Ebben a fórumban az állatgazdák megoszthatják tapasztalataikat egymásközt. Lehetőség van bárki számára, hogy válaszoljon vagy kérdezzen a másik gazdától. Amennyiben az állatorvostól szeretne kérdezni, kérem írjon az Állatorvos válaszol oldalon lévő hozzászólásba.
6 bejegyzés megtekintése - 1-6 / 6
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #42067
  Dr. Molnár Gábor
  Adminisztrátor

  Gyakori gond a rángógörcsök, remegések, akár tudatvesztéses állapotok kutyáknál esetleg macskáknál is. Ezzel kapcsolatos tapasztalatokat oszthatjuk itt meg.

  #42460
  istvan222
  Felhasználó

  Üdv!
  Bernáthegyi kutyánknál már lassan fél éve folyamatosan jelentkeznek epillepsziás rohamok. Az állatorvos adott neki kétszer is injekciós kezelés, de nem szüntek meg a tüneteket. Van valakinek valami javaslata? Bármi érdekelni, ami biztos javulást hoz, mert már nagyon kétségbe vagyunk esve.
  Előre is köszönök bármilyen választ.
  István

  #42462
  csepi
  Felhasználó

  A mi kutyanknal is ez van. 7 eves sarhegyi. Kb. 1 hete kezdodott, meg nem voltunk allatorvosnal.

  #42467
  bobby
  Felhasználó

  Mi Etovet -et rendeltünk a német juhászunknak és sokat segített. Most szerintem majd megrendeljuk innen az oldalról a teljes eplepszias csomagot is.

  #52898
  racznebbarbara
  Felhasználó

  Kedves Gàbor!

  Yorki kutyusunk van,6 és fél eves,5 éve szed epilepsziára Diphedan nevű gyógyszert.A tünetek ugyanúgy fennállnak gyógyszer mellett is.Kb 4 kgos,fiú,nem ivartalanitott,hati kosztot és pedigree mini tápot kap,kötelező oltast most májusban kapott,mas kezelés nincs.Nem műtötték semmire,nem beteg ezen kívül,alkergiája nincs.Viszont az orvos nem akar más gyógyszert irni neki.A rohamok 3-6 ,percesek,néha erősebb néha gyengébb.Azt vettem eszre hogy leginkább ha front jön,akkor van rohama.2 havonta szokott jelentkezni,se van amikor két héten belül,van amikor 3 hónapig semmi.Nagyon szeretnek más kipróbálni,kérhetek tanacsot mit vegyek neki ami esetleg segithet? Köszönöm a választ!

  #56165
  Dr. Molnár Gábor
  Adminisztrátor

  Kedves Barbara! Az alábbi csomag szereit javaslom alkalmazni: https://energy-vet.hu/kutya-macska-termek/kutya-epilepszia-kiegeszito-kezelesere/ Üdv Dr. Molnár

6 bejegyzés megtekintése - 1-6 / 6
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.