Akció!

Légzőszervi betegségek (4)

csomag

27720 Ft

(2 vásárlói értékelés)
 • Respiratory Balance
 • Kingvet
 • Imunovet
 • Protective Force

Leírás

Légzőszervi betegségek kiegészítő kezelésére csomag
Gyakori betegségcsoport a légzőszerveket érintő kórformák. A felső légutak és a hörgők és a tüdő megbetegedései is ide tartoznak. Ezek a leggyakrabban az immunrendszeri gyengeségek miatt tudnak kialakulni, de a külső időjárási hatások váltják ki közvetlenül a többségüket. A nátha, orrfolyás, majd később idült formába is átmehetnek. Arcüreg gyulladás, kötőhártya gyulladás is társulhat hozzájuk. Mely kezdetben vízszínű, majd fehér, később sárga és zöld színű váladék termelődésével járhat. Idült formákban vér is keveredhet a váladékhoz. A garat, gége, légcső, hörgők és tüdő gyulladása is e kórképek közé tartozik. A z alsóbb légutak megbetegedései változatos formájú köhögéssel járhatnak. Kezdetben száraz, majd váladékos köhögéssé alakulnak át, a kór stádiumától függően. A hörgők és a légcső görcse is kialakulhat, mely a légutak szűkületéhez vezet és a légcsőkollapszus képét is adhatja. E csomagban a fenti megbetegedések hatékony könnyítéséhez segítő kombináció van összeállítva. Fontos, megjegyezni azt, hogy a légúti panaszok kialakulásának a feltételeit általában a tartós bélbeni emésztési zavar és bélflóra felborulás teremti meg, így azt is érdemes hatékonyan kezelni, hogy a kiújulás esélyeit is tudjuk csökkenteni. Ehhez ezt a csomagot javaslom alkalmazni: Kutya, macska hasmenés, hányás, székrekedés, bűzmirigy gyulladás, pajzsmirigy alul és túlműködés kiegészítő kezelésére csomag

A csomagban előírt készítmények adagolása együtt, egy időben, egyszerre mindegyiket beadva történjen!

Dr. Molnár Gábor Miklós

állatorvos

A Supreme Immunity weboldala

További információk

Kapszula méret

Mini, Normál

Légzőszervi betegségek (4) termékről 2 értékelés

 1. Hazai Laszlo

  Akita kutyank sokat kohogott, fulladasos jeleket is eszletunk nala. 1 honapja adjuk a szereket, szinte mar soha nem kohog. Koszonjuk szepen. Eddig bevalt.

 2. Nyári D.

  Sajnos itt nem tapasztaltunk változást, de lehetséges nálunk már komolyabb a gond annál, hogy drasztikusabb kezelés nélkül változást érjünk el. A cseppeket a kutyakajára szoktam csepegtetni, nem tudom így mennyire szakszerű, viszont a vízben oldott adagolas esélytelennek bizonyult, egyedül így tudom rávenni hogy elfogyassza. A kapszulat esetleg szét lehet szedni és ra lehet szórni a tapra vagy mindebkepp egybe kell hogy a gyomorba kerüljön?

  • Dr. Molnár Gábor

   Kedves Diana! Nyugodtan öntse ki a kapszulából az ételébe. üdv dr. molnar

Mondd el a véleményed