Ebben a fórumban az állatgazdák megoszthatják tapasztalataikat egymásközt. Lehetőség van bárki számára, hogy válaszoljon vagy kérdezzen a másik gazdától. Amennyiben az állatorvostól szeretne kérdezni, kérem írjon az Állatorvos válaszol oldalon lévő hozzászólásba.

Címkézve: 

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #43291
  bene69
  Felhasználó

  Üdvözlöm!
  Segítséget szeretnék kérni Öntől. Van egy mopsz most március 30.án lesz 9 éves ivaros fiú kutyusunk és éjszakánként főleg hajnalban köhög. Olyan mintha nagyon mélyen aludna és mikor megébred fuldoklási tüneteket produkál. Kapkod a levegő után nagyon ijesztő. Napközben ha veszi a levegőt néha lehet hallani a lerakódott “turha” mozgását is. Az orvosunk javasolta szedjen köptetőt, kicsit javult a helyzet. Napközben semmi tünet csak hajnalban. Újra megnézte meghallgatta. Igazán nem volt benne biztos hogy a szívnél hallott zörej a billentyű nem helyes záródását hallja vagy mást. Írt fel vízhajtó furon tablettát abból egy hétig 2xfél szemet szedtünk most napi fél szemet szedünk reggel. Az éjszakai köhögés még így is  sajnos előfordul. Kamilla teát főztem neki most azt is iszik napközben adtam neki egy kevéske akácmézet is. Remélem nem okoztam vele bajt. Étvágya hangulata rendben nem észleltünk változást. Arra is gondoltunk hogy mindezt okozhatja a hideg levegő? Ha hidegebb időben sétálunk észrevettük, hogy jobban előjön ez a probléma. Nagyon nehezen tudom megetetni  a tablettákat és vitaminokat rögtön kiszúrja az ételben italban. Fytovet vitamint szedtünk régebben mikor bőr problémánk volt ezt a vitamint szívesen megette nem volt gondunk hogy etessük meg vele. Szeretném kérdezni most is segítene ez a vitamin? Valamint azt szeretném megérdeklődni tudna segíteni abban milyen féregtelenítő lehetőség van mert sajnos ezzel is nehezen jutunk egyről a kettőre. A tablettákat kihányja valamiért nem szereti a gyomra. Köszönöm válaszát előre is! Szép napot!
  Üdvözlettel: Erika

  #134121
  Dr. Molnár Gábor
  Adminisztrátor

  Kedves Erika! Sajnos jó ideje nem tudtam nézni a fórumot. Máskor az állatorvos válaszol rovatban tegye fel sürgős kérdését. Ha még van aktuális kérdése írja meg kérem. Üdv Dr.Molnar

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.