Akció!

Daganatos csomag III.

47300 Ft 42570 Ft

(3 vásárlói értékelés)

Cell protection, Emészőenzimek & Probiotikum, Cytovet, Chitosan, Bone strength, Strong Immune, Iron Complex

Leírás

Csontdaganatos kutya és macska betegségek kiegészítő kezelésére csomag

Elsősorban a napjainkban igen gyakorivá váló csont eredetű daganatok ( osteosarcoma) kiegészítő kezelésében  használható. Ezzel a kombinációval egy csomagban juthat hozzá azokhoz a szerekhez, amelyet a  daganatos betegségek kezelésében használunk.

Daganatos betegségek terápiáját gyakran próbálják a gazdik kiegészíteni a beteg állat szervműködéseinek a támogatását előmozdító kiegészítőkkel. Nekik készült ez a kombinációs csomag. Elsősorban a legyengült, gyenge életerőt mutató kis betegek erősítését, méregtelenítő funkcióinak, immunvédekezésének aktivitását segíthetik fokozni. Ezáltal a daganatos betegséggel nagyobb eséllyel és erősebb állapotban tudhatják felvenni a küzdelmet. Természetes vitaminjaival és gyógynövény kivonataival támogathatják az állat szervezetének a daganatos folyamatok elleni védekezési lehetőségeit.

Természetes alapú hatóanyagokkal segíti az immunrendszer működését, továbbá  közvetlen daganat gátló hatása van. Fenntartja és támogatja a méregtelenítő szervek működését és közvetlen tápanyagforrást szolgál a szervezet sejtjei számára a daganatos állapotokban.

A csontdaganatok főbb okai toxikus anyagok hatásában keresendők. A fluor, a kadmium és az ólom mérgező hatása lehet a háttérben a nagytestű fajták nagy fokú csontképzési intenzitása miatt és csont építés támogató anyagok hiánya miatt a táplálékban. Az osteoblastos sarcoma csontépítő sejtek sokasága. Ezzel a szervezet a csonthiányt szeretné pótolni, ami a daganat korábbi fázisában volt jellemző ( ezek voltak az osteoclastok, csontbontó sejtek ) és ezt látjuk a diagnóziskor a Röntgen képen. Most már pótolni kellene a hiányzó csontálloméányt, de ezt nem tudják hatékonyan tenni a csonrtépítő osteoblastok, csak szaporodnak és mivel nincs megfelelő csontépítés így egyre csak szaporodnak.

Az okok:
– csont építés támogató alapanyagok hiánya , melyek a modern kori táplálékokban nincsenek megfelelő mennyiségben jelen
– a fluor, cadmium mérgezés mivel ezek épülnek be a csontba a kalcium helyett . de ezek nem adnak megfelelő csontállományt és ellágyul a csont.

A kezelés:

– pótolni a csont építéshez szükséges anygokat: Bone, Cartilage, Skelevet, Krill Omega D3K2
– méregteleníteni a nehéz fémeket: Chitosan, Cytovet stb.
– a daganat sejtek növekedését gátolni: Strong Immun , Iron
– az immunrendszer sejtes részét erősíteni: vitaminok , gyógygombák, nyomelemek stb.
Ezeknek a hatóüanyagoknak a döntő részét tartalmazza a csomag.

Daganatok kiegészítő kezelési lehetőségei >>>

A kezelést minimum 3 hónapig javasolt folytatni az adagolási leírásban megadottak szerint. A kezelés dózisait a honlapon és a csomagban küldött adagolási tájékoztatón is megtalálja.

A csomagban előírt készítmények adagolása együtt, egy időben, egyszerre mindegyiket beadva történjen, kivéve amelyiket külön figyelmeztetésben eltolva, vagy más napszakban szükséges adni!

Adagolási tájékoztató >>>

Dr. Molnár Gábor Miklós állatorvos

Daganatos csomag III. termékről 3 értékelés

 1. stkontra

  Már az első héten javult a kutyánk állapota. A következő rendelésnél megpróbáljuk a másik daganatos csomagot is.

 2. Franyó Zsanett

  A kutya rettenetesen sok bélgázt termelt már az 1.adag hatására, 2.nap már a táplálékot se tudta megemészteni rendesen. Azonnal abbahagytuk a szedést és kérdeztünk a Dr.tól aki nem válaszolt. A termékeket adományba adtuk egy menhelynek, de ilyen termékekkel mi soha többet nem próbálkozunk.

 3. Edina L.

  Tisztelt Doktor Úr!

  Mivel a csomagban lévő szereket egyszerre, egyidőben kell beadni, kivéve amelyiket külön figyelmeztetésben eltolva, vagy más napszakban szükséges adni, (ezek a Strong Immune és Iron Complex), az a kérdésem, hogy a 28 napos kúrában hogyan adagoljam a Strong Immune szert, mivel annál a 27-28. napra esik a 2 napos szünet, amit 5 nap után kell tartan mindigi, viszont a 28. naptól meg a többi szerből kell 3 nap szünetet tartani, a Strong Immune-t meg akkor újra el kell kezdeni.
  Hogyan legyenek a kihagyások és szünetek, hogy újra együtt lehessen adagolni a csomag szereit?
  Vagy nem számít, hogy a Strong Immune-t adom 3 napig csak magában, miközben a többi szerből meg szünet van?
  Köszönöm válaszát!
  Edina

  • Dr. Molnár Gábor

   Kedves Edina! Amikor letelt a 28 napos adagolási periódus akkor az összes szert ki kell hagyni 3 napra, a Strong Immune-t is. Az pihenő idő. Azután kezdődik a következő 28 napos adagolási ciklus. Üdv Dr.Molnar

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

The maximum upload file size: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Hozzászólás / Kérdés