Akció!

VÍRUSOS (5)

CSOMAG

35730 Ft

  • Virovet
  • Strong Immune
  • Imunovet
  • Multive Mega C
  • Defense Assist

Leírás

MACSKA VÍRUSOS FERTŐZÉSEK KIEGÉSZÍTŐ KEZELÉSÉRE CSOMAG

Macska vírusos fertőzések széles körben elterjedtek és jelentős egészségügyi problémát okozhatnak a macskák populációja számára. A leggyakoribb vírusok közé tartoznak a macskák leukémia vírusa (FeLV), a macskák immunhiány vírusa (FIV) és a macska herpeszvírus (FHV).

A macskák leukémia vírusa (FeLV) egy súlyos fertőzés, amely hatással van a macskák immunrendszerére. A fertőzés terjedhet a fertőzött macskák között, például közvetlen érintkezés útján vagy a fertőzött anyától az utódokra való átvitel révén. A FeLV gyengíti a macskák immunrendszerét, és hajlamosabbá teszi őket más betegségek, például fertőzések és daganatok kialakulására.

A macskák immunhiány vírusa (FIV) hasonlóan hat a macskák immunrendszerére, mint az emberi HIV a humán immunhiány vírus fertőzötteknél. A FIV is terjedhet fertőzött macskák között, leggyakrabban harapás vagy vérvétel során. A FIV meggyengíti a macskák immunrendszert, ami hajlamosabbá teszi őket más betegségek, például fertőzések és daganatok kialakulására.

A macska herpeszvírus (FHV) a macskák felső légúti megbetegedéseinek gyakori okozója. Ez a vírus terjedhet közvetlen érintkezéssel, levegőben terjedő cseppekkel vagy fertőzött tárgyakkal való érintkezéssel. Az FHV tünetei közé tartozik a köhögés, tüsszentés, orrfolyás, szemgyulladás és láz. A fertőzött macskák gyakran gyenge állapotban vannak és étvágytalanságot mutatnak.

A csomagban található, 100%-ban természetes eredető összetevőkből álló szerek segítségével, hatékonyabban kezelhetők a macskák vírusos megbetegedései.

A csomag alkalmas kutyák részére is, szemölcsök kiegészítő kezelésére, melyet a helyileg folytatott AUDIVET ecsetelés egészítsen ki. Tarós kezelés szükséges.

FONTOS! Fel kell deríteni az immunrendszer károsító hatásokat és azokat ki kell iktatni az állat életéből. Ezek főleg bélflóra és csontvelőt, vesét károsító szintetikus anyagok, melynek forrása sok területről eredhet.pl. tápok tartósító szerei, szintetikus gyógyszerek, parazitaölők, gyomírtó szerek stb.

A Supreme Immunity weboldala

Adagolás

További információk

Kapszula méret

Mini, Normál

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„VÍRUSOS (5)” értékelése elsőként