Idegrendszeri problémák

Az idegrendszeri zavarok kiküszöbölése érdekében, elsősorban az idegrendszert ért  fertőzések megszüntetésére kell törekedni.  A fertőzések megszüntetése után lehet csak az idegrendszert ért megbetegedések gyógyítására törekedni. Ezekben a helyzetekben javarészt, a megoldás drasztikus is lehet. A fertőzés megszüntetésére elsősorban a Korovetet ajánlunk. Csökkenti a gyulladás intenzitását, jó hatással van a fertőzések következtében kialakult ödémákra. Az idegrendszeri zavarok regenerálódási fázisát aktivizálja.

Az idegrendszeri megbetegedések esetében, a kezdeti, akut fázis gyógyulása után, következhet a Gynevettel való kezelés, ami a legmegfelelőbbnek bizonyul. Támogatja a sérült, de még élő idegsejteket, megszünteti a zsíros degenerációjukat. Az idegsejtek közötti intercelluláris kapcsolatok megújulását az Etovet segíti. Támogatja, és megóvja a hosszú távú memóriát, kiküszöböli a sérült agyi központokban fellépő zavarokat. Stimulálja a kórosan eltompult központokat. A Gynevet a fertőzések elleni szerekkel együtt regenerálja az ideggyulladást, és csökkenti az ezekkel járó fájdalmat.

Epilepszia

Ez egy külön fejezet, mivel számtalan oka lehet. Sajnos az okot az esetek többségében nehezen lehet feltárni. Az epilepsziára nagyon jó hatással van a Korovet, amelyet a Fytovet megerősít, támogat. Ha az állatnak epileptikus görcsöket oldó készítményeket adnak, az állapotának javulásának függvényében, fokozatosan csökkenthetik a mennyiségét. Tapasztalatunk szerint  az esetek 50%-ában az epileptikus görcsöket oldó készítmények adása teljes mértében elhagyható volt.  Természetesen mindez függ az epilepszia kialakulásának okától.

cuki kuty 18Az állatok viselkedése

A kóros viselkedést két fő csoportra sorolhatjuk be. A veleszületett agressziót és az öröklötten bekódolt viselkedési zavart. Ilyen esetekben az Etovet biztosítja a legjobb eredményt. Csökkenti a lövésekre, petárdákra és a tűzijáték hangjára való reagálás negatív hatásait.

Javítja a koncentráló képességet, ezért jó hatással van a túlzott szeleburdiságra, valamint a zavarodott, fejvesztett viselkedésre.

Segíti az információk tárolódását a hosszú távú memóriába, ezért az állatok kiképzésekor a legmegfelelőbb kiegészítőszer. Egyidejűleg jó hatással van a test energiaszintjének növelésére, amit az állat a teljesítmény fokozására irányít.