1 / 1 bejegyzés megtekintése
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #166643
  markopuskas32
  Felhasználó

  Kedves Doktor Úr!
  Segítségét szeretném kérni, hogy kutyusommal merre és milyen vizsgálatokra induljunk.
  5,5éves yorkie és toy uszkár keverékem van.5hónaposan rájöttünk, hogy szárnyas allergiája van. Nem csak csirke pulyka hanem még a vad szárnyasokra meg a struccra is.
  Egy ideig konzervet kapott amit az állatorvosnál vásároltunk, úgy nézett ki, hogy ez be fog nekünk válni. Hasmenés,hányás 3-4havonta jelentkezett. Mire 3éves lett a kutyus már elég sűrűn jelentkezett. Csináltunk labort illetve székletvizsgálatot amiből kiderült, hogy glutén allergiánk is van. Most ott tartunk, hogy én készítem az ételt neki. Amit észrevettem, hogy főt ételt nem kaphat,tehát a húst nem párolhatom illetve főzhetem neki, kizárólag csak sütve,piritva kaphatja különben rögtön hasmenést kap. Zöldséget nagyon nem szereti… Halat is csak bizonyosakat kaphat különben rosszul van. Több féle vitamint is vettem neki és még azoktól is ment. Ha kint sétálunk és esetleg egy bottal játszik
  és pár kis kérget lerág belőle akkor is rosszul van.Aggodom,hogy valami más baj lehet mint az ételallergia illetve szeretném ha jól lenne és megelőzzek betegségeket amik ennek köszönhető lenne a későbbiekben.
  Ön mit tanácsol nekünk, milyen vizsgálatokat kellene csináltatnunk illetve mi lehet ennek az oka, hogy ennyire érzékeny mindenre?
  Nagyon szépen köszönöm előre is a válaszát!
  Üdvözlettel: Marija

1 / 1 bejegyzés megtekintése
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.