Ebben a fórumban az állatgazdák megoszthatják tapasztalataikat egymásközt. Lehetőség van bárki számára, hogy válaszoljon vagy kérdezzen a másik gazdától. Amennyiben az állatorvostól szeretne kérdezni, kérem írjon az Állatorvos válaszol oldalon lévő hozzászólásba.
2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #163282
  Beagle gazdi
  Felhasználó

  14 éves beagle kutyusomon egyre több bőr alatti zsírcsomó jelentkezett az utóbbi időben és ezek egész nagyra nőttek. A has jobb oldalán van egy gyermekökölnyi méretű. Egyre több helyen észleltünk szemölcsszerű bőrkinövéseket is (papilloma?). Ami jelenleg problémát okoz, az a jobb szem belső szemzugában a szemhéjhoz kapcsolódó és onnan lelógó szemölcs, illetve a bal szem külső szemzugán egy kisebb kevésbé kiemelkedő szemölcs, mert előfordult, hogy a kutyus a mancsával belekapott és ez vérzést okozott. Állatorvosunk szerint a műtéti eltávolítás a kutya kora és egészségi állapota miatt nem javasolt. Szívmegnagyobbodása van, korábbi műtét után vese ill. májproblémák jelentkeztek. Kb másfél évvel ezelőtt mk. old. részleges térdszalag szakadása volt, emiatt napi 30 mg Galliprant tablettát és 2×1 C-11 tablettát szed.
  Az lenne a tiszteletteljes kérdésem, hogy milyen termék(ek)et javasol, ami a szemölcsökre célzottan hat, illetve megakadályozza a lipomák növekedését?
  Előre is köszönöm!

  #165037
  Dr. Molnár Gábor
  Adminisztrátor

  Kedves Gazdi! A papilloma és a lipoma kezelése más. A papilloma az vírusos eredetű kinövés, amit Virovet, Audivet kombinációval, a honlapon leírt módon kezelhet. A lipoma az zsírdaganat, amely a máj túlterhelésével van összefüggésben és a Liver Detox, Gynevet, Emésztőenzimek & Probiotikum kombinációjával tudja kezelni. Üdv Dr.Molnar

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.