Akció!

Sejt regeneráló csomag II.

51030 Ft

(12 vásárlói értékelés)

–          Cell protection

–          Emészőenzimek & Probiotikum

–          Cytovet

–          Imunovet

–          Chitosane

–          Strong Immune

–          Iron Complex

 

Leírás

Macska, Kutya Tumoros betegségek kiegészítő kezelésére II. csomag

Tumoros betegségek terápiáját gyakran próbálják a gazdik kiegészíteni a beteg állat szervműködéseinek a támogatását előmozdító kiegészítőkkel. Nekik készült ez a kombinációs csomag. Elsősorban a daganatos elváltozás megjelenését megelőzően gyakori és erőteljes gyulladást mutató kis betegek  méregtelenítését immunrendszeri stabilitásának fokozását érhetik el. A beteg állat a májfunkciók hatékonyabbá tétele révén levezetheti a szervezetben felgyülemlett káros anyagcseretermékeket, amelyek a tartós gyulladásos állapothoz vezethettek. Így a lázas és gyulladásos állapotok alap oka megszűnhet. Segítheti az immunsejtek aktivitását megfelelő szintre emelni, ami a daganatok elleni védelem alapköve. Ezáltal a daganatos betegséggel nagyobb eséllyel tudhatják felvenni a küzdelmet. Természetes vitaminjaival és antioxidánsaikkal támogathatják az állat szervezetét a daganatsejtek térhódításával szemben.

 

Táplálásnál, tartósítószer és szintetikus anyag mentes, gyorsan lebomló szénhidrátokban szegény nem feldogozott élelmet fogyasszon a kutya, macska.

 

A csomagban előírt készítmények adagolása együtt, egy időben, egyszerre mindegyiket beadva történjen, kivéve amelyiket – külön figyelmeztetésben – eltolva, vagy más napszakban szükséges adni!

>> Daganatok kiegészítő kezelési lehetőségei

A Supreme Immunity hivatalos oldala

Kutya Daganatos betegségek

Sejt regeneráló csomag II. termékről 12 értékelés

Még nincsenek értékelések.

„Sejt regeneráló csomag II.” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…