Ebben a fórumban az állatgazdák megoszthatják tapasztalataikat egymásközt. Lehetőség van bárki számára, hogy válaszoljon vagy kérdezzen a másik gazdától. Amennyiben az állatorvostól szeretne kérdezni, kérem írjon az Állatorvos válaszol oldalon lévő hozzászólásba.
1 / 1 bejegyzés megtekintése
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #169310
  Luca
  Felhasználó

  Kedves Doktor Úr!

  3,5 éves kan, alaszkai malamut kutyusom az előző 3 héten felfázás miatt kapott gyógyszeres kezelést (Semelfec, Canidryl, Clavudale). Elsődleges tünete a hímvessző vérzése volt (sérülést nem szenvedett, illetve a vizelet sem volt véres), amelyről megállapították, hogy a túlzott nyalogatás miatt (ez észrevehető) sérült a felső hámréteg, amely szemmel könnyedén látható volt. A húgyhólyagban enyhe gyulladás volt felfedezhető és ebből következtettek arra, hogy csípheti a vizelet. Készült ultrahang vizsgálat, vesekövet nem találtak, prosztata sem duzzadt, nincs gyakori vizelési inger, vagy víztartási probléma – a kipirosodás és vérzés mellett egészséges. A kezelés alatt pozitív változás következett be, de tegnap újra vérzés jelent meg.
  Korábban már kapott Immunovet tablettákat (kb. 1 éves korában volt egy enyhe megfázása, de nem ilyen tünetekkel) a húgyutak egészségéért, és akkor láttam, hogy kapható Önöknél erre külön csomag is. Arról szeretnék érdeklődni, hogy ez a csomag ilyen esetben is hozhat-e pozitív változást, vagy más ajánlott-e? Továbbá, hogy Doktor Úr szerint is állhat-e ez a tünetei mögött, vagy más oka lehet annak, hogy túl sokszor tisztítja ezt a szervet, illetve vérzés alakul ki?

  Előre is köszönöm válaszát!

  Üdv,
  Luca

1 / 1 bejegyzés megtekintése
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.