Ebben a fórumban az állatgazdák megoszthatják tapasztalataikat egymásközt. Lehetőség van bárki számára, hogy válaszoljon vagy kérdezzen a másik gazdától. Amennyiben az állatorvostól szeretne kérdezni, kérem írjon az Állatorvos válaszol oldalon lévő hozzászólásba.

Címkézve: 

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #157999
  AlikaNo01
  Felhasználó

  Tisztelt Doktor Úr!

  A tegnap esti levélben (05.26) leírtakhoz, kiegészítésként néhány információ: egy 23 kg súlyú, labrador keverék, ivaros kan kutyáról van szó, akinél március közepén diagnosztizálták a daganatot. Március második felében kezdtük el a Cytovet, Annovet, Kingvet, Fytovet, Probiovet termékekkel a kezelést, utána szünet, (részben azért is, mert április első felében volt – egy valószínűleg vírusos eredetű – hányás, hasmenés, amit másik kutyánk szintén elkapott és ezt a betegséget az állatorvosunk által felírt gyógyszetekkel kezeltük, majd a gyógyulás után ismét adtuk a termékeket; az első időszakban úgy tűnt, hogy a kézzel is tapintható daganat mérete sokkal kisebb lett, de most sajnos rosszabb a helyzet ismét.
  A kezelésben tartott második szünet után, a “daganatos I. Csomag” adásával szeretnénk folytatni, amitől remélhetőleg javulás lesz tapasztalható. Ezzel kapcsolatban kérjük az Ön tanácsát a Chitosane termék adagolására vonatkozóan, ill Vetri dmg cseppek egyidejű adása tekintetében.
  Válaszát előre is köszönjük!
  Tisztelettel: Czene Éva

  #158160
  Dr. Molnár Gábor
  Adminisztrátor

  Kedves Éva! A daganatos csomagok ADAGOLÁSÁNAK FRISSÍTÉSE MEGTÖRTÉNT TEGNAP, A SZERINT TUDNAK HALADNI. A Vetrit adhatják párhuzamosan ha szükségét érzik. Üdv Dr.Molnar

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.