Ebben a fórumban az állatgazdák megoszthatják tapasztalataikat egymásközt. Lehetőség van bárki számára, hogy válaszoljon vagy kérdezzen a másik gazdától. Amennyiben az állatorvostól szeretne kérdezni, kérem írjon az Állatorvos válaszol oldalon lévő hozzászólásba.

Címkézve: 

1 / 1 bejegyzés megtekintése
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #193458
  Ágnes
  Felhasználó

  Kedves Doktor Úr!

  3,5 éves szuka kutyánk első nagyobb tünete 2022. év végén történt. Remegés, lassú, bizonytalan járás. Ágyra, kanapéra nem tudott felugrani. Gyulladáscsökkentő és szteorid gyógyszerekkel csökkent a probléma. Itt volt több RTG: TH IV. és Th. VII. csigolya problémák. L4-Th csigolyáig az intervertebralis rések szűköltek /eltüntek.
  A fenti tünet ismét jelentkezett 2023 október hónapban, de a fájdalom kutyusunknak nagyobb volt. Alig tudodtt lábra állni és nem is evett. Ópium tartalú erős fájdalom és gyulladáscsillapítót kapott, de nagyon rossz mellékhatásokkal járt és többet ilyen kezelésnek nem szeretnénk kitenni. A legelső tünet és második tünet között , aztán most hónap hónap telt el, majd most hétvégén újra előjöttek, most már 5 hónapon belül ismétlődött minden. Remegés, lassú járás, kedvtelenség, elvonulás az ágy alá, nem akarja, hogy hozzáérjünk. 2023 őszén találtam rá az Energyvet gereinc II. csomagjára, melynek egész tartalmát elfogyasztottuk, de kb. kutyusunk 1,5 hónapig szedte csak. Ez a kúra gondolom kevés volt neki, de rendben volt. Jelenleg kutyusunk kezelőorvosa MRI kivizsgálást és ezt követően, ha szükséges műtétet javasolt. Szeretnénk még egy utolsó esélyt adni arra, hogy természetes gyógymódokkal helyre tudjuk hozni a kóros elváltozás felé elindult bulldogunk gerinc-csigolya állományát. Hogyan és milyen termékekkel tudunk a leggyorsabban és leghatékonyabb eredményt elérni? Jelenleg megrendeltünk még egy adag gerinc II. csomagot. Hány csomag szükségességét látja doktor Úr? Milyen más energyvet termékekkel tudjuk még a gyulladást és a fájdalmat csillapítani, mely nem gyógyszer? Milyen más termékeket javasul még, hogy kis bulldogunk még sok évet tudjon élni egészségesen, mozgékonyan és fájdalommentesen?
  Köszönöm válaszát előre is!

  Üdv:
  O. Ágnes

1 / 1 bejegyzés megtekintése
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.