Akció!

GYOMORSAV PROBLÉMÁK CSOMAG

28000 Ft

(11 vásárlói értékelés)
  • Stomach & Bowel
  • Emészőenzimek & Probiotikum
  • Stomach Digestive Helper
  • Liver Detox

Leírás

GYOMORSAV PROBLÉMÁK KIEGÉSZÍTŐ KEZELÉSÉRE CSOMAG

A gyomorfekélyt és a savasnak látszó hányást tapasztalataim szerint nem a gyomorsav túltengése, hanem éppen annak hiánya okozza.

Az oka a helytelen táplálási szokásokban és a nem megfelelő kutyatápban keresendő. A nem megfelelő táplálás és a helytelen étrend tovább rontja a helyzetet, amit a savcsökkentő szerek is súlyosbítanak.

A gyomor megfelelő működéséhez fontos, hogy a megevett takarmányt megfelelő savval átsavazzuk, így tud csak továbbkerülni a gyomorból a patkóbélbe. Ha a kutyát többször etetjük naponta, és nem tartjuk be az ajánlott etetési gyakoriságot, akkor nem alakul ki megfelelő savasodás a gyomorban. Ennek eredményeként a gyomortartalom pang, erjedés és rothadás indul meg, ami gázképződéshez vezet. Ennek következtében a gyomor tartalma visszaáramlik a nyelőcsőbe, ami nyeldekelést és hányást idéz elő.

A probléma megállapításához pH vizsgálatra van szükség, amely megmutatja, hogy a gyomor tartalma milyen irányba billen, lúgos vagy savas-e. Ha a kapott érték lúgos irányba mutat, akkor valószínűsíthető, hogy a probléma hátterében gyomor emésztési zavar és relatív savhiány áll fenn. Fontos megjegyezni, hogy a savlekötők tovább rontják ezt a helyzetet.

A megoldás kulcsa a napi kétszeri etetés, de a szokásosnál kisebb adagokkal, hogy a gyomor megfelelően savanyítani tudja az elfogyasztott élelmet. Emellett segítségként alkalmazhatók a gyomor emésztését és a bélflóra állapotát javító emésztőenzimek és probiotikumok, melyeket napi kétszer ajánlott adni. A közvetlen tünetek enyhítésére a Stomach Digestive Helper kapszula hatékony lehet. További segítséget nyújthat a Stomach & Bowel termék az emésztés harmonizálása révén, és a máj állapotának javításához és a méregtelenítés támogatásához hasznos lehet a Liver Detox termék.

Az állatok egészségének megőrzése érdekében fontos olyan takarmányt választani, amely nem tartalmaz antioxidánsokat és tartósítószereket.

A gyomoremésztés zavarainak további káros hatásai közé tartozik a bélflóra összeomlása, amely az immunrendszer működésének károsodásához vezet. Ennek következményeként allergiák, ízületi gyulladások, légúti megbetegedések, bőrbetegségek és más egészségügyi problémák alakulhatnak ki, sőt, hosszú távon akár rákos elváltozások is előfordulhatnak.

Az ajánlások betartásával az állapot gyógyulásnak indulhat, de fontos tudni, hogy súlyosan idült károsodott gyomorfal esetén a helyes táplálás és kiegészítők is csak korlátozott mértékű javulást hoznak.

A problémakörről szóló részletes leírást itt találja: https://energy-vet.hu/kezelesi-protokollok/taplalassal-kapcsolatos/a-gyomorsavtultenges-es-hanyas-okai-es-kezelesei-lehetosegei/

A Supreme Immunity weboldala

GYOMORSAV PROBLÉMÁK CSOMAG termékről 11 értékelés

Még nincsenek értékelések.

„GYOMORSAV PROBLÉMÁK CSOMAG” értékelése elsőként