Ebben a fórumban az állatgazdák megoszthatják tapasztalataikat egymásközt. Lehetőség van bárki számára, hogy válaszoljon vagy kérdezzen a másik gazdától. Amennyiben az állatorvostól szeretne kérdezni, kérem írjon az Állatorvos válaszol oldalon lévő hozzászólásba.
2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #157252
  gkatka21
  Felhasználó

  Tisztelt Doktor Úr!

  Problémánk a következő: kisméretű yorkshire terrieremnél MRI alapján az agy több területét érintő (nagy valószínűséggel non-infektív) agyvelőgyulladást(MUO/MUE) állapítottak meg. Készült liqour vizsgálat is ennek az eredményét még várjuk. A kiskutya nagyon le van fogyva enni inni nem tud önállóan. Szteroidos kezelése (Prednisolon) megkezdődött. Szeretném a segítségét kérni milyen készítményeket javasol kiegészítő terápiának a kiskutyának!
  Válaszát előre is köszönöm!

  Tisztelettel: Golubovics Kata

  #157301
  Dr. Molnár Gábor
  Adminisztrátor

  Kedves Kata! Amennyiben nem fertőző eredetű az agyvelő gyulladás, úgy azt méregtelenítő készítményekkel és vérkeringés javítókkal kísérelném meg kezelni. A Chitosan, Cytovet, Korovet, Etovet kombinációt javaslom. A kérdést az állatorvos válaszol rovatban is feltette, ott is válaszoltam rá. Üdv Dr.Molnar

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.