkor került előtérbe az akkor már megismert Energyvet termékcsalád, amikor volt néhány olyan esetem, ami a “klasszikus” orvoslásra nem javult.
Az egyik egy hypothyreosisos és táplálék allergiában szenvedő kutyus, ami már csak szteroid használatával volt tünetmentes. Néhány hónapja a szteroidot teljesen abbahagyta , jól érzi magát.
A legutóbbi érdekes esetem egy dalmata szuka volt, elhúzódó fialás, fájásgyengeség miatt császármetszésre volt szükség, kölykök nem maradtak életben. A lábadozási idő alatt a kutya nagyon izgatott volt, evett -ivott, de a kölykeit kereste, nem lehetett megnyugtatni. Etovet néhány napos használatával teljesen megnyugodott.

Az alternatív gyógyászat iránt nyitott gazdiknak egyre többször ajánlom a termékeket, és azt tapasztalom, hogy sokan eleve alternatív-természetes megoldást keresnek.

Jó szívvel ajánlom a termékeket, akár kombinációban is.

Dr. Kreisz Ágnes állatorvos Mezőberény
http://hungaropet.com/mezoberenyiallatorvos/

Dr. Domán Gábor - Állatorvos - Mórahalom

doman gabor portré

“Mivel a szervezetben minden mindennel összefügg, sok esetben sokkal célratörőbb nem egy ponton támadni a betegséget, hanem a szervezet egészét gyógyítva. Erre nagyon jók az EnergyVet készítmények!

Dr. Domán Gábor

MóraMancs Állatorvosi Rendelő és Állatpatika

6782 Mórahalom, Zákányszéki út 11.
06-62-28-18-18
06-70-378-0521
info@moramancs.hu

Nyitva: H-P: 9-11 és 14-18, Szo: 8-10

Dr. Latkovics Gyöngyi - Állatorvos - Székesfehérvár

Tavaly áprilisban ismerkedtem meg az Energyvel, Gáborék szuggesztív termék- és eset bemutatóin keresztül. Májusban épp egy reménytelennek tűnő esetben /többször műtött és állandóan kiújuló emlődaganatos kutya/ kezdtük el alkalmazni utolsó esélyként az egyik terméket a cytovetet. Azóta eltelt egy év, az állat jól van.

Cat-Dog Bt
Állatorvosi és fizioterápiás rendelő
Székesfehérvár
Király Sor 6.

Tel: 06-22-504-390
Fax: 06-22-504-389
Mob: 06-30-385-0411
Mob: 06-30-385-0483

Web: www.catdog.hu
Email: postmaster@cat-dog.t-online.hu

Nyitvatartás:
Hétfőtől-Péntekig: 9-12-ig és 15-19-ig

Dr. Orosz Enikő - Állatorvos - Nyíregyháza

allatorvos_orosz_eniko1988-ban szereztem meg állatorvosi és 1995-ben a Kisállat-specialista Klinikus Szakállatorvos diplomámat. Az Egyetem után 2,5 évet a Nyíregyházi Állatkórház KFT-ben dolgoztam, ahol a lovak és a kedvtelésből tartott állatok ellátása volt elsősorban a feladatom.
1991 augusztusától egyszemélyes magánállatorvosi rendelőmben dolgozom Nyíregyházán, a Westsik Vilmos 4-6 sz. alatt. Elsősorban kutya és macska, de kisrágcsálók, hüllők kétéltűek, madarak,görények ellátása is “színesíti a palettámat”.
Szinte kezdetektől fogva kerestem a lehetőséget az alternatív terápia különböző ágai között arra, hogy minél kevesebb mellékhatással a lehető legteljesebb,tartós gyógyulást tudjak elérni a hozzám forduló kis pácienseimnél. Akupunktúra az állatorvoslásban,nemzetközi homeopátiás, akupresszőr (Gyemszi),Reiki II., végzettségeim révén sok új információval ,készítmény- és energetikai ismerettel tudtam bővíteni a szolgáltatásaimat,ami a holisztikus egészség szemlélet és gyógyítás érdekében próbálom alkalmazni a hagyományos orvoslással karöltve.
A közel 27 éves szakmai pályafutásom révén sikerült sok tapasztalatot szerezni,a teljes gyógyulásokat és jelentős javulásokat sikerélményként megélni,de természetesen van, hogy csak átmeneti javulásokat tudunk elérni.Ez utóbbiak, illetve az esetleges kudarcok arra sarkallnak, hogy tovább “kutakodjak” az alternatív terápia lehetőségei között.
Az Energyvet készítményeket az országba való bekerülésük óta-közel 3 éve-napi szinten használom a betegeimnél-önállóan vagy kiegészítő terápiaként-és egyre több,mindannyiunk számára meglepő ,látványos eredményeket produkálva.
Örülök, hogy részese lehettem magyarországi bevezetésüknek és általuk a hőn szeretett,soha nem unalmas szakmámat színesebbé és eredményesebbé tudom tenni.

Dr. Orosz Enikő
magánállatorvos
Kisállat-specialista Klinikus és Homeopata szakállatorvos
Rendel: Nyíregyháza Westsik Vilmos 4-6 sz.
42/ 432 459 és 06 30 2 196 433
Előzetes telefonos egyeztetéssel.

dr. Oroszy Andrea - Állatorvos - Csobánka

allatorvos_oroszy_andreaMindig is csodáltam a természet erejét, ahogy minden körülmények között képes megújulni. Minden egyes szervezet egy tökéletes remekmű, ami tudja mi a dolga. Úgy érzem sokszor alábecsüljük képességeit, pedig ha a feltételek adottak meglepő gyógyulásokra képes. Gyógyító tevékenységem során e rendszer működésének támogatását tartom a legfontosabbanak, s ebben segít nekem az Energyvet termékcsalád. A termékek harmonizálva a szervezet működését, serkentik az öngyógyító mechanizmusok beindulását, így eredményezve sokszor meglepő és gyors gyógyulásokat.

2002 novemberében végeztem a Szent István Egyetem Állatorvos-tudományi karán. 2007-ben jelentkeztem, a Magyar Homeopata Orvosi Egyesület és Magyar Állatorvosi Kamara Alternatív Tagozata által közösen szervezett homeopátiás képzésre, melynek végén 2008 őszén az IAVH (homeopata állatorvosok nemzetközi egyesülete) által elismert nemzetközi diplomát szereztem. 2009 óta tagja vagyok a Magyar Állatorvosi Kamara Alternatív Tagozatának, s mivel szívügyemnek érzem az alternatív gyógymódok terjeszttését a tagozat vezetőségének munkájában is részt veszek.

Csobánkai Állatorvosi Rendelő
2014 Csobánka, Fő út 91.
Tel.: 06 30 738 63 21

info@csobankavet.hu
www.csobankavet.hu

EPILEPSZIA – esettanulány

Tapasztalatom szerint egyre gyakoribbá vált az epilepsziás megbetegedés a kutyák körében. Ez az ijesztő, gyakran súlyos tünetekkel járó betegség nagyon megrémíti mind a tulajdonost mind az állatot. Az epilepsziának sokféle formája előfordul, járhat súlyos görcsökkel és tudatvesztéssel, de ép tudat mellett is jelentkezhet a teljes testet érintő elhúzódó görcsrohamként, vagy éppen csak pár percre kórossá válik az állat viselkedése. Ilyen lehet például – a teljesség igénye nélkül ­ amikor a kutya kényszeresen a farkát kergeti végül súlyos sebzést okozva azon (nem azonos a kölyök és fiatal állatok játékos farokkergetésével), vagy amikor kedvencünk időről időre láthatatlan legyet próbál elkapni. Sokféle formában jelentkezhet, jellemzően vissza­vissza tér, a rohamok egyre gyakoribbá válnak és egyre súlyosabb formát öltenek. Az is előfordulhat, hogy egy betegnél, hol enyhébb viselkedészavarban, hol súlyosabb tipikus rohamban jelentkezik a betegség. Az epilepsziát az agyban történő ingerület vezetési zavar okozza, melyet kiválthat izgalom, ijedtség, frontok, stb.. Sok esetben csak hosszas megfigyelés után sejti meg a tulajdonos mi is lehet a kiváltó ok, de ezeket az okokat gyakran nem lehet kiküszöbölni az állat életéből.

Az első ijesztő roham során a tulajdonos azonnal állatorvos hív, de mire a segítség megérkezik a kutyus már jól van. Ilyenkor az orvos sem tud már mást tenni, mint nyugtató hatású végbélbe beadható oldatot ír fel, amit roham esetén kell beadni. Ennek célja, hogy minél hamarabb megszűnjön a később kialakuló epilepsziás roham, ugyanis minél elhúzódóbb egy roham annál súlyosabban károsítja az idegrendszert. Ez a kezelés viszont nem gátolja meg az újabb rohamok kialakulását. A gyógyszerezésen túl vérvizsgálattal ellenőrizzük, nincsen esetleg egyéb szervi oka a görcsrohamnak. Mikor már havi gyakorisággal jelentkeznek a tünetek, a betegeket folyamatos gyógyszerszedésre állítják, melyet élete végéig kell szednie. Ennek célja az újabb rohamok kialakulásának gátlása. Ez azonban nem mindig sikerül, bár az esetek zömében jóval ritkábban jelentkeznek a gyógyszerszedés mellett. Innentől kezdve viszont számolni kell a gyógyszerek okozta mellékhatásokkal. Ezek ugyan enyhébbnek tűnnek, mint amit az epilepsziás roham okoz, de mégis terhelve a szervezetet, idővel egyéb betegségek megjelenését segíthetik elő.

Ennek a problémának a kiküszöbölésére kiválóan alkalmasak az Energyvet készítmények. Ezek a gyógyhatású szerek helyre billentik a szervezet működését, méregtelenítenek, tápanyagot pótolnak ami mind elengedhetetlen egy epilepsziás beteg gyógykezelésénél. Mindezt jól példázza Bravúr esete. Bravúr egy 2,5 éves fiatal border­collie kan kutyus aki 8 hónapja küzdött epilepsziás betegséggel. A rohamok váratlanul jelentkeztek, klasszikus nagy rohamként, vagyis a kutya elfeküdt, futó mozgásokat végzett nyálzott liheget, riadtan nézett. Ezek a tünetek 2 havonta ismétlődtek, s egyre lassabban múltak. 2014 október 16­án találkoztam Bravúrral először, előző nap volt az utolsó rohama. Egy szépen fejlett csillogó szőrű, mosolygós tekintetű kutya volt, ránézésre semmi jele betegségnek. A tulajdonos kikérdezése és a betegvizsgálat után 3 szert adtam Bravúrnak (Korovet, Fytovet, Etovet), s 1 hónap múlva kellett jelentkezniük. A kontrollon a tulajdonos beszámolt róla, hogy Bravúr nagyon jól van eleven játszik, roham nem volt. A teljes méregtelenítő kezelést ennek ellenére megismételtettem velük. 3 hét múlva hívott a tulajdonos, hogy Bravúrnak nagyon hullik a szőre. Mikor megvizsgáltam nem a szokványos vedléssel találkoztam, hanem csomókban maradt a kutya szőre a kezemben, ezért haolajat (Omegavet) adtam neki és türelemre intettem a tulajdonosokat. 4 hét múlva még mindig változatlanul hullott Bravúr szőre, ekkor már egyértelmű volt, hogy nem tápanyaghiányról van szó, hanem a szerek hatására egy erőteljes méregtelenítés indult meg a kutya szervezetében. Ezt a folyamatot kellett felgyorsítani, ezért hosszas Cytovet kezelést írtam elő. Ennek hatására a szőrhullás fokozatosan megszűnt. Az Energyvet szereket 2015 január végén teljesen elhagytuk és Bravúr éli további boldog életét. A kezelés megkezdése óta 2015 május 9­ig (azaz fél éve) nem volt újabb epilepsziás rohama.

Dr. Sipos Katalin - Állatorvos - Nyíregyháza

Dr. Sipos Katalin az Állatgyógyház megalapítója: 2003-ban végeztem az Állatorvos-tudományi Egyetemen. Már egyetemi éveim alatt bejártam segíteni a nyíregyházi állatkórházba. Végzésem után közel 5 évig voltam a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Állatkórház alkalmazott állatorvosa, ahol az éjjel-nappali szolgálatban, a sok esetben és a sok állatfaj között mind szakmailag, mind munkabírásilag megedződik az ember. Közben megismerkedtem számos alternatív gyógymóddal (gyógynövények, homeopátia, Bach-virágterápia stb.) és már az állatkórházban bevezettem ezen különleges szerek használatát. 2008-ban homeopátiából nemzetközi állatorvosi vizsgát tettem. Az Energyvet termékeit évek óta alkalmazzuk rendelőinkben betegeink és gazdijaik megelégedésére. Szeretjük a klasszikus akadémiai orvoslás mellett hasznos kiegészítő gyógymódokkal segíteni kezeléseinket betegeink érdekében.

ÁllatGYÓGYház Kft.

Dr. Sipos Katalin, Dr. Kuczmog Zita, Dr. Nedoba Judit

Elite Állatorvosi Rendelő

4400 Nyíregyháza, Kígyó u.12

4531 Nyírpazony, Széchenyi utca 11.
30/639-0222

allatgyogyhaz@gmail.com
www.allatgyogyhaz.hu

Dr. Schmieder László - Állatorvos - Dunaföldvár

allatorvos_schmeider_laszloDr.Schmieder László állatorvos vagyok.
30 éves orvosi pályafutásom során gyakran tapasztaltam,hogy a”nyugati ,vegyszereken alapuló beteg ellátás bár sokszor nélkülözhetetlen, de nem old meg minden problémát, és sajnos a mellékhatásaik hosszútávon sok szervi problémát előidézhetnek.

Ezért kezdtem keresni a “megoldásokat” az úgy nevezet alternatív medicínában.
Az itt fellelhető készítmények kiegészítik, helyettesítik vagy gyakran egyedüli megoldást kínálnak a betegségek kezelésében.

Így jutottam el a lágylézer készülék ,a gyógygombák,a Lavyl készítményeken keresztül az Energivet termék családhoz.Ezen termékek nem csak gyógynövény összetételüknél fogfa hatásosak,hanem olyan biológiai információkat hordoznak, amelyek a szervezet öngyógyító energiáit szabadítják fel.
Egy példa a gerincporcsérv kezdeti tüneteinek összehasonlító kezelésére:
Szteroid terápia,izomlazító b1 vitamin.˝-gyulladáscsökkentés,izom görcs oldás idegregenerálás- Energivettel: Renovet -gyulladásos ödéma csökkentése, Skelevet-porc és csontregeneráció, Kingvet-gerinc izmok erősítése-,Biomultivet-idegregenerálás-. A steroidok mellékhatásától mentes,nem tüneti,hanem oki terápia.

Én az Energivetet választom!

Dr.Schmieder László
Dunaföldvár József t.9
06 30 902 8428

Dr. Teleki Ferenc - Állatorvos - Páty

1991-ben végeztem a budapesti Állatorvos-tudományi egyetemen.1996-tól egyszemélyes magánpraxisban dolgozom. 5 éve foglalkozom homeopátiával is. 24 év szakmai tapasztalata felismertette velem azokat a határterületeket, amiben az európai orvoslás bizonytalan válaszokat tud csak adni. 48 év magántapasztalata pedig megmutatta az európai gondolkodás előnyeit és korlátait. Mindig kerestem azokat a rendszerszerű válaszokat, amelyek segítenek áthidalni ezeket az árkokat. Az Energyvet termékeket azért szeretem, mert ott tudnak segíteni, ahol más kezelés elakad. Rendszere logikus és átgondolt. Életszerű.

Dr. Teleki Ferenc
06-30-9496-125

2071 Páty Rákóczi u 11.
2092 Budakeszi Fő u. 62.

Vezér Állategészségügyi Centrum - Debrecen

allatorvos_vezer_debrecen“Munkánk során rengeteg olyan vírusos, bakteriális vagy allergiás megbetegedéssel találkozunk amikor a gyógyszerek adása nem indokolt vagy önmagában nem hozzák meg a várt és megfelelő eredményt. Ezekben az esetekben fő vagy kiegészítő terápiaként valamint az immunrendszer karbantartására és így a betegségek megelőzésére tökéletes eredményeket produkál az EnergyVet termékcsalád. Minden állatorvost és állattulajdonost biztatunk az EnergyVet termékek rendszeres használatára hisz felelősségünk állataink maximális épségének megőrzése.”

A debreceni Vezér Állategészségügyi Centrum orvosai

Elérhetőségeink
Telefonszámok:
Rendelő: 52/485-203
Patika: 52/541-714
Ügyelet: 30/384-0645

Józsai rendelőnk: 52/793-963 v. 30/846-4820

www.allatdoki.hu
allatdoki@gmail.com
vezerlabor@gmail.com

Bemutatkozás

A Vezér Állategészségügyi Centrum 1999 áprilisában nyitotta meg kapuit paciensei és azok tulajdonosai előtt- kutyák, cicák, kisrágcsálók, díszmadarak, hüllők- orvoslására szakosodva. Az általános betegellátás mellett speciális belgyógyászati, sebészeti, szülészeti vizsgálatokat, kezeléseket végzünk. Nyitvatartási időnkön túl hétköznap 22:00-ig és hétvégén, ünnepnapokon 14:00-ig állunk rendelkezésére az azonnali sürgősségi betegellátást igénylő pacienseink számára. A sürgősségi betegellátáshoz nélkülözhetetlen laboratóriumi vizsgálatok helyszínen történő azonnali elvégzésére is lehetőségünk van. Különböző kiegészítő vizsgálati eszközök segítik munkánkat: hasi és szív ultrahangvizsgáló készülék, röntgen gép, EKG, endoscóp, melyek segítségével megpróbáljuk minél gyorsabban diagnosztizálni a hozzánk behozott állatok betegségeinek okát.

Azon betegeinken számára, melyek helyszíni sürgősségi ellátásra szorulnak, vagy gazdijai nem tudják szállításukat megoldani az ország egyik legjobban felszerelt állatmentőjével állunk rendelkezésére. A folyamatos intenzív betegellátást igénylő állatok részére bentlakó kórházi kezelést biztosítunk.Alapító állatorvosaink: Csürke Csaba és Dancsházi Tibor, több mint 20 éves szakmai gyakorlattal, valamint kisállat klinikus szakállatorvosi diplomával rendelkeznek , tagjai a Magyar Kisállat Ortopédiai Egyesületnek. Rendelőintézetünk az Állatorvostudomány Egyetem oktató kórházaként funkcionál a kisállat klinikus szakállatorvosok gyakorlati képzése során, és részt vesz az állatorvostan hallgatók gyakorlati képzésében is.

A klinikai szolgáltató munka eredményességéhez hozzájárul szakembereink odaadó munkája, az állatok iránti tisztelete, szeretete.2001-ben megnyitottuk állatpatikánkat, kisállat-felszerelési és ápolási cikkeket, valamint tenyésztői és különleges táplálkozási igényeket kielégítő állateledeleket forgalmazó szaküzletünket, melyet 2008-ban webáruházzal bővítettünk.A betegellátás magasabb színvonala érdekében 2010. második felétől recepció is segíti a folyamatos betegellátás hatékonyabb megszervezését csapatunkban.Egy jól képzett, fiatal állatorvoscsapat és kisegítő személyzet várja a szolgáltatásainkra igényt tartó kedves állattartó vendégeink társállatait.
Több állatorvosunk és asszisztensünk dolgozik azért, hogy az Ön kedvence mielőbb felépüljön, és mindig szívesen térjenek be hozzánk.
Munkatársaink:
Dr. Dancsházi Tibor
Dr. Csürke Csaba
Dr. Bodó Zsuzsanna
Dr. Győrfi László
Dr. Domokos Valéria
Dr. Györffy Zsuzsanna
Őri Imre
Figeczki Ágnes
Kerekes Ilona Vanessza
Kovács Csaba
Szűcs Tímea
Csordás Csaba
Fazekas Sándorné

Dr. Zomborszky Zoltán Ph.D. - Kaposvár

allatorvos_klapka_zomborszky_zoltan„Minden újra nyitott vagyok, hogy betegeimet minél hatékonyabban ellássam, ezért próbáltam ki az Energyvet készítményeket. Nemrég kezdtem el használni a szereket, és azt tapasztaltam, hogy olyan eredményeket érek el vele, amit eddig más készítményekkel nem sikerült elérnem pl. légcső kollapszus kezelésében. Egyértelműen jó visszajelzéseket kapok az állattartóktól a szerek használatával kapcsolatosan. Már rövid idő alatt beépítettem a praxisomba és ajánlom más új dolgokra fogékony kollégámnak is.”

Dr. Zomborszky Zoltán Ph.D.
A Kaposvári Egyetem Állattudományi Karán, egyetemi docensi beosztásban dolgozom.
2009-ben a Szent István Egyetem Állatorvos-tudományi Kar szenátusa részemre a címzetes egyetemi tanár címet adományozta.
Összes publikációim száma: 101. Öt magyar és 1 idegen nyelvű könyv szerkesztője, 1 tankönyv és 2 jegyzetrészlet írója, 19 idegen- és 18 magyar nyelvű tudományos közlemény szerzője. Közéleti munkámban 2007 óta a Magyar Állatorvosi Kamara Somogy Megyei, 2012-től Pannon Területi Szervezet elnökeként – kamaránk törvényes működtetése mellett – feladatomnak tartom az állattenyésztés szereplőinek, az állatorvosnak, az állattenyésztőnek szakmai együttműködésének az erősítését.
A jelenlegi “9-Élet Állatorvosi Rendelőt és Pet Shop-ot” 2008-ban nyitottuk meg, ahová szeretettel várjuk kedvenceikkel.

7400 Kaposvár
Nemzetőr sor 5.
Telefon: 06 / 20 9 137 420
GEO: 46.363039, 17.789413
web: www.kaposvar-allatorvos.hu
Email: info@kaposvar-allatorvos.hu

Dr. Pappné Horváth Hajnalka pHd hallgató - Budapest

FB_IMG_1435904615413-1*Hajni 5 éves…*
– Mami!-szóltam Édesanyámhoz.
– Igen?-kérdezte.
– Ott van egy szomorú kóbor cica a ház előtt, megfoghatom?
– Próbáld meg!- mondta kicsit kétségbeesett arccal.
– Sikerült Mami, akkor én most meggyógyítom..
Valahogy így kezdődött anno 34 évvel ezelőtt.

Tanulmányaimat a gimnázium után az ELTE Természettudományi Karán
Mikrobiológus szakirányon folytattam és Summa cum laude eredménnyel
végeztem el. Eközben megismertem Párom dr Papp Antal (ortopéd sebész és kisállat szakállatorvos) személyében
és összeházasodtunk. Három gyermekünk született, de további egyetemi évek következtek.
A Szent István Egyetem Gödöllői karán agrármérnök, állattenyésztő szakirányon
diplomáztam, majd ezzel egyidőben elkezdtem a doktorimat.
Ennek témája a kutyák és a macskák nyershúsos etetése.

Rendelőnkben a Talpas állatorvosi rendelőben ketten dolguzunk. Én a hagyományos
kínai orvoslást részesítem előnyben , férjem
a csontsebészet rejtelmeiben és az exotikus kisállatok gyógyításában jeleskedik.

Napi szinten mentek kóbor, rossz körülmények között élő kisállatokat, melyeket
gyógyulásuk és szocializálásuk után gondos gazdinak adok.
Pontos számokban az elmúlt 25 évben 1380 kisállaton segítettem.
Nagyrészt kutya, macska, de madárfióka, nyuszi, tengerimalac is büszkélkedhet boldog családdal.

Az EnergyVet megjelenése óta elsőként kezdtük el használni a készítményeket.
Nekünk kiemelkedő fontosságú, minél közelebb álljon a természethez egy készítmény. Az EnergyVet által sokkal közelebb kerültünk a gyógyítás azon formájához, ahol mindenre tudunk segítséget ráadásul mellékhatások nélkül. Az exotikus kisállatok kezelése során is fantasztikusan működik és könnyen adagolható.

“Gyógyítás a természet erejével.”

Dr Pappné Horváth Hajnalka pHd hallgató

​www.talpas.hu
1116 Budapest, Mesterházi u. 4.
Telefon / Phone: 0036 1 / 203-2154 , 06 30 203 2158
E-mail: info@talpas.hu