Szállítási módok és költségeik

40 000 Ft bruttó rendelési érték felett FOXPOST vagy GLS csomag automatába vagy GLS házhozszállítás díjtalan.
A FoxPost és GLS csomag automatába történő szállítás díja Bruttó 990 Ft.
A GLS Csomagpont átvevőhelyre történő szállítás díja Bruttó 1690 Ft.
A házhoz szállítás díja GLS futárszolgálattal, bankkártyás előre fizetés esetén bruttó 2390 Ft.
Az utánvét díja GLS házhozszállítás és FOXPOST vagy GLS csomagautomatánál vagy GLS csomagpontban történő bankkártyás fizetés esetén bruttó 490 Ft.

 

Csomagfeladás ideje:

A csomagok feladási ideje, a megrendelés napjától 1-3 munkanapon belül. A FOXPOST és GLS szállítások a feladás utáni munkanapon kerülnek kiszállításra.

 

Teendők megrendelés lemondása, vagy a kiszállított csomag átvételének megtagadása esetén

A megrendelés következmény nélküli lemondására a csomag feladásáig, ez általában 1 óra a megrendelés beküldése után. Amennyiben ennél később kívánja lemondani, mivel ilyenkor a csomag már útban van, így azt már a szállító cég ki fogja  szállítani. Ez esetben emailben mondja le a megrendelését a dr.molnar.energyvet@gmail.com címen és ne vegye át a kiszállított csomagot és akkor visszaszállítják a feladónak.
Azonban az ilyenkor korrekt eljárás szerint, a szállítási díjat vevőnek kell megtéríteni, mivel azt a szállító cég már kiszámlázza eladónak.
Tehát átvétel utáni visszamondás esetben a  2390 Ft szállítási költség +490 Ft utánvét díja mindösszesen 2880.- Ft – az elektronikusan küldött számlán lévő számlaszámra – köteles vevő visszautalni eladó részére. Ilyen esetben a számla sztornózásra kerül.
Ugyanez érvényes a csomag automata és csomagpontba való rendelés visszamondása esetén is, az azokra vonatkozó árak szerint.
Amennyiben bankkártyás fizetéssel előre kifizette a – később lemondott – megrendelés összegét, akkor azt 7 munkanapon belül eladó a szállítási költség levonásba helyezése mellett visszautalja megrendelő, általa előzetesen közölt bankszámlájára. A kiadott számla ez esetben is sztornózásra kerül.

 

Fizetési módok:

  1. Utánvét

A megrendelt termék(ek) árát és a szállítási illetve utánvét díját a csomag átvételekor, a futárnak kell átadnia. Az utánvét díja bruttó 400 Ft. Utánvét esetén a futárnál bankkártyával is lehet fizetni.

2. Bankkártyás fizetés a megrendeléskor

Házhoz szállítás esetén választható, csomagpontba történő szállítás esetén kötelezően választott.

Unicredit

Az UniCredit Bank Hungary Zrt. partnerei széles körben elterjedt és elfogadott, minden elemében biztonságos virtuális kártyaelfogadási rendszert alkalmaznak. A tranzakció valamennyi résztvevője csak a számára releváns információkhoz jut.