Ebben a fórumban az állatgazdák megoszthatják tapasztalataikat egymásközt. Lehetőség van bárki számára, hogy válaszoljon vagy kérdezzen a másik gazdától. Amennyiben az állatorvostól szeretne kérdezni, kérem írjon az Állatorvos válaszol oldalon lévő hozzászólásba.
2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #160451
  Kiss Viktória
  Felhasználó

  Kedves Doktor Úr!

  A kutyám 8 éves alaszkai malamut kan, nincs ivartalanítva és a mostani súlya 43 kg. Emesztésével soha nem volt probléma, vegyesen etetjük. Acana tápot kap illetve időnként Premiert . Ezek mellett nyers húst is szokott kapni, de az ilyen napokon nem kap mellé száraz tápot.
  A probléma, ami miatt a tanácsát szeretném kérni 4 hónappal korábban kezdődött. Köhögés, tüsszögés, láz valamint az orrából zöld váladék és vér is jött. Nagyon rossz állapotban volt és végül kiderült, hogy egy toklász volt a bal dobhártyájában. Ez miatt homlok és arcüregyulladása is lett. Amint eltávolították és gyógyszeres kezelést (augmentin) kapott a problémák mondhatni megszűntek.
  Azt mondták, hogy visszamaradhat neki időnkénti orr folyás vagy tüsszögés,ami idővel elmúkik.Ez így is történt, mert időnként tüsszög és néha az orrából is jön még kicsi váladék.
  Jelenleg Immunovetet, DM guardot és Sinu Plus gyógynövény keveréket kap váltogatva.
  AZ érdekelne, hogy a Doktor Úr milyen energyvet terméket tudna ajánlani, ami még segítene a kutyusomon.
  Segítségét előre is köszönöm.

  #165034
  Dr. Molnár Gábor
  Adminisztrátor

  KedvesViktória! Az állatorvos válaszol rovatban már válaszoltam a kérdésére. Üdv Dr.Molnar

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.