Ebben a fórumban az állatgazdák megoszthatják tapasztalataikat egymásközt. Lehetőség van bárki számára, hogy válaszoljon vagy kérdezzen a másik gazdától. Amennyiben az állatorvostól szeretne kérdezni, kérem írjon az Állatorvos válaszol oldalon lévő hozzászólásba.
2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #143490
  kocika82
  Felhasználó

  Tisztelt Doktor Úr!
  Van egy idős németjuhász kutyusunk,nyáron lesz 12 éves. Sajnos 3héttel ezelőtt kezdődő bénulás jelentkezett nâla,szerencsére időben megkapta a kezelést így tud menni de nagyon gyenge. Szerettem volna neki megrendelni a gerinces csomagot,de elbizonytalanodtam h.kétféle van,meg hirtelen rosszabodott az állapota és itt most nem a gerincére gondolok. Rohamosan,rövid idő alatt lefogyott 4kg-ot,eltűntek az izmai és folyadék is lett a pocakjában. Ma megjött a labor eredmènye és sajnos a májfunkciókkal vannak gondok. Holnap kapom meg az eredményt,akkor fogom látni h.mennyire szálltak el az értékei😔 Sajnos nem tudni h.mitől lett hirtelen ennyire rosszul,mert ősszel a laborja teljesen jó volt,semmi gond nem volt vele. Orvosunk szerint daganat is lehet a háttérben, mellé kiderült h.most már a szive sem a legjobb.Pár hónap alatt teljesen megváltozott minden 😪 Tudom,hogy csodát nem tudunk már tenni,de mivel az étvágya nagyon jó és azért elmászkálgat még,meg érdeklődő,addig szeretnénk neki mindent megadni amire szüksége van. Nem szeretnénk még elengedni😔 Holnap kapunk májvédőket,amit a dokink állít össze,de szeretném mellette támogatni a gerincét is mivel az arra kapott gyógyszer most tiltott. Segítségét előre is köszönjük.

  Üdvözlettel:
  Kocika82

  #143677
  Dr. Molnár Gábor
  Adminisztrátor

  Kedves Kocika! A kutyus amennyiben a vese és máj funkciói amúgy is gyengék voltak akkor a valószínűleg alkalmazott NSAID fájdalomcsillapítókra nem reagálhatott elfogadhatóan mivel azok gyakori mellékhatása az e területeken lévő romlás. Javaslom más természetes anyagokkal való kezelését és a nehezen viselt szerek felfüggesztését a kezelőorvossal egyeztetve. Ez esetben a Mozgásszervi II. csomagot javaslom neki és a Liver Detox és Emésztőenzimek & Probiotikum komplexet is, hogy a lepusztított bélflórát vissza tudjuk állítani és májat is méregtelenítsük és támogassuk a regenerációban , a mozgásszervek megfelelő kezelése mellett. Üdv Dr.Molnar

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.