A Kutya porckorongsérv és kezelési lehetőségeik

A felvetett kérdéskör a porckorongsérv egy igen összetett problémakör eredője. Itt ezt részletesen megválaszolni nehéz lenne, de azért röviden: Több oktanra vezethető vissza, az önök által említett okok mind közrejátszanak és az érzelmi okok sem hagyhatók ki az okok közül. De legfőbb ok a takarmányozás hibáiban keresendő. A bélflóra nem elég stabil ezekben az állatokban, így az nem tudja a létfontosságú vitaminokat B, C, K2 megtermelni, amelyek azonban a megfelelő csont és porcképződéshez fontosak, így nem tud a támasztószövet megfelelően regenerálódni, amely a porcok rugalmasságát, stabilitását csökkenti. Ezért kialakul a porckorongsérvet közvetlenül előidéző állapot, amit egy heveny behatás, ugrás, megterhelés, érzelmi sokk képes aktiválni és kialakul a porckorongsérv, a már tapasztalt tüneteivel (fájdalom, görcsös tartás, keresztgyengeség, fonákérzés, ingadozó járás, sántítás, bénulás stb.).

Megelőzésre és kezelésre több szelíd irányvonal létezik (a hagyományos orvosi kezelést nem számítva), melyek kombinációja adja a legjobb eredményt:

1. A bélflóra regenerálása (megfelelő, az élő bélflórát nem károsító eleség etetése) és az EMÉSZTŐENZIMEK & PROBIOTIKUM KOMPLEX bélflóra regeneráló készítmény.

2. A porc képződést és regenerációt támogató kiegészítők használata, a SKELEVET (csont és porcképződés regeneráló, gyulladás csökkentő, fájdalomcsillapító). a nem megfelelő a kálcium / magnézium arány ( megfelelő magnézium bevitel nélkül oda rakódik le a mész ahová nem való, fogkő, vesekő nyálkő, érelmeszesedés ) és hiányoznak a megfelelő természetes vitaminok (D3, K2) az állat szervezetéből melyek segítenék a normális csont és porcképződést, hogy oda épüljön be a kalcium ahová az való.

Megelőzés

A porckorongsérv megelőzésre a SKELEVET és kiegészítő kezelésre a BONE STRENGTH & JOINT PROTECTION KOMPLEX és a KRILL OMEGA D3+K2 gél készítményeket (csont és porcképződés regeneráló, gyulladás csökkentő, fájdalomcsillapító) melyek a csont és porcképződéshez szükséges D és K vitaminokat továbbá a kalciumot, és magnéziumot megfelelő arányban tartalmazza. Forradalmian új hidrolizált kollagén tartalma a rostos szöveti állomány felépítését segíti, így megfelelő alapot ad a csontosodáshoz és a porc újjáépülését is támogatja. Egy dolog fontos, hogy megfelelő ideig szükséges alkalmazni, hogy teljesen kifejthesse újjáépítő hatását.

3. A KINGVET csepp (rostos kötőszövet, szalagok, izmok, ízületi tokok regenerálója).

4. A vese kiválasztó működését és a csontozat és porcállomány felépítését támogató gyógynövény készítmény a RENOVET csepp.

Dr. Molnár Gábor Miklós

 

Supreme Immunity – Természetes kutya és macska vitaminok

RENOVET

7900 Ft

SKELEVET

7900 Ft

KRILL OMEGA D3+K2

Vákuum pumpás

7500 Ft

KINGVET

7900 Ft