Ebben a fórumban az állatgazdák megoszthatják tapasztalataikat egymásközt. Lehetőség van bárki számára, hogy válaszoljon vagy kérdezzen a másik gazdától. Amennyiben az állatorvostól szeretne kérdezni, kérem írjon az Állatorvos válaszol oldalon lévő hozzászólásba.
1 / 1 bejegyzés megtekintése
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #168902
  loretta.deubzer
  Felhasználó

  Tisztelt dr Úr!

  Kutyám még májusban a semmiből elvesztette egyensúlyát es az ataxia tünetei jelentek meg nála. Az állatorvos prosztata gyulladást állapított meg kiváltó okként, ez kezelve is lett és nem ismétlődött meg egèszen szeptemberig. Felàltt ès hirtelen megint elkezdett szédülni, bevittük orvoshoz, kapott infuziot mivel hevesen lihegett es stesszben volt, masnapra ismet mintha nem tortent volna semmi. Erre kapott ertagitot(Vitofyllin-amit naponta 2x szed mai napig), mivel most mar stroke-ra gyanakodtak. Minden rendben volt, egészen màig mikor ismét előjöttek a tünetek. Összekapott 1-2 napja valami vírust, amitől enyhe hasnyálmirigy gyulladása lett(még pár éve volt neki, azóta low fat ételeket eszik csak) illetve fülére is kapott csepegtetni valót mivel gombás
  Számos vérvételen, ultrahangon túlestünk már, ès még mindig nem kaptunk rendes választ. MRI vizsgálatot nem merjük bevállalni idős kora miatt.
  Esetleg van köze egymáshoz annak, hogy ez mindig akkor jelenik meg, mikor valamifele gyulladás van a szerevezetében? (bár a szeptemberi esetnél nem állapítottak meg semmi ilyet)

  Kor:12
  Súly:18kg
  Faj:beagle-kan
  ivartalanitva lett még júniusban a prosztata gyulladás alatt

1 / 1 bejegyzés megtekintése
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.