Akció!

Sejt regeneráló III. (8)

csomag

57420 Ft

(1 vásárlói értékelés)

Cell protection, Emészőenzimek & Probiotikum, Cytovet, Chitosan, Bone strength, Strong Immune, Iron Complex, Bone growth balance

Leírás

Csont rendszeri kutya és macska tumorok kiegészítő kezelésére szolgáló csomag

Elsősorban a napjainkban igen gyakorivá váló csont eredetű tumorok ( osteosarcoma) kiegészítő kezelésében  használható. Ezzel a kombinációval egy csomagban juthat hozzá azokhoz a szerekhez, amelyet a  daganatos betegségek kiegészítő kezelésében használunk.

Tumoros betegségek terápiáját gyakran próbálják a gazdik kiegészíteni a beteg állat szervműködéseinek a támogatását előmozdító kiegészítőkkel. Nekik készült ez a kombinációs csomag. Elsősorban a legyengült, gyenge életerőt mutató kis betegek erősítését, méregtelenítő funkcióinak, immunvédekezésének aktivitását segíthetik fokozni. Ezáltal a daganatos betegséggel nagyobb eséllyel és erősebb állapotban tudhatják felvenni a küzdelmet. Természetes vitaminjaival és gyógynövény kivonataival támogathatják az állat szervezetének a daganatos folyamatok elleni védekezési lehetőségeit.

Természetes alapú hatóanyagokkal segíti az immunrendszer működését, továbbá közvetlen daganat gátló hatása van. Fenntartja és támogatja a méregtelenítő szervek működését és közvetlen tápanyagforrást szolgál a szervezet sejtjei számára a tumoros állapotokban.

A csonttumorok főbb okai toxikus anyagok hatásában keresendők. A fluor, a kadmium és az ólom mérgező hatása lehet a háttérben a nagytestű fajták nagy fokú csontképzési intenzitása miatt és csont építés támogató anyagok hiánya miatt a táplálékban. Az osteoblastos sarcoma csontépítő sejtek sokasága. Ezzel a szervezet a csonthiányt szeretné pótolni, ami a daganat korábbi fázisában volt jellemző ( ezek voltak az osteoclastok, csontbontó sejtek ) és ezt látjuk a diagnóziskor a Röntgen képen. Most már pótolni kellene a hiányzó csontállományt, de ezt nem tudják hatékonyan tenni a csontépítő osteoblastok, csak szaporodnak és mivel nincs megfelelő csontépítés így egyre csak szaporodnak.

Az okok:
– csont építés támogató alapanyagok hiánya, melyek a modern kori táplálékokban nincsenek megfelelő mennyiségben jelen
– a fluor, cadmium mérgezés mivel ezek épülnek be a csontba a kalcium helyett . de ezek nem adnak megfelelő csontállományt és ellágyul a csont.

Az alkalmazás irányai:

– pótolni a csont építéshez szükséges anygokat: Bone, Cartilage, Skelevet, Krill Omega D3K2
– méregteleníteni a nehéz fémeket: Chitosan, Cytovet stb.
– a tumor sejtek növekedését gátolni: Strong Immun , Iron
– az immunrendszer sejtes részét erősíteni: vitaminok , gyógygombák, nyomelemek stb.
Ezeknek a hatóanyagoknak a döntő részét tartalmazza a csomag.
Táplálásnál, tartósítószer és szintetikus anyag mentes, gyorsan lebomló szénhidrátokban szegény nem feldogozott élelmet fogyasszon a kuya.

Daganatok kiegészítő kezelési lehetőségei >>>

A kezelést minimum 3 hónapig javasolt folytatni az adagolási leírásban megadottak szerint. A kezelés dózisait a honlapon és a csomagban küldött adagolási tájékoztatón is megtalálja.

A csomagban előírt készítmények adagolása együtt, egy időben, egyszerre mindegyiket beadva történjen, kivéve amelyiket külön figyelmeztetésben eltolva, vagy más napszakban szükséges adni!

Adagolási tájékoztató >>>

Dr. Molnár Gábor Miklós állatorvos

További információk

Kapszula méret

Mini, Normál

Sejt regeneráló III. (8) termékről 1 értékelés

 1. gyongyipapp83

  Csodaszerek nincsenek, de ezek azok voltak, szó szerint. Mellűri daganatra ( eltolta a szívét és a nyelőcsövét is) szedte ami már áttétet is okozott a bordáján a 7 éves corsómnak. Ezt a csomagot még kiegészítettem az alábbi szerekkel: Imunovet, Protective Force, Cartilarge Spine Builder, Fytomineral, C komplex, Skelevet, Krill omega. Sajnos ott hibáztam, hogyha még a látható tünetek előtt (nehéz légzés, szapora szívverés) elkezdte volna szedni, biztos hogy már gyógyuló félben lenne. Fontos az időbeni felismerés. Így is kaptunk ajándékba még 2 együtt töltött hónapot, ami nem szenvedésekkel teli volt, aktívan mozgott, jórészt étvágya is volt, méltósággal élte meg az elmúlást. Jó szívvel ajánlom minden kis betegnek!

 2. Ágnes Tóth

  Ha előbb tudtam volna a weboldalról már megelőzésként is használtam volna így lehet, hogy nem lett volna beteg a kutyánk. Amíg él használni fogom.

 3. Várkonyiné dr. Utrata Judit

  A kutyám -Főkapitány – 2022. novemberétől -3 hónapig szedte a csomagot. Jobb mellső mancsán lévő csonteredetű daganata azóta változatlan, nem nő. Étvágya, aktivitás nagyon- nagyon jó. Májusban tölti a 9. évét, ivartalanított bernipásztor. Most újra rendeltem.

 4. Kitti P.

  Archie kutyusomat január elején megműtötték máj és pajzsmirigy rákkal. Sajnos a műtét után kiderült , hogy a csontjait is megtámadta. További műtétet nem szerettünk volna neki, mert nagyon gyenge és kedvetlen volt már. A csomag melyet rendeltünk, teljesen feltöltötte, az egyik lábat már nem tudja használni , de nagyon sok erőt energiát add neki a vitamin. Étvágya is visszajött . Azt vettem észre , hogy az a két nap mikor szünetet kellett tartani a Strong vitaminból, azon a napon kicsit kedvetlenebb és étvágytalanabb volt, de ez újra kezdés után ismét elmúlt. Az állatorvos 1 hónapot adott neki, szerencsére még itt van velünk és tényleg feltöltötte a vitamin.

  #1 videó a következőtől: Kitti P.
  • Dr. Molnár Gábor

   Kedves Kitti! Nagyon örülök a jó híreknek. Kitartást kívánok, még lesz jobb is reményeim szerint az állapota a kutyusnak. Üdv Dr.Molnar

 5. Pocsai Emese

  Bernát túl van az első 28 napos kúrán, jól érzi magát, jó az étvágya, naponta 2 alkalommal visszük sétálni, már alig várja. A bejárat előtti 8 lépcsőfokon felszalad.

 6. Szőcs Éva

  Sajnos nem volt sok időnk, mindössze 2,5 hétig szedtük, de ez idő alatt tökéletesen működött a kis teste, volt pisi és széklet, s ami a legfontosabb össze tudta szedni a kis erejét, és saját lábán kijött az udvarra … Borzasztó nagy fájdalmak mellett történt mindez így! Ajánlom a termékcsaládot, és kívánom minél előbb legyetek a diagnózis birtokába, hogy minél előbb tudjon segíteni.

 7. Várkonyiné dr. Utrata Judit

  A kutyám (Főkapitány) 22 napja szedi a csomagban lévő gyógyhatású készítményeket. Rendkívül energikus, jó általános állapotú. Lábán a csont duzzanata ( jobb láb 3. lábujj) változatlan.

 8. Szentesi Judit

  Teljesen elégedett vagyok 🙏🙏

 9. Névtelen

 10. Névtelen

  Egyenlőre a kutyának a labamputacio előtt adtam napi kétszer a vitaminokat(3szor nem tudtam beletömni). A vérkép jó volt áttét röntgennél nem volt észlelhető. Elkezdtem neki 9 nappal a műtét után újra adni a vitaminokat. Tanácstalan vagyok,mert a dokik nincsenek nagyon képben ezzel a betegséggel.

 11. Kovács Edit

  Mióta ezt a csomagot kapja van étvágya, tud futni,jó a hangulata. Köszönöm szépen ! Nagyon szépen köszönöm a Dr Úrnak, hogy ilyen gyorsan válaszol a kérdéseinkre és azonnal postázzák a javasolt termékeket a drága kiskutyáimnak. Az egyik Husky kutyám daganatos sajnos, a jobb combján van egy kisebb görögdinnye nagyságú elváltozás, amit nem tudtak beazonosítani, hogy jó, vagy rosszindulatú. Amputálni akarták a combját, de abba nem egyeztünk bele, mert 14 éves.Kb 3 hónapja kapja a Doktor Úr által javasolt csomagot.A kedve jó, sétálgat, néha fut is ,eszik rendesen.Bár a daganat nem tünt el, de nem rosszabbodott az állapota. Bízom benne, hogy jó sok ideig marad még velünk! A termékek fantasztikusak, mindenkinek csak ajánlani tudom. Aki nem szeretné, hogy az idős kutyusát megoperálják,annak tiszta szívvel ajánlom a Doktor Úr tanácsát és a termékeit is.Mivel visszatérő vásárló vagyok,a legutóbbi csomagban találtam egy grátisz ajándék csomagot,nagyon boldog voltam. Csupa szív emberek ,akik nem csak egy kutyának ,hanem , mint családtagnak tekintik a mi kis kedvenceinket! Mindenkinek ajánlani fogom ! ❤️❤️❤️❤️❤️Üdv: Kovács Edit és Dr Újlaki József baleseti sebész főorvos

  #1 kép innen:Kovács Edit
  #2 kép innen:Kovács Edit
 12. Csécsiné Kobialka

  Most először rendeltem kimondottan a csont áttétre de már most nagyon jó az eredmény a kutyusom nem sántít az állkapcsa sem annyira duzzadt mint idáig és nincsen fájdalma. Az alapvető nem műthető daganat is valamennyire csökkent. Köszönöm szépen.

 13. Téglás I.

  Tünetmentes,remek állapot!

 14. Téglás I.

  Jó kedvűen és tünetmentesen telnek a kis beteg napjai.

 15. Anonim

  Sajnos nem használt:(

 16. Téglás I.

  Mind a termékek,mind a kapott orvosi támogatás páratlan segítség!

 17. stkontra

  Már az első héten javult a kutyánk állapota. A következő rendelésnél megpróbáljuk a másik daganatos csomagot is.

 18. Franyó Zsanett

  A kutya rettenetesen sok bélgázt termelt már az 1.adag hatására, 2.nap már a táplálékot se tudta megemészteni rendesen. Azonnal abbahagytuk a szedést és kérdeztünk a Dr.tól aki nem válaszolt. A termékeket adományba adtuk egy menhelynek, de ilyen termékekkel mi soha többet nem próbálkozunk.

 19. Edina L.

  Tisztelt Doktor Úr!

  Mivel a csomagban lévő szereket egyszerre, egyidőben kell beadni, kivéve amelyiket külön figyelmeztetésben eltolva, vagy más napszakban szükséges adni, (ezek a Strong Immune és Iron Complex), az a kérdésem, hogy a 28 napos kúrában hogyan adagoljam a Strong Immune szert, mivel annál a 27-28. napra esik a 2 napos szünet, amit 5 nap után kell tartan mindigi, viszont a 28. naptól meg a többi szerből kell 3 nap szünetet tartani, a Strong Immune-t meg akkor újra el kell kezdeni.
  Hogyan legyenek a kihagyások és szünetek, hogy újra együtt lehessen adagolni a csomag szereit?
  Vagy nem számít, hogy a Strong Immune-t adom 3 napig csak magában, miközben a többi szerből meg szünet van?
  Köszönöm válaszát!
  Edina

  • Dr. Molnár Gábor

   Kedves Edina! Amikor letelt a 28 napos adagolási periódus akkor az összes szert ki kell hagyni 3 napra, a Strong Immune-t is. Az pihenő idő. Azután kezdődik a következő 28 napos adagolási ciklus. Üdv Dr.Molnar

Mondd el a véleményed

Érdekelhetnek még…