Akció!

Sejt regeneráló II. (7)

csomag

51030 Ft

(13 vásárlói értékelés)

–          Cell protection

–          Emészőenzimek & Probiotikum

–          Cytovet

–          Imunovet

–          Chitosane

–          Strong Immune

–          Iron Complex

 

Leírás

Macska, Kutya Tumoros betegségek kiegészítő kezelésére II. csomag

Tumoros betegségek terápiáját gyakran próbálják a gazdik kiegészíteni a beteg állat szervműködéseinek a támogatását előmozdító kiegészítőkkel. Nekik készült ez a kombinációs csomag. Elsősorban a daganatos elváltozás megjelenését megelőzően gyakori és erőteljes gyulladást mutató kis betegek  méregtelenítését immunrendszeri stabilitásának fokozását érhetik el. A beteg állat a májfunkciók hatékonyabbá tétele révén levezetheti a szervezetben felgyülemlett káros anyagcseretermékeket, amelyek a tartós gyulladásos állapothoz vezethettek. Így a lázas és gyulladásos állapotok alap oka megszűnhet. Segítheti az immunsejtek aktivitását megfelelő szintre emelni, ami a daganatok elleni védelem alapköve. Ezáltal a daganatos betegséggel nagyobb eséllyel tudhatják felvenni a küzdelmet. Természetes vitaminjaival és antioxidánsaikkal támogathatják az állat szervezetét a daganatsejtek térhódításával szemben.

 

Táplálásnál, tartósítószer és szintetikus anyag mentes, gyorsan lebomló szénhidrátokban szegény nem feldogozott élelmet fogyasszon a kutya, macska.

 

A csomagban előírt készítmények adagolása együtt, egy időben, egyszerre mindegyiket beadva történjen, kivéve amelyiket – külön figyelmeztetésben – eltolva, vagy más napszakban szükséges adni!

>> Daganatok kiegészítő kezelési lehetőségei

A Supreme Immunity hivatalos oldala

Kutya Daganatos betegségek

További információk

Kapszula méret

Mini, Normál

Sejt regeneráló II. (7) termékről 13 értékelés

 1. Gabriella

  Tisztelt dr. Úr!
  Érdeklődni szeretnék melyik termék okozhat hányingert fokozott nyáladzást a cicámnál? Chitosane, cytovet vagy Cell protection?
  Vízben feloldva adom, ezek most az újdonságok amit kap.
  Köszönöm.
  Üdvözlettel: Gabriella

  • Dr. Molnár Gábor

   Kedves Gabriella! Mindhárom lehet. A honlapon fel van tüntetve a beadási lehetőségeknél: ” FIGYELEM! Sok cica a keserű vagy fanyar ízű ételt nem fogyasztja el, vagy még is beadva így nekik erős nyálzással és prüszköléssel reagálnak rá. Nekik az alábbi videón is bemutatott kis kapszulás beadási módszert kell választani.” Üdv dr.Molnar

 2. Anett Körmendi

  A cicánk daganatos,eddig 1 kúrát kapott meg,még 2 vissza van. Kétszer műtötték,kiújult a daganat,minden reményünk a csomagban van! Hisszük,hogy az életminőségén javít,de egyelőre nem tudok sajnos véleményt mondani magáról a termékről.
  Minőségi csomagolás,könnyen adagolható!

 3. Kiraly

  Remélem, hogy sokat fog segiteni neki, még csak most kezdjük el adagolni neki.

 4. Krisztina Tárnok

  Kicsit meglepodtem, hogy pont az Annovet maradt ki a csomagbol

 5. Névtelen

  Jó termék.

 6. Névtelen

  Csontrákos kutyánk jól van tőle.

 7. Anonim

  Jó termék.

 8. Anonim

  Észrevettem a 7 éves szukám két emlője között ezt a dudort,január közepén. Tüzelés után 8 héttel vettem észre.Tapintásra is meglepődtem,hogy milyen nagy, fürj tojás nagyságú volt. Megrendeltem a csomagot, 2 x 28 napos kúrán vagyunk túl, döbbenetes,hogy felszívódott,eltűnt a dudorja. Hihetetlen ez a változás!!!!

  #1 kép innen:Anonim
  #2 kép innen:Anonim
  #3 kép innen:Anonim
  #4 kép innen:Anonim
  #5 kép innen:Anonim
 9. vadallat37

  Üdv
  Vitaminokat, vitamin komplexet ezek, avagy ezek egyike tartalmaz e?

  • Dr. Molnár Gábor

   Kedves Vadallat! Minden gyógynövény tartalmaz vitaminokat. Speciális vitamin keveréket a csomag nem tartalmaz, de van vitamin tartalmulók a készítményeknek. Üdv Dr.Molnar

 10. Anonim

  Reméljük lesz eredménye sajnos rosszindulatú melenomaja van a cicáknak nagyon bízunk benne hogy ez segíteni fog eddig csak jó véleményünk van róla.

 11. Földiné Szegner Mária

  Nagyon jó a csomag, sikerült megállítani a daganat növekedését ennek köszönhető, hogy nem kellett a kutyus lábát amputálni. Nagyon elégedett vagyok.

 12. Nagy Aniko

  Kedves doktor úr !mikor megtaláltuk önt az ön termékét vagyon forgalmazott terméket akkor sajnos nekünk elég rövid időt mondtak ami miatt kétségbe voltunk esve .az ön termékei által már azt a megadott időt amit adtak nekünk azt hála az égnek már túl teljesítettük a kutya eszik, iszik ,jókedvű ,sétál csak sajnos mivel csontrákja van a lábat azt nehezen használja jó egy hónap telt el csodát az ember hirtelen ne várjon de úgy érzem hogy azt ami eddig kezdett kialakulni lehet hogy meg állítottuk. Köszönöm a segítségét még jelentkezünk Nagy Anikó

  #1 videó a következőtől: Nagy Aniko
 13. Nagy M.

  Van olyan termék a csomagban ami nem szerepel a katalógusban de a terméken sincs sehol magyar nyelvű leírás.

Mondd el a véleményed

Érdekelhetnek még…