Ebben a fórumban az állatgazdák megoszthatják tapasztalataikat egymásközt. Lehetőség van bárki számára, hogy válaszoljon vagy kérdezzen a másik gazdától. Amennyiben az állatorvostól szeretne kérdezni, kérem írjon az Állatorvos válaszol oldalon lévő hozzászólásba.
3 bejegyzés megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #195708
  Krisztina
  Felhasználó

  Tisztelt Dr Úr!
  Szeretném megkérdezni a 80kg-os kutyáknak mennyi adagot adjunk pontosan Sejt regeneráló lll. (8)
  csomagból?
  Köszönöm szépen.
  Várom mihamarabbi válaszát.

  #195951
  Dávid
  Felhasználó

  Üdvözlöm.

  Adagolással ,kiporciózással kapcsolatban szeretnék kérdezni. Milyen praktika van ezeknek a kapszulák szétszedésére? Fél adagot kell adni , nagyjából csak szemre kimérhető a fél adag , szétszedésnél száll és számomra rettentő körülményes hogy 6-7 kapszulát szét kell szedegetnem és nagyjából kimérni az adagokat , legalábbis én semmilyen mércét nem láttam a kapszulákon , és ahogy szét szedtem ,nem is mindegyikben hasonló mennyiségű készítmény volt, emiatt is kérdezném hogyan tudom ezt a legpontosabban adni. Sevenal gyógyszert is kell szedni 2*1/2 tablettát/nap , egyidejű adagolása nem jelent problémát?

  Várom mielőbbi válaszát,

  köszönöm

  #196103
  Dávid
  Felhasználó

  Rettentően hálás vagyok a válaszára… Nonszensz ,hogy se telefonon se itt ,sem pedig máshol nem lehet elérni senkit ha az ember kérdezni szeretne!

3 bejegyzés megtekintése - 1-3 / 3
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.