Szállítási módok és költségeik

A GLS Csomagpont átvevőhelyre történő szállítás díja Bruttó 1690 Ft.
A házhoz szállítás díja GLS futárszolgálattal, bankkártyás előre fizetés esetén bruttó 1890 Ft.
A házhoz szállítás díja Magyar Posta futárszolgálattal, bankkártyás előre fizetés esetén bruttó 1990 Ft. Postai szállítás esetén egy extra 1000Ft kezelési költséget számolunk fel.
Az utánvét díja GLS házhozszállítás és GLS csomagautomatánál vagy GLS csomagpontban történő bankkártyás fizetés esetén bruttó 800 Ft.

Csomagfeladás ideje:

GLS szállítás vagy csomagpont esetén a megrendelés beérkezése után 1-3 napon belül.
Magyar Posta szállítás esetén hetente egyszer.

A GLS szállítások a feladás utáni munkanapon kerülnek kiszállításra.

40 000 Ft feletti értékű rendelés esetén, egy 3000Ft -os kupont küldünk ajándékba, melyet a vásárlástól számított 1 hónapon belül lehet felhasználni.

 

Teendők megrendelés lemondása, vagy a kiszállított csomag átvételének megtagadása esetén

A megrendelés következmény nélküli lemondására a csomag feladásáig, ez általában 1 óra a megrendelés beküldése után. Amennyiben ennél később kívánja lemondani, mivel ilyenkor a csomag már útban van, így azt már a szállító cég ki fogja  szállítani. Ez esetben emailben mondja le a megrendelését a dr.molnar.energyvet@gmail.com címen és ne vegye át a kiszállított csomagot és akkor visszaszállítják a feladónak.
Azonban az ilyenkor korrekt eljárás szerint, a szállítási díjat vevőnek kell megtéríteni, mivel azt a szállító cég már kiszámlázza eladónak.
Tehát átvétel utáni visszamondás esetben a  +800 Ft utánvét díja az elektronikusan küldött számlán lévő számlaszámra – köteles vevő visszautalni eladó részére. Ilyen esetben a számla sztornózásra kerül.
Ugyanez érvényes a csomag automata és csomagpontba való rendelés visszamondása esetén is, az azokra vonatkozó árak szerint.
Amennyiben bankkártyás fizetéssel előre kifizette a – később lemondott – megrendelés összegét, akkor azt 7 munkanapon belül eladó a szállítási költség levonásba helyezése mellett visszautalja megrendelő, általa előzetesen közölt bankszámlájára. A kiadott számla ez esetben is sztornózásra kerül.

 

Fizetési módok

Utánvétel

A megrendelt termék(ek) árát és a szállítási illetve utánvét díját a csomag átvételekor, a futárnak kell átadnia. Az utánvét díja bruttó 800 Ft.

Bankkártyás fizetés

Unicredit

Az UniCredit Bank Hungary Zrt. partnerei széles körben elterjedt és elfogadott, minden elemében biztonságos virtuális kártyaelfogadási rendszert alkalmaznak. A tranzakció valamennyi résztvevője csak a számára releváns információkhoz jut.