Ebben a fórumban az állatgazdák megoszthatják tapasztalataikat egymásközt. Lehetőség van bárki számára, hogy válaszoljon vagy kérdezzen a másik gazdától. Amennyiben az állatorvostól szeretne kérdezni, kérem írjon az Állatorvos válaszol oldalon lévő hozzászólásba.
1 / 1 bejegyzés megtekintése
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #195536
  Anikó
  Felhasználó

  Tisztelt Energyvet!

  A cicám (9 hónapos, ivartalanitott 2024.04.25-én, lány, kinti benti cica) tegnap este (2024.05.26.) nem ette meg a vacsoráját, még a kis cictejet sem amit szeret nagyon. Öklendezik, de nem jön semmi. Hajnalban azért sikerült hányni valamennyit. alul kissé sárgás felüla fehéres kissé habos valami. (csatolok fotót) nem volt benne semmi. Jön megy, figyelme megvan, néha leül, kergeti a lepkét vagy legyet. Aztán jön az öklendezés. Pasztát adok neki szőrlabda ellen. (smilla márka, most rendeltem concept for life márkájút) Advocate csepegtetőt adtam neki 2024.05.04-én , állatorvos által. , így azt mondta a doktor hogy külön féreghajtó nem kell. Oltásai megvolt, a kombinált is, és kapott veszetség ellen is.
  Etetése csak nedves vagy száraztáp. (sheba, brit care, concept for life, royal canin, wishkas olykor de az is jutifalat, my star,)
  Gomorsav lehet? Esetleg javaslatot tudnának adni? Köszönöm szépen!

  Üdvözlettel: Szabó Anikó

1 / 1 bejegyzés megtekintése
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.