A háztól házig szállítási mód díja bankkártyás fizetés esetén bruttó 1900 Ft.

Az utánvét díja további bruttó 300 Ft.

Bruttó 40000 Ft rendelési érték felett a házhoz szállítás díjtalan. Jelen általános szerződési feltételek elfogadásával Ön tudomásul veszi és feltétlen hozzájárulását adja, hogy mennyiben az utánvéttel megrendelt csomagot megrendelő, vevő bármely okból nem veszi át úgy az áru ki és visszaszállításának a költségei – összesen Bruttó 2200 Ft – a megrendelőt terhelik, melyet a megadott bankszámlára való utalással köteles teljesíteni.

A GLS CsomagPontba történő szállítás díja Bruttó 1400 Ft . Ezt a szállítási módot választva kizárólag bankkártyával történő előre fizetésre van lehetőség.

 

Csomagfeladás ideje:

A megrendelés beérkezése után 3-4 munkanapon belül.

 

Teendők megrendelés lemondása, vagy a kiszállított csomag átvételének megtagadása esetén

A megrendelés következmény nélküli lemondására a csomag feladásáig, ez általában 1 óra a megrendelés beküldése után. Amennyiben ennél később kívánja lemondani, mivel ilyenkor a csomag már útban van, így azt már a szállító cég ki fogja szállítani. Ez esetben emailben mondja le a megrendelését a dr.molnar.energyvet@gmail.com címen és ne vegye át a kiszállított csomagot és akkor visszaszállítják a feladónak.
Azonban az ilyenkor korrekt eljárás szerint, a szállítási díjat vevőnek kell megtéríteni, mivel azt a szállító cég már kiszámlázza eladónak.
Tehát átvétel utáni visszamondás esetben a 1900 HUF szállítási költség +300 utánvét díja mindösszesen 2200.- HUF-t – az elektronikusan küldött számlán lévő számlaszámra – köteles vevő visszautalni eladó részére. Ilyen esetben a számla sztornózásra kerül.
Amennyiben bankkártyás fizetéssel előre kifizette a – később lemondott – megrendelés összegét, akkor azt 7 munkanapon belül eladó a szállítási költség levonásba helyezése mellett visszautalja megrendelő, általa előzetesen közölt bankszámlájára. A kiadott számla ez esetben is sztornózásra kerül.

Fizetési módok:

  1. Utánvét

A megrendelt termék(ek) árát és a szállítási illetve utánvét díját a csomag átvételekor, a futárnak kell átadnia. Az utánvét díja bruttó 300 Ft. Utánvét esetén a futárnál bankkártyával is lehet fizetni.

2. Bankkártyás fizetés a megrendeléskor

Házhoz szállítás esetén választható, csomagpontba történő szállítás esetén kötelezően választott.

Unicredit

Az UniCredit Bank Hungary Zrt. partnerei széles körben elterjedt és elfogadott, minden elemében biztonságos virtuális kártyaelfogadási rendszert alkalmaznak. A tranzakció valamennyi résztvevője csak a számára releváns információkhoz jut.