Ebben a fórumban az állatgazdák megoszthatják tapasztalataikat egymásközt. Lehetőség van bárki számára, hogy válaszoljon vagy kérdezzen a másik gazdától. Amennyiben az állatorvostól szeretne kérdezni, kérem írjon az Állatorvos válaszol oldalon lévő hozzászólásba.

Címkézve: 

 • This topic has 0 hozzászólás, 1 résztvevő, and was last updated 2 years telt el by S-E.
1 / 1 bejegyzés megtekintése
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #173283
  S-E
  Felhasználó

  Tisztelt Doktor úr,
  Az elmúlt napokban sajnos több kullancsot is találtunk a kutyusunkban – zöldövezetben lakunk, és bármennyire is vigyázunk, naponta többször átnézzük a szőrét, és a Supreme Immunity flea &tick spray-vel kezeljük (heti 3 alkalommal), sajnos így is elkerülhetetlen.. A kutyus prosztata daganatos – a daganatellenes csomag II-t kapja, valamint Immunovetet, Kingvetet, és most elkezdtem nála sos az Annovetet is. Kérdésem, hogy Regavetet adjak-e a máj támogatására már most, vagy csináljak egy Annovet kúrát és majd utána. Cytovetet is kap a daganatellenes csomag részeként, de most, hogy az Annovetet is kapja (tegnap óta, tegnap is találtunk benne kullancsot) a nap első felében, a Cytovetet este adom csak (egyébként a Cytovetet reggel és este kapja normálisan.)
  A legutóbbi (ma reggeli) kullancs nagyon kapaszkodott, sajnos a feje (szívó szerve) bent maradt, képtelenség eltávolítani, de úgy gondolom, majd kilökődik idővel. Kérdésem, hogy a harapás helyét Cytovettel kezeljük-e, esetleg mással..? (egyszer már alapos fertőtlenítésre került a seb)

  Köszönöm a visszajelzését előre is!
  Erzsébet

1 / 1 bejegyzés megtekintése
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.