Ebben a fórumban az állatgazdák megoszthatják tapasztalataikat egymásközt. Lehetőség van bárki számára, hogy válaszoljon vagy kérdezzen a másik gazdától. Amennyiben az állatorvostól szeretne kérdezni, kérem írjon az Állatorvos válaszol oldalon lévő hozzászólásba.
2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #167109
  celziusz
  Felhasználó

  Kedves Energyvet!

  Néhány hete golden retriveremnél a helyi állatorvos babéziát diagnosztizált. Időben tettük meg a szükséges lépéseket, mostmár a kutya jobban van. Megkapta a szükséges injekciókat, kapott kétszer infúziót, valamint megtámadta az izületeit is az élőskődő ezért 10 napig erre is szedjük a megfelelő gyógyszert. Egyébként étvággyal, vizelettel és széklettel semmi gond már az elején sem volt, a doktor úr a véreredményben semmi anomáliát nem talált, melyet az első napon csináltunk.
  Azóta sokkal jobban van, de az immunrendszerét legyengítette a betegség, valószínűleg, mert apró kis lipomák szinte napi szinten jelentek meg a kutyán.
  Most még a végbélnyílásánál is lett kettő, meg is ijedtem, mert kifakadt és vérzett is.
  Jelenleg napi kétszer kap 6 csepp krill olajat, egy szem Bone strenghts & joint protecion és skelevet tablettát, mert van egy kis légcsőszűkületünk is, valamint kétszer 6 csepp Kingvet és Annovet termékeket. Egy hete szedjük rendszeresen ezeket.
  Hogyan tudnám ezeket a jóindulatú göböket visszaszorítani?? Esetleg a meglévő adagot növeljem, vagy más készítményt használjunk?
  Köszönöm előre is segítségüket!

  #168040
  Dr. Molnár Gábor
  Adminisztrátor

  Kedves Celziusz! A jó indulatú göbök a bőben általában lipómák, zsírcsomók. Ennek visszeszorítására az emésztést kell harmonizálni és a bélflórát kellene helyreállítani. A Hasmenés, Hányás csomag tartós adagolását javaslom kiegészítve a Chitosan caps. val. Üdv Dr.Molnar

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.