nagyon szép 15A mozgásrendszer megbetegedései

A csontváz harántcsíkos izmaira, a test üregeiben lévő simaizmokra, a szívizomra, az összes hámszövet csillószőreire/főként a hörgőcskéknél, petevezetéknél/, s végezetül az ondóvezetékre, univerzális szer a Kingvet.

A szervezetben lévő energiatartalékokat az anyagcsere segítségével az összes mozgásrendszerhez irányítja. Továbbá a sejtmembránok közötti aktív transzport folyamatokat megerősíti, így megrövidül a regenerációs fázis pl. a porckorongok közötti ideg és izomingerületek átvitele esetében. Mindez, az izmok megnövekedett, könnyed, gyors mozgásában nyilvánul meg. Mindez érvényesül az ideg és izomingerületeknél. Előnyösen hat a renyhe működésű  bélre, a funkcionálisan sérült petefészekre és petevezetékre. Jó hatással van a hámszövet csillószőreire, javítja a tüdőt öntisztító folyamatait, azaz a krónikus bronchitis estében jól érvényesíti a hatását, ahol legtöbb estben bakteriális fertőzöttség van. Harmonizálja a hörgőcskék simaizmait, valamint a hörgőcskék működését.

Nemcsak az izmokra, hanem az inakra is jó hatással van. Jelentősen megnöveli a regenerálódásukat gyulladások és traumák után. Ezekben az esetekben a Kingvet hatását Imunovettel erősítjük. Gyulladásnál, az izmok megerősítésére a Skelevetet alkalmazzuk, gyulladáscsökkentő és lazító hatása miatt.

Ízületek

Kingvet javítja az izmok anyagcseréjét. A Skelevet pedig biztosítja az izmok számára az elengedhetetlenül fontos könnyen felszívódó kalciumot, valamint a magnéziumot és gyulladáscsökkentő hatású. A Kingvettel együtt az izmokban felhalmozódott tejsav kiürülését.

Korovet az izomgörcsöket és a gyulladását szünteti meg, valamint a melegségérzetet.

Fytovet a görcsökre hat tevékenyen, azért, mert hatást gyakorol az izmokat beidegző idegekre, valamint a csigolyák közti porcok beidegződésére /izomingerre/, gyulladáscsökkentő hatású.

Fertőzéses állapotoknál a teljes körű fertőzést kell figyelembe venni. Az idősebb állatoknál artritisnél a legmegfelelőbb szer a Korovet. A fájdalom csökkentésére lokálisan az Audivet ajánlott. Az ízületek sérülését traumaként kezeljük, ezért ismételten a Kingvetet javasoljuk, esetenként, kiegészíthetjük Imunovettel.

Artrózis kialakulásánál szükséges a Pentagrammal való kezelés. Ismételten a leghatásosabb, szervezetet tisztítása Regavettel és a szükséges szünet betartása után Renovettel folytatni a kezelést.

A csont és porcelváltozások kezelésére mind gyulladás mind sorvadás eseteiben is a Skelevet a legfontosabb szer.

 

Fytovet és az Probiovet lesz a legmegfelelőbb kiegészítőszer minden ízületi megbetegedésnél.