Tacskóbénulás, porckorongsérv, csípőízületi diszplázia, ízületgyulladás, ízületi sorvadás, térdkalácsficam- ezek azok a rettegett betegségek, melyeket minden gazdi szeretne elkerülni.
A Skelevettel mindez nemcsak jó eredményekkel befolyásolható, hanem sokszor meg is előzhető.

A 100%-ban természetes anyagokat tartalmazó Skelevet kapszula csont és porc erősítésre, regenerálásra, ízületi gyulladások kiegészítő kezelésére javasolt gyógyhatású szer, mely a csont és porcszövet kialakulásának szempontjából a legkedvezőbb arányú anyagokat tartalmazza. Természetes kalciumforrás olyan egyéb elemekkel és vitaminokkal való optimális arányú kombinációja, melyek fontos szerepet játszanak mind a felszívódás, mind pedig a csontba való beépülés szempontjából (magnézium, foszfor, nyomelemek, A, D, E, K vitaminok).
Egyedülálló a hidrolizált kollagén tartalma, mely a szerves vázát képezi a szervetlen sók csontba való beépülésének ezáltal a csont és porcrendszer regenerációját jelentősen gyorsíthatja. Javíthatja a degeneratív ízületi elváltozások tüneteit, segítheti a fájdalomcsillapítást és a gyulladás csökkentését.

A bőr szerves váza is sikeresen újjáépíthető vele, így bőrbetegségek kiegészítő kezelésénél is használható.
Tapasztalatok szerint allergiás állapotokban is kedvező hatást biztosíthat.
Összetétele alapján ( Mg, D és K vitamin ) megelőzheti a vér kalcium tartalmának a nem megfelelő helyeken való lerakódását ( bizonyos vesekövek, érelmeszesedés, fogkő, nyálkő, csontcsőrök stb. )
Naponta csak 3 kapszula 10 ttkg-onként biztosítja kedvenced egészséges csontozatának kialakításához és megfelelő mészanyagcseréjének fenntartásához szükséges valamennyi természetes hatóanyagot!

Mellékhatások nélkül, szelíden támogatja kedvenced egészségét!

Próbáld ki, nem fogsz csalódni!

Nézd meg, milyen súlyos esetekben is képes volt segíteni a SKELEVET kapszula!

1. eset: Degeneratív gerinc elváltozás, csípőízületi arthrózis tüneteinek javulása

2. eset: Lucifer 13 éves kan német juhász, fájdalmas csípőízületi elváltozás, hátulsó testfél ataxia és sorvadás

3. eset: Zuma Zewita di Perlanera 3 éves dobermann szuka csontműtét utáni esete

Tudj meg többet a SKELEVET készítményről >>>

Amennyiben szeretnéd kipróbálni úgy az állatorvosoknál vagy állatorvosok webshopjában tudod megrendelni.

Állatorvos ajánlása:
Praxisomban gyakran kezelek idős, szinte nyomorékká vált kutyákat, amelyek ízületi arthrózisban szenvednek. Ilyen esetekben jelentősen javítja a degeneratív ízületi elváltozások tüneteit, fájdalmat csillapít és gyulladást csökkenet, így hamar elérhetők vele látványos javulások. A csont és porcrendszer regenerációját jelentősen gyorsítja, melyet több esetem is bizonyít.

Dr. Schmieder László
állatorvos
Dunaföldvár