Akció!

GYOMORSAV PROBLÉMÁK (4)

CSOMAG

27000 Ft

(11 vásárlói értékelés)
 • Stomach & Bowel
 • Emészőenzimek & Probiotikum
 • Stomach Digestive Helper
 • Liver Detox

Leírás

GYOMORSAV PROBLÉMÁK KIEGÉSZÍTŐ KEZELÉSÉRE CSOMAG

A gyomorfekélyt és a savasnak látszó hányást tapasztalataim szerint nem a gyomorsav túltengése, hanem éppen annak hiánya okozza.

Az oka a helytelen táplálási szokásokban és a nem megfelelő kutyatápban keresendő. A nem megfelelő táplálás és a helytelen étrend tovább rontja a helyzetet, amit a savcsökkentő szerek is súlyosbítanak.

A gyomor megfelelő működéséhez fontos, hogy a megevett takarmányt megfelelő savval átsavazzuk, így tud csak továbbkerülni a gyomorból a patkóbélbe. Ha a kutyát többször etetjük naponta, és nem tartjuk be az ajánlott etetési gyakoriságot, akkor nem alakul ki megfelelő savasodás a gyomorban. Ennek eredményeként a gyomortartalom pang, erjedés és rothadás indul meg, ami gázképződéshez vezet. Ennek következtében a gyomor tartalma visszaáramlik a nyelőcsőbe, ami nyeldekelést és hányást idéz elő.

A probléma megállapításához pH vizsgálatra van szükség, amely megmutatja, hogy a gyomor tartalma milyen irányba billen, lúgos vagy savas-e. Ha a kapott érték lúgos irányba mutat, akkor valószínűsíthető, hogy a probléma hátterében gyomor emésztési zavar és relatív savhiány áll fenn. Fontos megjegyezni, hogy a savlekötők tovább rontják ezt a helyzetet.

A megoldás kulcsa a napi kétszeri etetés, de a szokásosnál kisebb adagokkal, hogy a gyomor megfelelően savanyítani tudja az elfogyasztott élelmet. Emellett segítségként alkalmazhatók a gyomor emésztését és a bélflóra állapotát javító emésztőenzimek és probiotikumok, melyeket napi kétszer ajánlott adni. A közvetlen tünetek enyhítésére a Stomach Digestive Helper kapszula hatékony lehet. További segítséget nyújthat a Stomach & Bowel termék az emésztés harmonizálása révén, és a máj állapotának javításához és a méregtelenítés támogatásához hasznos lehet a Liver Detox termék.

Az állatok egészségének megőrzése érdekében fontos olyan takarmányt választani, amely nem tartalmaz antioxidánsokat és tartósítószereket.

A gyomoremésztés zavarainak további káros hatásai közé tartozik a bélflóra összeomlása, amely az immunrendszer működésének károsodásához vezet. Ennek következményeként allergiák, ízületi gyulladások, légúti megbetegedések, bőrbetegségek és más egészségügyi problémák alakulhatnak ki, sőt, hosszú távon akár rákos elváltozások is előfordulhatnak.

Az ajánlások betartásával az állapot gyógyulásnak indulhat, de fontos tudni, hogy súlyosan idült károsodott gyomorfal esetén a helyes táplálás és kiegészítők is csak korlátozott mértékű javulást hoznak.

A problémakörről szóló részletes leírást itt találja: https://energy-vet.hu/kezelesi-protokollok/taplalassal-kapcsolatos/a-gyomorsavtultenges-es-hanyas-okai-es-kezelesei-lehetosegei/

A Supreme Immunity weboldala

További információk

Kapszula méret

Mini, Normál

GYOMORSAV PROBLÉMÁK (4) termékről 11 értékelés

 1. Enikő N.

  Azóta mióta hasznàljuk, sokkal jobban van a kiskutyám

 2. Viktória

  Még nincsen 3 hete, hogy adjuk a kutyának napi 2* etetés után.Úgy gondolom, hogy van némi javulás hízni biztos, hogy hízott és a savasodás okozta rosszullétek is csökkentek.Még sokszor változó az állapota vannak esték amikor rosszabb, tehát előjön neki a nyeldesés, pedig ugyanazt a száraz tápot kapja és van amikor napokig nincsen vagy csak nagyon enyhe a tünet.Bízom benne, hogy ahogy telnek a hetek egyre jobban lesz a kutyusom.Az biztos ha a rendelt csomag elfogy biztos, hogy tovább fogjuk adni neki ezt a készítményt!Más kutyás ismerőseimnek is ajánlani fogom a termékeket, illetve nekem is tetszik több termék is amit szívesen kipróbálunk!

 3. Fischer Andrea

  Az éjszakai “nyamnyogas” muloban. 3 hete hasznaljuk, most jon az 1 het szunet.

 4. Hári Ildikó

  Jó döntés volt megvenni a csomagot. Azóta jól van Pamacs. A tünetek megszűntek. Az étvágya nagyon jó lett. Már nem válogat, nem kell noszogatni, hogy egyen. A gyógyszereket teljesen elhagytuk.

 5. Mariann

  Hannánk 14 éves. Refluxal kezeljük. Mindenféle gyógyszert, szirupot írtak fel neki amikor is ajánlották ezt a csomagot az egyik labradoros csoportban. A tünetek most már nagyon ritkák. Folyamatosan adjuk neki. Ajánlom mindenkinek akinek reflux problémája van. 5/5

 6. Szabó-Varga Magdolna

  Szuper hatékony. A kutyám újra a régi. Már az 1 nap után látványosan csökkentette a panaszainkat. A mi súlyos emésztési problémáinkra, a hosszútávú alkalmazást javasolta a doktor úr. 3 hónapja alkalmazom étkezések során és végre nem fél enni a tacsim, mert nincs emésztési és gyomorproblémája. Újra élvezi a ízeket a finom falatokat.

 7. Tóth Tünde

  Hosszú lenne leirnom hogy a Suzykának mennyi mindenen kellett átmennie 1,5 ev alatt. Rengeteg orvos, rengetek vizsgálat és rengeteg gyogyszer. Ezzel a csomaggal 3 het alatt tobbet javultunk mint a rengeteg antibiotikumtol es szteroidtol. Ahogy Dr Úr is mondta türelem kell nem fog egyik naprol a másikra meggyógyulni. De rengetek a változás. Nem fáj annyit a pocakunk,jobb az emésztés, nincs hányás és a laborját egy 6 hónapos kölyök kutyáéhoz hasonlitottak( 9 éves) mindenkinek szívből ajánlom a termékeket. Igen, nem olcsó a , de higgyétek el MEGÉRI! Jobbulást mindenkinek! Ne féljetek kipróbalni! Puszi pacsi Suzy és a gazdi 🙂

  #1 kép innen:Tóth Tünde
 8. Vadadi Katalin

  Nem régen adjuk a kapszulát, javulás már mutatkozik

 9. Korbics Kinga

  Mindenkinek csak ajánlani tudom.

 10. Imre Imola

  Kiváló termék

 11. Monika K.

  Most kezdtuk el szedni. Nagyon remenykedem, hogy jo lesz.

Mondd el a véleményed