Ebben a fórumban az állatgazdák megoszthatják tapasztalataikat egymásközt. Lehetőség van bárki számára, hogy válaszoljon vagy kérdezzen a másik gazdától. Amennyiben az állatorvostól szeretne kérdezni, kérem írjon az Állatorvos válaszol oldalon lévő hozzászólásba.

Címkézve: 

1 / 1 bejegyzés megtekintése
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #175392
  drupded
  Felhasználó

  Jó estét kívánok!
  A 10 hónapos kutyám egyik napról a másikra, hétfőre beteg lett. Nem akart enni, levert lett. Másnap kihívtuk az orvost, aki injekciókat adott neki. Estére a kutyus sárga habosat, majd fehér habosat hányt. Konzultáltunk az orvossal, aki javasolta, hogy B6-os kamilla teával itassuk. Ez úgy tűnik segített, mert a hányások száma leredukálódott. Ma reggel az orvos újra megnézte és azt mondta, hogy állapot romlás nem látható nála és úgy gondolja jó úton halad a gyógyulás felé, persze ma is kapott injekciókat, lázcsillapításra is.
  A kutyus viszont még mindig nem akar az étel közelébe sem menni és időnként nagyon erőteljesen remegni kezd, ami nagyon megrémít minket. Mit tehetnénk az ellen, hogy ne remegjen ennyire? Valamint mi okozhatja ezt neki? A láz, esetleg a fájdalom?
  Valamint mit adhatunk neki, amit meg tud ebben az állapotban enni? Minden ételtől elzárkózik és elrántja a fejét.
  A nap folyamán jobb kedvű volt, csóválta a farkát és figyelte a környezetét is, de esténként mindig nagyon gyenge szegény és nagyon aggaszt, hogy már 3 napja nem evett egy falatot sem szegény.
  Nagyon köszönöm előre is a válaszát!!

1 / 1 bejegyzés megtekintése
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.