Ebben a fórumban az állatgazdák megoszthatják tapasztalataikat egymásközt. Lehetőség van bárki számára, hogy válaszoljon vagy kérdezzen a másik gazdától. Amennyiben az állatorvostól szeretne kérdezni, kérem írjon az Állatorvos válaszol oldalon lévő hozzászólásba.
1 / 1 bejegyzés megtekintése
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #193730
  Krisztina
  Felhasználó

  Tisztelt Doktor Úr!
  Van egy közel 15 éves keverék kint tartott kutyám. Kb 2-3 hete némileg csappant az étvágya. Illetve a mozgása is még gyengébb lett. Kb. Már 2 éve kapott rendszeresen 2×1 B vitamint, Arthromaxot, kb. fél éve pedig Daxocox 70mg (2 db-31 kg) hetente.
  Kb 3 napja teljesen leesett a lábáról, nem kel fel.
  Megkapta a Librela injekciót, plusz a heti Daxocox adagját. És még mindig nem kel fel a kutya. Étvágya csappant, alig eszik, ma már mozgatás után (felállítottuk, de kimegy alóla a lába, a hátsó részét egyáltalán nem használja, de nem bénulás) nagy fájdalmai lettek, elég sokat nyüszített. Kapott Cataflamot.
  Mi Doktor Úr meglátása? A Librerát csütörtök délelőtt kapta, a Daxocoxot péntek délelőtt. Ma szombat van és semmi javulás.
  Lehet még javulás, vagy akár a szenvedésektől való megkímélésben kell gondolkozzam. Széklet vizelet ürítés van (maga alá).
  Vagy van valami másik terápia ami még esélyt adhat neki?
  A jelenlegi kezelő orvosai minden támogatást magadnak, végső elkeseredésemben fordulok már ide.
  Nagyon sos válaszát várom!
  Üdv Gy. Krisztina

1 / 1 bejegyzés megtekintése
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.