1 / 1 bejegyzés megtekintése
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #167109
  celziusz
  Felhasználó

  Kedves Energyvet!

  Néhány hete golden retriveremnél a helyi állatorvos babéziát diagnosztizált. Időben tettük meg a szükséges lépéseket, mostmár a kutya jobban van. Megkapta a szükséges injekciókat, kapott kétszer infúziót, valamint megtámadta az izületeit is az élőskődő ezért 10 napig erre is szedjük a megfelelő gyógyszert. Egyébként étvággyal, vizelettel és széklettel semmi gond már az elején sem volt, a doktor úr a véreredményben semmi anomáliát nem talált, melyet az első napon csináltunk.
  Azóta sokkal jobban van, de az immunrendszerét legyengítette a betegség, valószínűleg, mert apró kis lipomák szinte napi szinten jelentek meg a kutyán.
  Most még a végbélnyílásánál is lett kettő, meg is ijedtem, mert kifakadt és vérzett is.
  Jelenleg napi kétszer kap 6 csepp krill olajat, egy szem Bone strenghts & joint protecion és skelevet tablettát, mert van egy kis légcsőszűkületünk is, valamint kétszer 6 csepp Kingvet és Annovet termékeket. Egy hete szedjük rendszeresen ezeket.
  Hogyan tudnám ezeket a jóindulatú göböket visszaszorítani?? Esetleg a meglévő adagot növeljem, vagy más készítményt használjunk?
  Köszönöm előre is segítségüket!

1 / 1 bejegyzés megtekintése
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.