Ebben a fórumban az állatgazdák megoszthatják tapasztalataikat egymásközt. Lehetőség van bárki számára, hogy válaszoljon vagy kérdezzen a másik gazdától. Amennyiben az állatorvostól szeretne kérdezni, kérem írjon az Állatorvos válaszol oldalon lévő hozzászólásba.
2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #155913
  alexkati002
  Felhasználó

  Tisztelt Doktor Úr!

  Kutyusunk, Bonita, 14 éves tibeti terrier. Száraz tápot eszik, ivartalanított, jó állapotban lévő kutya. Véreredménye jó. A szeme nagyon erősen csipásodott, egyik napról a másikra nagy gombócok’ lettek a szeme sarkába, hiába töröltük le a váladékot. Szemklinikán voltunk, megállapították az immunmediált állapotot. Doxyciclint adtunk neki, E vitamint, és mostuk a szemét fluimucilos lemosóval naponta. A gyógyszeres kezelés hatására jobb lett, a kutya viszont rosszul érezte magát. Ahogy abba maradt a gyógyszer szedése, a szeme rosszabb lett, a kutya viszont jobban. Jelenleg humac port adunk neki. Szeretnék valami javaslatot, hogy mi az, ami esetleg javíthatna az állapotán.

  Köszönöm szépen!

  #157551
  Dr. Molnár Gábor
  Adminisztrátor

  Kedves Kati! Javaslom a szivárgó bél szindromáról szóló leírást megnézni az oldalon. A májat és a bélműködést támogassuk, méregtelenítsünk. Üdv Dr.Molnar

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.