Ebben a fórumban az állatgazdák megoszthatják tapasztalataikat egymásközt. Lehetőség van bárki számára, hogy válaszoljon vagy kérdezzen a másik gazdától. Amennyiben az állatorvostól szeretne kérdezni, kérem írjon az Állatorvos válaszol oldalon lévő hozzászólásba.
2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #166140
  hnikolett0731
  Felhasználó

  Kedves Doktor Úr!
  Tegnap beszéltünk telefonon, a kutyánk 3 éves,ivartalanított keverék szuka, szuper premium minőségű száraztápot kap enni. Jelenleg olyan problemánk van ,h a lábán és a mancsán 3helyen pánaszerűen feldagadt a bőr, fotókat mellékelek. Tudna vmit ajánlani rá az energy termekekből?
  Az alomban ő volt a legkisebb és kiskorában a macska kakaevés miatt- amiről már leszoktattuk-rendszeresen, szinte havonta, 2 havonta bélgyulladása volt. mióta felnőtt ez a dolog megoldódott viszont évente 1-2 alkalommal még mindig jelentkezik a bélgyulladás véres-nyálkás hasmenéssel, néha hányással. minden alkalommal laborba lett küldve bélsárvizsgálatra és ennek megfelelően kezelve. Jelenleg folyamatosan kap probiotikumot. Pár hónapja pici gennyes pattanásszerű hólyagok voltak a hónalján es a combja belső felén.
  A telefonban említette a szivárgó bélszindrómát, erre van vmilyen vizsgálat? ez állhat a háttérben?
  NAGYON KÖSZÖNÖM A VÁLASZÁT
  Horváth Nikolett

  #168033
  Dr. Molnár Gábor
  Adminisztrátor

  Kedves Nikolett! A szivárgó bél szindroma a tünetekből állapítható meg. A bőrtünetek és az emésztőszervi problémák összefüggenek. Javaslom a bőrgyulladás allergiák csomagot alkalmazni, mely a bélrendszerre is jelentős hatással tud lenni. De a Hányás hasmenés csomag is hasznos lenne neki. Üdv Dr.Molnar

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.