Ebben a fórumban az állatgazdák megoszthatják tapasztalataikat egymásközt. Lehetőség van bárki számára, hogy válaszoljon vagy kérdezzen a másik gazdától. Amennyiben az állatorvostól szeretne kérdezni, kérem írjon az Állatorvos válaszol oldalon lévő hozzászólásba.

Címkézve: 

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #158100
  hajnalka.potoczky
  Felhasználó

  Kedves Doktor úr!

  12 éves kutyámnál egy húgycső műtétet követően február 12-én derült ki, hogy discospondylitissel felülfertőzött porckorong sérve van (“A T7-T8-as locusban discospondylitises lesio. LS ízületben discus protrusio és degeneratív LS stenosis”).
  Március óta szedi a Skelevet-et, március vége óta Kingvet-tel és Regavet-tel is kiegészítettem. Nagyon sokat javult az állapota, mióta szedi a kiegészítőket, jókedvű, szalad, játszik, a fizioterápián is jól fejlődik. Ma egy kontroll CT készült, ahol látszik, hogy a csontfeloldódás javulóban van, egy részt kivéve (“A T7-T8 locusban korábban megfigyelt eltérés környezetében a sclerosis kissé enyhült, a T8 véglemez osteolyticus elváltozása kissé kitöltöttebbnek imponál. A LS ízesülésben a korábbi degeneratív elváltozások mellett a véglemezek lysise, kifejezett „molyrágta” képe ábrázolódik.”).
  Szeretném megkérdezni, hogy a csontosodást mivel tudnám felgyorsítani? A Skelevet-ből eleinte 3×2 db-ot kapott, most 2×2 db-ot szed.

  Köszönettel,
  Potoczky Hajnalka

  #158167
  Dr. Molnár Gábor
  Adminisztrátor

  Kedves Hajnalka! A Mozgásszervi csomag II. sokkal jobban tudja gyorsítani a csont és porc regenerációt mint amely szereket eddig adott, de nyilván azok is jók voltak, de ezzel még jobbak a tapasztalataim. Üdv Dr.Molnar

  #159536
  hajnalka.potoczky
  Felhasználó

  Köszönöm szépen!
  Üdvözlettel, Potoczky Hajnalka

  #160365
  Dr. Molnár Gábor
  Adminisztrátor

  Rendben.

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.